whiskas rec byla jen o dovolene (prodlouzene)
A nemit rada recko a vdat se za reka je dobry tah.![]()
whiskas rec byla jen o dovolene (prodlouzene)
A nemit rada recko a vdat se za reka je dobry tah.![]()
Tak ale ten jih je prostě trochu jinej, pokud se nejedná vysloveně o anonymní velkoměsto... každýmu to nemusí vyhovovat. Pro mě by to nebylo, já bych brala ten sever, nejlépe rovnou Island nebo Grónsko
Irsko krásný, ale i tam mají lidi tendenci, rozhodně na venkově a v malejch dírách, bejt hodně přátelský. Hrůza, pro nás sociopaty! ![]()
Zarinya To, že si někdo vezme cizince, ještě neznamená, že musí oblibovat jeho domovinu.
Pro příklad, známý si vzal Polku a neřekla bych, že je z Polska odvařenej.
barbucha no vidis tam bych zas nesla ja,ale na dovolenou byt prodlouzenou proc ne...
A furt plati-jaky si to udelas....
whiskas Jenže to je pak časgo skrytý důvod toho, proč ty vztahy nevydrží. Protože původ lidi obvykle ovlivňuje.
Zarinya máš to marný, nikomu nevysvětlíš, že to není příběh "bez dcerky neodejdu" ![]()
Pavlena Nemysli si, já jsem ještě skeptičtější, já si vždycky pak řeknu, jak by mi unesli ty děti a na prázdniny bych tam jezdila za nima možná tak já:-D. Na Erasmu se mi líbil jeden Videnan, čerstvé dostudovanej doktor, z lékařský rodiny, za promoci dostal byt kousek od Opery predelanej z hudebního klubu, v ložnici bylo pódium:-D. A to si vždycky říkám, no tak ty by mi ty děti sebrali, páč co se mnou takovou buchtou, a já bych jim z Čech posílala lázeňský oplatky:-D. Takže já jsem velikej skeptik, kdepak střídavá péče:-D
Kokoska ted si na to kapla. ![]()
whiskas Jenže to je pak časgo skrytý důvod toho, proč ty vztahy nevydrží. Protože původ lidi obvykle ovlivňuje.
![]()
Karja Takovýhle příběh bohužel znám z širšího okolí. Cizinec v Česku, dítě s Češkou, pak rozchod, vrátil se domů, o dítě nezájem. Po několika letech si vzpomněl, že má dítě. A český soud mu vyhověl. Dítě muselo za oceán. Do toho covid, matka dítě už rok a půl neviděla.
Sweet Potato Nerozumím. Jen proto, že dotyčný nemá rodnou zemi svého partnera na žebříčku top destinací, snad ještě neznamená, že vztah nevydrží. Alespoň v jejich případě to tedy neplatí. Pro pořádek, žijí převážně v zemi "nikoho", tedy na místě, které není rodné ani pro jednoho z nich. A pohoda, řekla bych.
Sweet Potato No právě takovéhle příběhy nejsou neobvyklé no:-(
Karja moje snacha se do Recka moc tesi a to s nim nema nic spolecneho.:-)
Prej i Marcela mi pujci.![]()
barbucha no vidis tam bych zas nesla ja,ale na dovolenou byt prodlouzenou proc ne...
A furt plati-jaky si to udelas....
No, půl roku je už řádně prodloužená dovolená, resp. to už skoro dovolená neni. Vem si, že třeba i měsíc někde, kde to moc nežereš, může bejt sakra dlouhej!
Ale vo to nejde. Já bych se taky s malým dítětem bála - půl roku je dlouhá doba a co víš co se stane, zlomí si nohu, čapne nějakou chorobu... problém se zubama... a pak sháněj někde doktora, zvlášť když Balkán nemá v tomhle moc dobrou pověst, teda rozhodně ne lepší než zdravotnictví v centrální, ne-li západní, Evropě... jaký si to uděláš ti bude v tomhle případě platný jak mrtvýmu zimník ![]()
Já bych si určitě vybrala třeba jih Španělska (Tarifa
), a pokud bych neřešila finance, tak Francie - Okcitánie. Kdybych neřešila časový posun, tak Srí Lanku.
Nikde bych asi nechtěla žít úplně trvale a pracovat na místě. Nejsem ten typ. Můj tajnej sen je léto v ČR a hned po Vánocích na par měsíců někam pryč, u toho pracovat on-line. V dubnu zpátky a jsem v zenu celej rok ![]()
tak ted si to dorazila.....byla si vubec nekdy v Recku?
Myslim,ze kdybys do toho jejich zivota pronikla tak by ses nestacila divit.
Mluvím o tom, jakou má Balkán pověst. Netvrdím, že tam mají jen ranhojiče a dřevěnou narkózu ![]()
barbucha to neni uz mozne co pises!
Recke soukrome zdravotnictvi je top.
whiskas Pokusím se ti to tedy vysvětlit.
S dovolením použiju jako názorný příklad zde zmíněné Řecko. Řekněme, že se introvert a nespolečenský člověk (viz Barbucha výše) zamiluje do Řeka. A dovolme si stereotypně předpokládat, že Řek bude mít vlastnosti připisované Řekům, společenský, milující svou širokou rodinu. (Jistě, mohla narazit i na Řeka velmi netypického, ale pravděpodobnost je spíše menší, že) Pravděpodobně to ve vztahu dříve či později začne vadit. On chce slavit rodinné Velikonoce, ona z toho má noční můry. On se ze začátku přizpůsobí, ona je pro něj momentálně nejdůležitější, ale v průběhu let třeba zjistí (a třeba ho to samotného překvapí), že mu rodina a dřívější styl života chybí. Nebo ona se naopak snaží, snaží, ale pak už to nedokáže.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.