ještě k té protistraně ve sporu - teoreticky (a někdy určitě i prakticky:-) jsem něco krátkého sprostého někomu při sporu do očí řekla - ale to výhradně v případě, že už se s daným člověkem opravdu víckrát nemíním bavit, ať už na dané téma nebo celkově vůbec. což u blízkých lidí moc nepřichází v úvahu, leda bych měla v plánu je učinit vzdálenými:P i k virtuálním osobám se snažím chovat slušně, řekla bych že to je tak nastejno. takže takový debil je vlastně ukončení komunikace:D
Přiznání
Já se teda přiznám, že jsem na manžela zařvala dvě ošklivá zvučná slova, když mě zatáhl na děsnou sjezdovku, kde byl úplně hnusný sníh nahrnutý do boulí a s ledem mezi tím. A pak mi dobrosrdečně radil, ať si přejedu na druhou stranu a níž a... a už to za ním letělo. Pak jsem se teda omluvila, ale dost dlouho komunikace vázla.
no to je jasny, ja vychazim z toho, ze takove veci nedela clovek schvalne. pokud to neni vyslovne italske manzelstvi, kde takhle komunikuji oba, tak muze to porozumeni vazne poskodit. mela jsem takovou kolegyni, ale ona si vyslovne libovala v tom, ze konecne najel na tento spusob komunikace taky jeji muz (to byl mimochodem klidny, tolerantni a velkorysy chlap, ale zrovnat si ji dokazal uplne ukazkove, kdyz bylo potreba).
zas mam v rodine manzelstvi, kde on je hrozne inteligentni, zajimavy chlap (ma absolutni sluch treba), ale je pod pantofli tak, ze bych plakala.
taky to tak nejak beru. hlavne nevim, co konstruktivniho sdeleni krava nebo debil, do rozhovoru nebo treba i do hadky prinese.
Jaňulka z Nečase udělala normálního chlapa, bačkora od pohledu byl s první Nečasovou. Mimochodem, obě holky jsou spolužačky z UJAKu.

vám fakt připadá v té nové image jako chlap? mně připadá naprosto směšný
takový vystresovaný hošík v módním ohozu, kteůrý se na něho hodí asi ve stylu "víťa".
Nic směšnýho ani vystresovanýho nevidím a vy to vidíte jenom proto, že ho máte tak zaškatulkovanýho - free your mind![]()
mně teda v párovým soužití přijdou ty sprostý nadávky fakt už jako dno, kdy si ti lidi sebe už vůbec neváží a neumím si představit, jak to soužití pak funguje, když si nadávají do krav a debilů...jako chápu, že v nějaký extrémní situaci, kdy je člověku opravdu hodně ouzko, z něj něco strašnýho vyskočí, ani neví jak, přesně jak píše Kokoska, ale rozhodně při běžný komunikaci by mi to přišlo strašný.
Zrovna včera jsem to řešila s jednou kamarádkou - mám totiž jednu jinou kamarádku, která má se svojí mámou hodně blízkej a hodně těsnej vztah, až moc, jsou spolu hodně často, její máma ji drží v závislosti výčitkama, chová se k ní docela hnusně a čas od času se porafaj docela brutálně, kdy i ta kamarádka mámě v nějakým afektu několikrát řekla, že je kráva. Já si fakt neumím představit, že bych svojí mámě někdy něco takovýho řekla (ale máme teda oproti tady těm dvěma fakt spíš mírnej distanc :-D).
mně přijde furt stejnej, je to prostě slušňák, co si rozbil držku s dost velkou sviní, taková klasika
Podle mě je naprosto spokojenej, že by si rozbil držku si nemyslí ani on, ani já
nebo ho máte zaškatulkovaného vy :) i když tedy pokud ho znáte osobně v současné době, tak asi ne.
já ho osobně neznám, tak jsem si musela udělat názor z toho, co vidím. muže, který opustil ženu kvůli nepěkné bréce, která je od pohledu zlá, třeba. proto je pro mě těžké mít na něj pozitivní názor, natož mít pocit, že je to vyrovnaný muž. teď mi ještě řekněte, že nagyová je v podstatě jemná žena vybraných způsobů a že jen takhle blbě působí
a já se picnu.
Já jí neznám, vím jenom, že nemá vkus a je řekněme ráznější, chlapi se tak chovaj dost běžně a nikomu to nepřijde nestandardní.Obecně nerada lidem upírám racio na základě mediálního obrazu.
Já sprostě nemluvím, maximálně v autě mi občas... ALE když jsem před několika lety začala hrát tenis, nestačila jsem se divit, co ze mě ĺítá... Ta nejsprostější slova sama k sobě, ale i na adresu trenéra. Byl to starší pán, oslovoval mě zdrobnělinou křestního jména a říkal, ať nekřičím, že jsou kolem děti
. Jednou mě musel v afektu vyloženě dostrkat do šatny. Strašně jsem se pak styděla, psala mu omluvnou sms a on mi odpověděl, že mám být v klidu, protože miluje temperamentní ženy...
Nikde jinde se mi to nestává, ale při tenise Barbora Strýcová hadr...
Porušení řádu vole, spadla jsem! ![]()
tak stálo ho to minimálně kariéru, nebo se pletu?
znicena kariera a medialni obraz uplnyho trotla... no tak jestli v tom je spokojenej to bude jeste divnejsi nez jsem myslela;-)
nebo ho máte zaškatulkovaného vy :) i když tedy pokud ho znáte osobně v současné době, tak asi ne.
já ho osobně neznám, tak jsem si musela udělat názor z toho, co vidím. muže, který opustil ženu kvůli nepěkné bréce, která je od pohledu zlá, třeba. proto je pro mě těžké mít na něj pozitivní názor, natož mít pocit, že je to vyrovnaný muž. teď mi ještě řekněte, že nagyová je v podstatě jemná žena vybraných způsobů a že jen takhle blbě působí
a já se picnu.
Mně připadá, že se o to dost snaží. Ale jádro holt nepředěláš...
Mně se líbilo, jak ji nedávno po vyhraném zápase vítal David Kraus... ![]()
Politickou kariéru ho to stálo no, u nás to vnímám jako výhru
znicena kariera a medialni obraz uplnyho trotla... no tak jestli v tom je spokojenej to bude jeste divnejsi nez jsem myslela;-)
Trotla v něm nevidím, fakt nevím proč by měl vypadat jako trotl, podle mě chce mít leda svatej klid, já mu dávám prostě páčik!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí