Evaeva Dánsko! Ale ja som zaujatá, strávila som tam týždeň s dokonalým letným počasím, plus ten západ slnka po 10 večer, úžasné
Přiznání
letfenixa já jsem tam ještě nebyla:) No, zima by byla asi horší.
Nasi jsou rozhodnuty ze kdyby to tu slo moc do kopru, tak se stehujou nekam do pryc. A my nad tim taky uvazujem:)
rasaNori Jedni naši kamarádi se už pevné rozhodli loni a začali se intenzivně učit španělsky a vybírají nemovitost. Naopak tu u nás zůstává teta, která v loni v únoru přijela ze států na návštěvu a po vypuknutí covidu se rozhodla tu zůstat dlouhodobě. Nejdřív plánovala se vrátit, ale teď to teda moc nevypadá . Ale byla docela nespokojená ve státech delší dobu, tak to byla jen poslední kapka. Nicméně je zajímavý to sledovat. Jedni pryč, druhá zase sem...
Mne by se libilo v Gruzii. To jsem si i rikala, ze tam mozna zadneho doktora ve Svanetii nemaji
. Chlap je sikovnej a pes vydrzi i -40, no a dite by se prizpusobilo. Akorat, kdo by nas realne zivil
.
Zarinya ne ze bych si nechtela uzit more, kdyz jsem na rodicaku... Ale predstava celeho pribuzenstva meho muze, kdyz moje rodina a kamaradi jsou v jinem state daleko, zvlast v dobe, kdy nechodim mezi lidi, ale staram se o dite, takze ty moje vazby jsou nejak silnejsi, mi prijde tak silene desiva, ze by me nikam nedostal ani parem volu ![]()
viktorka_od splavu Mne taky hrozily vsemozny presuny typu Indie, Cina, USA (Arizona) chvilku Francie, to jedine bych asi brala.
Ale nakonec nic nevyslo a ted uz si myslim, ze diky situaci ani nic podobneho nehrozi.
Zuzuli tak naposled,oni maji tu volbu luxusu,ze si muzou vybrat rodinu×samy.....kde bydli a bydleli zadnou rodinu nemela.Ted momentalne je v blizkosti jen jeji tchyne.
Zuzuli jeji rodice nebyli ani na jeji svatbe,takze tam nejspis silne vazby nebudou.
Karja ty cizi statni prislusnici jsou fajn, ale tak si trochu nechci prestavovat posilat decko ve stridavce pres ocean..
Mam ted takove skepticke obdobi no..
rasaNori ne ze by me to nenapadlo, kdyz vidim jake to tady je.
Treba Sambovi by asi presli lehce, maji asi v zahranici dost penez.
Nasi neco maji, ale spis rezervu na duchod ( a ten duchod).
Koupit dum a zit nekde v cizine za cesky duchod, to nevim jak by zvladli.
ZarinyaJá bych tááák jela do Řecka a taky nechápu jak někdo promarní tu možnost, můj muž byl vždycky pecivál a s odstupem času to u sebe shledává jako blbost. Na fb sleduju Pavlu Greek která se provdala za Řeka a postuje nádherný fotky. Jela bych i dětná, vždycky je cesta jak dál.
V Austrálii je jedovaté snad úplně všechno. Když se tam kamarádi přstěhovali, nafasovali byt vybavený edukativními plakáty (pavouci, brouci, hadi...) ne aby věděli, čemu se vyhnout, protože to vlastně nebylo reálné, ale jak moc a jak rychle zpanikařit, až je to kousne.
Kan si muj clovek.![]()
Viď. Představa, jak se všichni 24/7 družej a patnáct tetiček a sestřenic ti vleze až do kuchyně (pod záminkou hlídání dítěte)... ![]()
barbucha tak to ale nefunguje,kdo to nezna a nebo tam byl jen na dovolene by nemel soudit.
A vsude na svete plati-jaky si to udelas takovy to mas!![]()
Zarinya Já bych se taky stěhovala hned. Zároveň ale o sobě vím, že jakmile takový nějaký sen (stěhování, změna práce, vlastně jakákoliv vétší změna) začne být reálný, dost mě to vyděsí a mám tendenci vycouvat. ![]()
barbucha Tak zas ale nejsou všichni příbuzní vtěrky a nemůžete soudit podle filmu Moje řecká tlustá svatba. :P
Zarinya
Třeba nemá Řecko ráda
Přesně to mě napadlo. Taky bych se nechtěla stěhovat (pobývat delší dobu) někde, jen protože je to něčí oblíbený kus země, zatímco mě by to tam (kromě dovolené) moc nebralo.
whiskas ja jsem to brala podle sestry, ta se z Recka s detma vraci zrelaxovana, jen ji zas do pristiho roku zadne rajce tady neni dost rajcatovy, nic dost sladky ( to me taky ne), recky jogurt tady je bida atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí