Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 22:12

Evaeva Ano, Donutilovy "veselé historky z natáčení" by byly absolutně nesnesitelné v podání kohokoliv. Strašný samožer!

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 22:18
Reakce na 999:

Ze zahraničních Olivier Martinez, třeba ve filmu Nevěrná. S ním asi taky byla :-). 

​Olivier Martinez ve filmu Nevěrná je k sežrání...  A ty scény zamilování se do něj, okouzlení z něj jsou strašně sugestivní a asi žádný jiný film mi nedokázal zprostředkovat ty motýlky v břiše tak, jako se to povedlo tady. :-)

Jinak, Olivier je pro mě muž jedné role (ve filmu Nevěrná), a pak taky v reklamě YSL :-)  ). Pak to kouzlo zmizelo.

Offline černá káva
2108 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 22:30

Hanka H a samožer je.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 22:30
Reakce na Hanka H:

Donutil mi již v době, kdy hrál Nikolu Šuhaje, přišel takový strýcoidní - absolutně bez jakéhokoli sexappealu. Věkem je to jenom horší a horší, líbil se mi snad jenom v Pelíškách.

​Sexappeal ne... ale nějaké to kouzlo osobnosti tam vždycky bylo a někdy bylo vidět víc, někdy míň. A když míň, ukecal to. Ale taky ne vždycky. :-D

Herec je velmi dobrý... jen to v té spoustě televizních inscenací a estrád z poslední doby trochu zaniklo.

Doporučuju ale Atlas ptáků.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 25. srpna 2021 22:40

domenica herec je určitě dobrý a jako herce ho mám i docela ráda, ale kouzlo osobnosti teda nevidím;)

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 22:58

domenica Herecké schopnosti Donutilovi neupírám, ale jako mužský?! To kouzlo osobnosti mi prostě uniká.

Zmíněný Martinez ve Nevěrné by opravdu stál (nejen) za zamyšlení.

V té souvislosti mě napadlo - ještě se tady neprobíral Richard Gere. Já jsem nikdy nepřišla na to, v čem spočívá jeho údajná neodolatelnost. A zrovna tak mě nebere další symbol mužské krásy - George Clooney.

Online continuity
41790 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 23:33

Hanka H no Gere byl markatni v Prvnim rytíři. Viděla jsem toto svěží dilko jako hodně mladá, ale za živý svět jsem nechápala, jak mohla Guinevere dát přednost Geremu před Connerym.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 23:43
Reakce na Hanka H:

Herecké schopnosti Donutilovi neupírám, ale jako mužský?! To kouzlo osobnosti mi prostě uniká.

​No jisté kouzlo osobnosti tam jen a jak jsem psala, není vždy (hned) vidět...  on taky dost tlačíval na pilu... Kouzlo osobnosti, mám na mysli takové to obecné, dokáže být velmi zábavný a galantní... . Proto jsem ho taky nejmenovala mezi těma svýma... :-D

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 23:47
Reakce na Hanka H:

V té souvislosti mě napadlo - ještě se tady neprobíral Richard Gere. Já jsem nikdy nepřišla na to, v čem spočívá jeho údajná neodolatelnost. A zrovna tak mě nebere další symbol mužské krásy - George Clooney.

​Richard Gere - výborný herec, ale jeho údajná neodolatelnost mi taky vždycky unikala. Ty myší oči... ne ne...

George Cloony o dost lepší, ale, tak asi... neutrál plus. :-)

Offline Pinot Noir
29391 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 23:56

Nejlepší je stejně Mads Mikkelsen. A Harrison Ford jako Indiana Jones!

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 25. srpna 2021 23:59
Reakce na Pinot Noir:

Nejlepší je stejně Mads Mikkelsen. 

​To teda!

(Taneček z Chlastu: https://www.youtube.com/watch?v=pXgaGUuXD8c :-D

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 00:06

Pinot Noir domenica Mad Mikkelsen - tak toho si klidně nechte! A Indianu s ním!

Myší oči - dobrý postřeh!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 00:22

Pinot Noir tak tihle mě taky poněkud míjí. Lepší než Donutil teda jsou, ale nic moc

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 00:39

Mne se ti chlapi libi jen v urcitym veku. Takovy Timothy Dalton zestarnul na skaredyho dedka, zatimco Connery vypadal podle me lip jako Indiho tata nez jako Bond.

Offline 711990
18274 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 01:15

Pinot Noir Indy

Offline brrr
12154 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 03:05

Pinot Noir Indiana Jones a Han Solo

Offline brrr
12154 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 03:11

domenica Oliver Martinez v Husarovi na střeše

Offline marieu
5140 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 06:18

Pinot Noir tým Mads! Jednoznačně. 

Offline vanilka
2148 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 07:41

Pinot Noir Mads . A Jude Law a Michael Fassbender . Plus drsounek Nikolaj Lie Kaas.

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. srpna 2021 08:12

Donutil je pro me navzdy a vzdy Sluha dvou panu. Jako muz fakt nee. 
Ze zminovanych nasich Bartoska (Sanitka❤️), mlady Svehlik, Majer a ne vzhledem, ale kouzlem Cepek . To byl pan herec, Udoli vcel je u me na absolutnim piedestalu a vlastne velky fesak tam byl i mlady Kacer.

ze zahranicnich je jasny Ford, Conery ve vyssim veku, Colin Firth a Ralph Fiennes za Anglickeho pacienta. Naopak zminovani Martinez nebo Mads me nechavaji ledove klidnou..