MPLee To je dokonalé!![]()
Jennyfor Ergo kladívko jsem svůj vlastní dědeček.![]()
Jennyfor teda,obdarovat to co popisujes(nezvladnu to vypsat)....to bych nezvladla a ani nechtela delat pro klid v rodine jednou za rok.
Bych si myslela,ze se muz pomatl neco takoveho po me chtit.![]()
Sweet Potato Sám sobě dědečkem a bratrem ![]()
Zarinya plus já bych čekala, ze si svoje příbuzný z tohoto ranku obdaruje sam
ja jsem letos stran těch dárků fakt úplně vyhořelá, asi jak nikam nechodím, ani nemám úplně tu vanocni náladu
Potrefenáhusa kdyz uz....
ja to trochu nechapu Jennyfor ty si od muze dostala jeho stary mobil a musela si obdarovavat dceru nevlastnoho otce sestry zeny tveho svagra??![]()
https://www.novinky.cz/kultura/salon/clanek/o-zostuzovani-chudych-lidi-irena-reifova-zkouma-vymenu-manzelek-a-dalsi-ceske-reality-show-40345016
Přiznám se, že to ženské internerové fórum, kam autorka dříve chodila, by mne celkem zajímalo.![]()
Pardon, ale chechtám se tu nahlas. Věta o 7 slovech a v ní 5 názvů členů rodiny. Já si to snad fakt nakreslím, jako ty množiny, co mi posledně nešly...
Jesteze skoro nemam pribuzenstvo
. Bych si musela nosit kapesni rodokmen a spolu s moji absolutni neschopnosti si zapamatovat jmena by to bylo trapne...A ja bych temhle prakticky nepribuznym lidem mozna tak potrasla rukou, natoz kupovat darky. Pardon.
Sweet Potato kdopak to asi je!
Mohučanka ja se zase smala u tveho prispevku,protoze bych to taky potrebovala nakreslit.![]()
Jennyfor teda jak te ctu, netlaci te nekde svatozar? Na ty Vanoce si rodina pronajimala hangar na letisti? Jinam by se ty lidi snad ani nemohli vejit!
Sweet Potato jen jsem to prolitla, ale ukazovani ciziho bordelu neni podle me zostuzovani chudoby, ale prave toho bordelarstvi. Snad i chudy lidi muzou mit doma uklizeno?
Ještě jsem si vzpomněla, jak tchýně vysloveně seřvala jednoho svého syna (dospělého), že jí sice koupil k Vánocům parfém podle zadání, ale MALÝ BALENÍ! (Koupil asi 50 ml a ona si představovala 100 ml nebo tak něco, no dost pochybuju, že to udělal schválně a i kdyby ...) No to bych jí nejradši řekla, at si příště nakouří, fakt.
Dceři bratra nevlastního otce nebo co to je se teda taky musim smát nahlas ![]()
Tak Betty to je trochu smutná historka. Je škoda, že maminka vytěsnila svůj židovský původ. Kdybych si vzala někoho jiného vznání, národnosti nebo původu, snažila bych se všechny zásadní tradice aspoň částečně zakomponovat do chodu rodiny, aby děti poznaly svoje kořeny. Ale rozumím tomu, že to pro ni muselo být moc těžké po tom, čím si prošla.
Potrefenáhusa Sweet Potato to zní trochu spiklenecky!! nějaké indície jsou? :)
MPLee to je nejlepší vánoční historka ever!! ![]()
bram Nemám tušení. Ale to fórum mi přijde dost jasné.
bram já to taky nevim, ale dost by mě to zajímalo
711990 Evaeva Sweet Potato No nalákali jsme zpátky na ježíška spoustu spolužáků. Brácha byl tehdy v první třídě, já ve 2. a první týden školy se chodily všichni jeho spolužáci ptát o přestávce mě, jestli jako fakt nekacá, protože si už mysleli že ježíšek neni, ale když jsme ho slyšeli oba, tak musí existovat!
Ale Garfie ježíšek - hadr je asi lepší. Když nám potom došlo, co soused asi na tom záchodě dělal, že měl čas odpovídat, kouzelná představa trošku vzala za své
Sweet Potato A hele, asi potkala opici ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.