Mně se zrovna líbí, ale modrou óbr už mám![]()
Přiznání
Tak oni majú aj také veľké pruhované. Nemusíš mat jednofarebnú. ![]()
Jojo, tu "polskou"![]()

Já jsem jí dávala někam vedle, Balenciaga si jede svojí už nějakým rokem, mně se fakt líbí.
Já jsem tuhle s Peťkou Nečasovym jela výtahem a fakt jsem měla co dělat, abych se nesmála (teda smála jsem se pak, když jsem vystoupila). Prostě média odvedla svou práci a fakt si nejde na tu kauzu nevzpomenout.
Nejsem si jistá, jestli si Nečas (Peťka no comment) zaslouží tak pejorativní vyjádření, já myslím, že kdyby si leckdo sáhl do svědomí a přehrál si obsahy některých hádek, spíš by mlčel a šoupal nohama, naštěstí nebo bohužel nýmandi se neodposlouchávaj - nic osobního![]()
jakych hadek? pro me je subik proste smesny. samozrejme sexualni preference jsou kazdyho vec, ale nepotrebuju to o nikom vedet:-)
Já teda sexuální preference na základě telefonického hovoru netipuju a klidnýho chlapa co se nehádá oceňuju, ale tak někdo v tom vidí "subíka"
mucipuci asi myslí ten památný rozhovor, kde ona ho častuje něžnými slovy ve smyslu debile a kreténe a on jí říká ale jaňulko...
já myslím, že u toho pána není třeba znát obsahy žádných hovorů. stačí se na něj podívat. a samozřejmě na jaňulku.
jestli myslis nejaky odposlechy tak to neznam, takovy veci neposloucham.
A jakpak pozná izolovaný intelektuál subíka?
Já nemyslím uplně ty přepisy. Upřímně kdyby někdo sondoval mě, věřím, že bych se z nýmanda dopracovala i k celkem populární audioknize pro studenty psychologie, co jsem schopná naplácat. Myslím tím celou tu situaci, která se odehrála, od kabelek počínaje koučingem konče, ta prostě ve mě vzbuzuje smích, navíc podtrhnuto všema těma komentářema k tomu, Blaníkem atp.
jak on to nevim:-) ja teda ale zpravy na novinkach apod teda ctu a dokonce mame i televizi!;-)
A nikdy ani koutkem očka jsi nenarazila na přepis odposlechů nebo ani část nezaslechla, že ty koukáš jenom na Divošky!
tak minimalne jsem si vzpomnela ze neco takovyho existuje:-) ale natolik abych to mohla porovnat s vlastni komunikaci teda vim malo
ja taky mejnstrimove media ctu, ale odposlechy jsem nestudovala. sumisivni chlap je v poradku, pokud to obema vyhovuje (me je to teda k smichu taky), maler nastava, kdyz je to premier zeme. tam bych z dovolenim preferovala clovek, co si dovede udelat poradek alespon doma, v kancelari a tak a ne, ze s nim vsichni cvici.
joo jasny:-) uz vim!
Tak si to naštuduj a sáhni do svědomí, Nečas je v soukromé rovině evidentně stoicky klidný, vyrovnaný a velkorysý muž, tak to má být, nejsme přeci neandrtálci, abychom o jemu podobných hovořili jako o subících nebo bačkorách.
ja v moji komunikaci slova debile a kretene nepouzivam, maximalne se pejorativne vyjadrim o nekom tretim, ze je to magor nebo i neco jeste horsiho, ale nevim, co by me primelo rict protistrane, se kterou jsem ve sporu, ze je debil. je to vlastne jeste vubec komunikace - od slova komunikovat - tedy spojovat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí