Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:01
Reakce na continuity:

U nás jsou hádky dost ostré a velmi krátké :D a padají i silná slova... Ale jinak se máme rádi :D

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:02
Reakce na Mutziputzi:

Tak si to naštuduj a sáhni do svědomí, Nečas je v soukromé rovině evidentně stoicky klidný, vyrovnaný a velkorysý muž, tak to má být, nejsme přeci neandrtálci, abychom o jemu podobných hovořili jako o subících nebo bačkorách.

Mno... když někdo vypadá jako bačkora, chová se jako bačkora a mluví jako bačkora... tak je to s největší pravděpodobností...

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:03
Reakce na barbucha:

... velkorysý muž 

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:03
Reakce na Mutziputzi:

co jsou divošky? 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:05
Reakce na Jiná Realita:

Divácké zprávy na Primě samozřejmě!

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:07
Reakce na Kokoska:

... velkorysý muž 

Bingo!

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:07
Reakce na Mutziputzi:

predstav si ze debilama svoje blizni necastuju, fakt ne. a ani si to od nich nenecham libit. petku nebudu hodnotit, je to uz jen soukroma osoba, at si to uziva

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:09

Péťa by vám určitě odpustil silonový ponožky, ale vy né, vy špačkujete, že neni velkorysej!!

49376 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:09
Reakce na continuity:

ja v moji komunikaci slova debile a kretene nepouzivam, maximalne se pejorativne vyjadrim o nekom tretim, ze je to magor nebo i neco jeste horsiho, ale nevim, co by me primelo rict protistrane, se kterou jsem ve sporu, ze je debil.  je to vlastne jeste vubec komunikace - od slova komunikovat - tedy spojovat?

jo, mam to stejne. ale vim ze jsou i rodiny kde je to bezny. nic pro me.

49376 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:11
Reakce na Mutziputzi:

pokud bych mu nejdriv musela vynadat do debilu.., to by neklaplo;-)

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:15
Reakce na Mutziputzi:

LOL 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:31

Do debilov som ešte nikomu nevynadala, aj ked som si to veľakrát myslela, ale za mladi a za horúca som hodila po mojom drahom hrniec s polievkou. Vychladnutou, lebo držkoval, že už nie je dosť teplá. To, že meškal bolo irelevantné. Uhnul. Srab.

Offline Emerald
2686 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 14:39
Reakce na Janulik03:

Moje babička kdysi hodila po dědovi zmrzlé kuře. Naštěstí netrefila, na míčové sporty byla úplně levá. Přišla tehdy domů s nákupem, děda se tak rozhlédl po kuchyni a prohlásil, že tam není nic k jídlu. Myslím, že pak už si nestěžoval. Do konce života se moc milovali...

Já jednou rozházela po celé kuchyni koláč, který se mi rozpadal pod rukama. Taky jsem to už nikdy potom neudělala, za ten úklid momentální úleva nestála. Po manželovi jsem zatím nehodila nikdy nic, i když máme občas italské manželství.

Offline Karja
44756 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 15:34

Já hodila po sestře zmrzlinu a museli jsme malovat. A třikrát o zem talíř (vždy izolovaně, ono by to lidi mohlo dost děsit), naposledy jsem naštípla dlažky, takže už to nebudu dělat. Sprostě mluvim upřímně asi víc než je záhodno, ale nepojmenávám tak druhého v komunikaci, spíš těmi expresivy přesněji vykreslim nějakou situaci.

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 15:37
Reakce na Kokoska:

Offline LennH
158 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 15:51

S tim hazenim... ja hodila jednou po byvalem manzelovi snubnim prstenem. On stal zrovna pred otevrenym balkonem, ja ho netrefila a prsten vyletel do vlahe letni noci ven, ze ctvrteho patra, do husteho porostu pred domem. Manzel se na me podival, vzal klice a za 10 minut se vratil i s prstenem. Zbytek noci bylo hrobove ticho.

(podotykam, ze byvaly manzel je jeden z tech lidi, kteri se kouknou na jetelinku a do 30 sekund vytahnou ctyrlistek).

Online Lumi
81 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 16:18

predstav si ze debilama svoje blizni necastuju, fakt ne. a ani si to od nich nenecham libit. petku nebudu hodnotit, je to uz jen soukroma osoba, at si to uziva

A nebyla jste to vy, kdo nazval Adu při velkém exodu z MP krávou? 

49376 příspěvků moje polička 25. dubna 2017 16:22
Reakce na Lumi:

jo, to je dost mozny:-) virtualni Ada (uplne jina nez ta z arome;-)) neni zadna ma osobni blizka, jako ridice co mi udela mysku taky pocastuju necim podobnym. doma nebo s prateli takhle nekomunikuju, vidim v tom rozdil. ale jiste nekde existuje i tak dokonale slusny clovek, ze nenadava nikdy nikomu. dalajlama treba:P