Taky to na mě dělá dojem, že ve skutečnosti bude prezidentkou paní Brigitte, stejně jako na úřadu vlády a na Péťovo rozhodování měla velký vliv paní Jana ![]()
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/brigitte-macron/r~64d2c36225bc11e783780025900fea04/
Taky to na mě dělá dojem, že ve skutečnosti bude prezidentkou paní Brigitte, stejně jako na úřadu vlády a na Péťovo rozhodování měla velký vliv paní Jana ![]()
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/brigitte-macron/r~64d2c36225bc11e783780025900fea04/
Schwarzenberg (pardon)
Ok, díky za opravu, není to úmyslné komolení, jen mám stále s jeho jménem nějak problém :)
a přiznávám, že jsem zřejmě rozbila opakovací tlačítko u písničky something just like this od coldplay a chainsmokers, protože to miluju
ten hlas
ach jo.
To je nešvar ty předsudky tady, zlatej prášek do vody místo oběda!
to zní už trochu jak borůvková, bacha!
/už zase tweetuje, kdybyste měla volnou chvíli..)
Já se obdivem k ní netajim![]()
není tady téma "co vás fakt vyděsilo"?
![]()
![]()
probůh!
Tebe to překvapuje?
ne, ale děsí.
děsí mě, jak ostatní strany ztrácejí a ON získává. přitom vlastně ani nevím, kdo ho volí, protože neznám nikoho, kdo by se k němu hlásil.
Heč, já znám jednoho, slovy jednoho, člověka, který přiznává, že ho volil. Ale už prý nebude ani náhodou.
Cim ho zklamal?
Znalosti z oboru, viz to památné televizní vystoupení k nedělnímu obědu. Jinak nevím, nejsme tak blízcí známí, abychom probírali politická témata, navíc obchodní vztah by ho mohl vést k tomu, aby se mnou se vším souhlasil.
myslíte, to jak za všechno mohl kalúsek, který byl zmíněn asi 32x? ![]()
A to jako Iniciativa přijde k pani co nevolí a řekne: "Hele, podívej, tady je chudáček uprchlík a on by tak strašně rád volil... Tak co kdybys to tam za něj, holka, hodila, ne, to přece nikomu neublíží." Říká se tomu manipulace voleb.
Ježišmarjá.
Tomu se říká volební právo. Ta tetina, "která nevolí", má svůj volební průkaz/svoji občanku/ svůj pas - a na tento doklad volí, t.j. sama za sebe, za svoje jméno.
Jestli ji někdo zmanipuloval? Inu, zakažme okamžitě předvolební agitaci!
Protože jestli se volič nechá dojmout Burešovou koblihou, Emanovými sprosťárnami nebo prosbami uprchlíka - vlastního názoru nemaje, je úplně fuk.
Amen, sestro!
Priznávam,že neviem,kam to dať.Čo hovoríte na novú Balenciaga tašku? ![]()

že by je měla ikea zažalovat!
Takovej fejk ![]()
Ľutujem,že som o tom nevedela už včera.By som si dnes zobrala do práce originál,takto som sa musela vliecť s dvoma menšími taškami ![]()
Včera tu tašku riešili v rádiu, tak som bola zvedavá a ono Ikea. Ani som si najprv nevšimla, že tam chýba ten nápis.
![]()
A tak niekto to určite bude kupovať.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.