Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline SunEclipse
3410 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:49

Pavlena na tohle téma jsem kdysi četla fejeton, dítě si stěžuje, že ostatní děti mají strejdy, co jim kupují dárky, berou je na výlety, a jeho strýček - batole mladší než on - mu jenom bere hračky

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:52

SunEclipse no navic..!!

Offline Karja
43818 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:53

Garfie Tak já to opuštění kvůli bezdětnosti docela chápu, jako ten chlap se jeste dá celkem lehce nahradit, ne však každej na to přistoupí. Já bych to chápala, kdyby mě sambo opustil, jako asi bych se šla pak v depresích obesit, ale rozuměla bych tomu. Děti jsou prostě na celej život a velkej smysl života, což se o jednom konkrétním partnerovi říct nedá. 

Offline Karja
43818 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:53

SunEclipse Hahaha, tak ten je dobrej:-D 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:58

Karja teda asi poprve s tvym prispevkem nesouhlasim.:-)

Muj muz se neda nahradit a uz vubec ne lehce.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:01

KarjaJo děti jsou projekt na který je potřeba dva lidi, minimálně.

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:07

Karja No ale jak jsem psala, jsou i jine moznosti, jak si dite poridit. Prece si te nevybral jako matku svych deti, ale pro jine kvality, doufejme teda! A ty bys ho opustila, kdyby byl neplodny? 

Offline Karja
43818 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:07

Zarinya Tak určitě, ještě jsem třeba nepotkala muže, se kterým bych si to uměla představit. George Clooney starej, Chris Martin vypelichanej. Tak já to beru tak, že pro mě byly děti fakt důležité (ačkoliv to tak poslední roky tady tak nevypadá:-D) a pro samba ještě víc, ten fakt nevím, co by bez nich dělal, ten by byl nestastnej a nemyslím si, že by potkal nějakou ženu s velkým Ž, která by to jentak prebila. 

Offline Karja
43818 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:09

Garfie Jo, já asi ne, já jsem takovej srdcar, mě by ho bylo líto:-D. Ale vzhledem k tomu, jakej je, bych chápala, kdyby se vykašlal on na mě, asi bych mu to i sama poradila. Víš co, mně by k adopci dítě nikdy nedali, já bych neprošla psycbotestama! 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:10

Karja mě  Garfie   to teď vysvětlovala kamarádka,  když jsem se divila že po roce vztahu, se začali "snažit " otěhotnět, ale na otázku ohledně svatby  mi řekla že na to jsou spolu moc krátce, aby věděla že je to chlap na celý život. Pro mě to bylo něco nepochopitelného,  já jsem si především vzala svého muže, abych byla s ním a ty děti z toho vyplynuly převážně teda s motivací abych toho jednou nelitovala kdybych si je nepořídila. 

A ona mi řekla že už ji je přes 30 a děti chce a idealne se současným partnerem a radši riskne to, že si je pořídí s chlapem se kterým jim to možná nevydrží, než aby teď čekala až si jím bude 100% jistá a pak zjistila že ne a ztratila tím další roky života a začínala znovu s dalším chlapem bez dětí, ale jete starší  

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:11

Karja Umely oplodneni, nebo byste si otevreli privatni skolku!

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:13

Sairon Ale to je asi taky trochu rozdil, holka ktera chce dite a shani pro nej rychle otce, pripadne je pripravena ho vychovavat sama...tohle byl proste normalni dlouhodobej vztah, o dite se zacali snazit az po svatbe...

Offline Karja
43818 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:14

Sairon Já mám pochopení pro spoustu lidskyho chování, takže i pro tohle. 

Offline Karja
43818 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:15

Garfie Tak až po svatbě.....no tak to nebylo zrovna dvakrát promyšlený!:-D

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:17

Zuzuli Lidi nekomentuji jenom velky vekovy rozdil mezi sourozenci, ale i deti brzo po sobe.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:18

Pavlena Ja zas mam starsi sestřenice o 23 a 11 let, takze jsem si s nima nikdy nehrala a zavidela jsem kamoskam, ze jezdi za sestrenkama-vrstevnicema.

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 22. července 2021 21:30

Já se musím přiznat, že jsem děsně líná. Děti jsou týden u babičky, plánovala jsem si že doma uklidím, vytřídím a něco vyhodím. A co? Dala jsem jen školní věci do krabice a krabici do komory. To je vše. Už skoro dochází čisté nádobí, ani jsem nevyluxovala. Jsem líná i vyndat myčku a otevřít si víno! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2021 21:36

Luna jo, já mám čtyři sestřenice mladší o 12 až 21 let, takže chápu

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2021 21:41

Karja já vždycky věděla, že chci mít děti, ale neumím si představit, že bych muže opustila kvůli tomu, že je mít nemůže. Brali jsme se, protože jsme chtěli být manželé, děti byly až v druhém plánu. Tohle je pro mě to v dobrém i zlém. Kvůli nemoci bych to taky přece neudělala. I když teda chápu, že ta touha po dítěti může být dost spalující a ten vztah to převrátí naruby, nakonec třeba skončí kvůli něčemu jinému.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 22. července 2021 21:43

Sairon pokud počítá s tím, že to nemusí vyjít, tak jí i chápu, i když moje cesta by to asi nebyla.