Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Lilly_Ku
4454 příspěvků moje polička 22. července 2021 17:31

Garfie tak asi zalezi, jak to bylo podany

Ja treba vylozene na fyzicke vernosti nebaziruju, jsou dulezitejsi veci. I kdyz zkusenost s neverou ani zadnou netradicni konstelaci nemam, tak je to takovy teoretizovani :) Nejvic by mi vadilo, kdyby ze me nekdo delal blbce, treba byl nevernej a zatloukal.

Offline Akras
243 příspěvků moje polička 22. července 2021 17:43
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. července 2021 18:41
Reakce na Luna:

betsey Ja jsem se jednou taky debilne zeptala brachy, jestli nechteji druhe dite a on rekl: Nikdy. Ses normalni? Podivej se na sebe jak vypadas!

​Haha, můj brácha nám dával hlídat svoji prvorozenou, neplánovanou dceru, prý jako antikoncepci, jenže to právě mělo opačnej efekt, ona byla úplně zlatý mimi k zulíbání. Takže po letech manželství bez dětí jsme si řekli, že je na čase to změnit a chceme vlastní.

Offline olte
731 příspěvků moje polička 22. července 2021 19:04
Reakce na Dadoo:

Já tedy naopak rozhodnutí nemít děti, považuji za velice odpovědné u ženy, která po nich vyloženě netouží.

Je to věci každého, jestli chce nebo nechce děti mít.

Obě moje dcery nechtějí. Teda vypadá to tak. jako vnouce bych si vlastní přála, ne že ne, ale.. Co nadělám.?

Jen chci doufat, že to není reakce na dětství se mnou, ale spíš na to, že jsou samostatně a mají to v hlavě srovnané. K čemuž jsem je vedla. 

Kamaradciny dcery, nebo třeba kolegyně, se v debatě můžu zeptat, jestli plánuji  třeba druhé, ale odsouhlasim ji vzdy její odpověď. Bez jakéhokoli nesouhlasneho (taky proč, že ) zabarvení. Respektuji její volbu. Mi do důvodu nic není. Takže v podstatě souhlasím se vším, co řekne.

​nechtějí děti, protože jsou samostatné a mají to v hlavě srovnaný? Takže dětí mají jen ty,  co si to ještě nesrovnaly v hlavě?

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 22. července 2021 19:18

Garfie 

Nebyla to jen o dítěti, nevěra, pro něj hodně bolestivý rozchod, pak ta nabídka. Já se mu nedivím, že utíkal a hodně rychle. 

Offline Tak Betty
5974 příspěvků moje polička 22. července 2021 19:26

olte myslím, že jsi nepochopila jak to Dadoo myslela.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 22. července 2021 19:27

Tak Betty přesně tak

olte

Offline Zuzuli
3616 příspěvků moje polička 22. července 2021 19:34
Reakce na moora:

To si jeden nevybere. Pri vetsim poctu deti zas celis otazkam typu "a to jsou vsechny planovany?" nebo "a vsechny maji stejnyho otce?"

​Nejen u vetsiho poctu deti, ale i pri vetsim vekovem rozdilu. Ja mam brachu mladsiho o osm let a na zakladce mi nikdo neveril, ze mame stejne rodice. A sestrenice s bratrancem jsou od sebe dokonce 13. Ona nahoda a duvod k svatbe v devatenacti, on planovane dite ve triceti, kdyz mela teta po vysoke. To jsou dotazy na to, jestli jsme sourozenci vlastni, dost caste. 

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:03

dynda No tak to je pochopitelne neco jineho!

Zuzuli Muj kolega ma tri dcery (s jednou zenou!) a kdyz se narodila posledni, starsi lem 25 a 15, docela drsny!  

A taky znam pani, ktera ma mladsiho syna temer stejne stareho jako vnouce. Kdyz je spolu bere na hriste, je to pry docela sranda, jak na ni volaji...

Offline Mha
příspěvků moje polička 22. července 2021 20:06

Já souhlasím s olte.

My, co máme děti, vůbec nemáme čas si nic v hlavě srovnat

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:09

Zuzuli Tak u nás jsou zase dotazy jestli mají děti jednoho otce. Jeden je bledej blonďák a jeden tmavé vlasy, oči i kůži. Úplně stejně to má můj bratr. Jedna holka jemná něžná a světlá blondýnka a druhá husté kudrnaté černé vlasy a tmavou pleť. Prostě se u nich víc projevily gruzínské geny

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:10

Garfie ha, znam holku, co ma vnouce starsi, nez vlastni..! A kdyz s pupkem vencila vnoucka a on na ni vesele volal: babi, tak okolojdouci dost nechapali...

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:11

Pavlena  Taky dobry!!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2021 20:18

Zuzuli naše nejmladší sestra je o 20 a 15 let od prvního vrhu Ano, občas se někdo zeptá, jestli máme společné oba rodiče. Vtipné je, že když to mamka oznamovala, její švagrová řekla, že se asi zbláznila, dítě ve 43. A za pár let bum, má třetí holku ve 43 s odstupem 15 let

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2021 20:21

Pavlena já znám taky takovou rodinu. Po prvním vnoučeti si rodiče ještě pořídili 3 a 2 děti, už teda s jiným partnerem. Dohromady je to deset sourozenců, ti nevlastní spolu chodili i do třídy.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:36

Pavlena Moje prababička měla 13 dětí a 4 z toho jsou mladší než můj taťka, syn nejstaršího syna Ta nejmladší dokonce o 6 let. 

Online moora
8619 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:37

Evaeva to je jak u hanzliku v letu s kovbojem :))

Offline Sweet Potato
39676 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:43

Já těm otázkám od rodičů a blízkých i rozumím. Čas, po který lze mít děti, není neomezený. A všichni známe případy (třeba já:-), kdy se z "jenom to ne" s postupem času stalo "ale vlastně jó". A ne vždycky se to pak podaří. A občas lze někde slyšet či číst nějakou slavnou ženu, jak toho později až do konce života litovala. Takže chápu, že se někdo bojí, aby se jeho dceři nestalo totéž. Čímž samozřejmě neomlouvám permanentní prudiče a kazatele.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2021 20:46

moora asi takoni spolu i ty nové rodiny docela drží, vím, že třeba občas jely na dovolenou matka s nejmladšími dětmi, dcera s vnučkou i nová otcova partnerka s dětmi. Teď už je těm nejmladším dětem okolo deseti let, možná už to tak nefunguje. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2021 20:48

Sweet Potato úplně s tebou souhlasím. Řekla bych, že ty věčné otázky dokonce můžou někoho odradit, mě by to asi dost štvalo.