Karja já bych třeba nechtěla do austrálie, protože tam žije spousta hnusných pavouků
(a jinak je to tam strašně super, kyselý hrozny prostě![]()
Přiznání
continuity víš co, já mu rozumím, já neopustila to sídliště, no;)
viktorka_od splavu a hadů, ne? Ty já nesnáším mnohem víc než ty pavouky.
viktorka_od splavu Hele zrovna dneska jsem přemítala při vozeni kočárku nad svými byvalymi zahraničními nápadníky a kde bych třeba bydlela. No reálně asi doma u našich sama s dítětem cizí národnosti, ale víš jak, kdyby to náhodou vyšlo:-D. Tak Austrálie tam taky byla, ale nakonec jsem to zavrhla, že to by bylo daleko a ten kluk teď stejně žije v USA. Já se takhle bavím v tom mateřským stereotypu.
Karja Hele mně poměrně reálně hrozilo, že bych pár let na Novém Zélandu dělala manželovi křoví, ale naštěstí z toho sešlo :o)
Nejhorší tam stejně nakonec je to strašný vedro!
Antje jenze ja jsem typ, co půjde v létě radsi na ledovec. Vůbec nechápu proč bych měla v zimě jezdit někam, kde je teplo. Já jsem šťastná, když je tady pořádná zima, nejlíp tak - 20C. Nějaké pomeranče jsou mi ukradené a brokolice rovněž.
Velkou část rodičovské jsem strávila na českých a slovenských horách, myslím, že jsme si to celkem uzili.
Evaeva hady mám ráda
viktorka_od splavu Evaeva
Nejhorší tam stejně nakonec je to strašný vedro!
no jeje, uplně se mi dělá mdlo. loňské cz léto bylo naprosto ideální a jiné nechci!
viktorka_od splavu já teda fakt ne!
Nakonec je to holt nejlepší tady, teploty příjemné, zvířata né moc nebezpečná, zbývá už jen ta vláda.
viktorka_od splavu Austrálie mi taky vadí z důvodu ty jedovatý zvěře. A já nejsem primárně městský typ, prostě bych se musela ty hady naučit. Mě celkem vyhovuje, že tady nic moc jedovatého ani nebezpečného v přírodě nežije.
DruI o Zelandu bych byla ochotná uvažovat, to je úplně jiná káva nez Austrálie, nežije tam nic jedovatého a navíc se tam normálně lyžuje.
continuity já mám hrozně ráda to střídání ročních období a léto pokud možno mírný, do 25 stupňů jsem spokojená. Pro mě je představa přesunu do Řecka úplně mimo. Kdybych si mohla udělat prázdniny na mateřský půl roku jinde, tak bych si vybrala Irsko, Skotsko nebo takový nějaký jiný upršený chladný místo :)
dynda vedro jsem ani nezmiňovala, to je naprosto jasný;) Naopak z tohodle pohledu by mohl být fajn březen v tom Řecku.
žluťásek mě by se asi líbilo Dánsko
Evaeva hady mám ráda
NO děkuji pěkně.
V Austrálii žije 143 druhů hadů. Jen 11 druhů je užovkovitých. Na celém světě jsou necelé dvě stovky korálovcovitých hadů a jejich třetina je právě v Austrálii.
Australské vnitrozemí skrývá 21 nejjedovatějších druhů hadů. Hadi žijící v Austrálii se adaptovaly pro přežití v poušti a vyvinul se jim extrémně prudký jed. Ten jim dovoluje ulovit kořist i zneškodnit protivníka s minimálním množstvím námahy.
na mateřskou bych volila británii, podnebí mírné, civilizace přiměřená, a dokud by dítko nemuselo do školy a já do procesu tak ideál. pak už teda ne, mi tam ten život přijde dost tvrdý
continuity Já bych to nedala kvůli rodičům. Přece jenom je ten druhý konec světa dost z ruky a mě by trápilo, že svoje vnoučata vidí vyrůstat tak maximálně přes internet.
Zarinya :-D Já si myslím, že to není ani povyk, ale klasický se tady rozebírá. Vždyť to děláme u všeho, co jak a proč. A jako to hlídání a sestřenice, to nahrává konspirační teorii, kdoví jestli to nemá promyšlené:-D. Zahrne ji full servisem, pěti chuvama a pak řekne a já se vodcad už nehnu:-D.
mně se na tobě líbí, že umíš tak lehce obrousit hrany
v diskusi. No asi taková prostě jsi.
DruI ale oni nemusi byt s rodinou,jen kdyz budou chtit.Prazdninovych domu,bytu,apartmanu je tam nespocet.
Tak Betty Přesně! Víš co, nějaký konflikty zbytečný a neprijemnosti, to prostě není nic, čím by se člověk ve svém volném čase chtěl obklopovat;-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí