Evaeva Ano, Donutilovy "veselé historky z natáčení" by byly absolutně nesnesitelné v podání kohokoliv. Strašný samožer!![]()
Přiznání
Ze zahraničních Olivier Martinez, třeba ve filmu Nevěrná. S ním asi taky byla :-).
Olivier Martinez ve filmu Nevěrná je k sežrání... A ty scény zamilování se do něj, okouzlení z něj jsou strašně sugestivní a asi žádný jiný film mi nedokázal zprostředkovat ty motýlky v břiše tak, jako se to povedlo tady. :-)
Jinak, Olivier je pro mě muž jedné role (ve filmu Nevěrná), a pak taky v reklamě YSL :-) ). Pak to kouzlo zmizelo.

Hanka H
a samožer je
.
Donutil mi již v době, kdy hrál Nikolu Šuhaje, přišel takový strýcoidní - absolutně bez jakéhokoli sexappealu. Věkem je to jenom horší a horší, líbil se mi snad jenom v Pelíškách.
Sexappeal ne... ale nějaké to kouzlo osobnosti tam vždycky bylo a někdy bylo vidět víc, někdy míň. A když míň, ukecal to. Ale taky ne vždycky. :-D
Herec je velmi dobrý... jen to v té spoustě televizních inscenací a estrád z poslední doby trochu zaniklo.
Doporučuju ale Atlas ptáků. ![]()
domenica herec je určitě dobrý a jako herce ho mám i docela ráda, ale kouzlo osobnosti teda nevidím;)
domenica Herecké schopnosti Donutilovi neupírám, ale jako mužský?! To kouzlo osobnosti mi prostě uniká.
Zmíněný Martinez ve Nevěrné by opravdu stál (nejen) za zamyšlení
.
V té souvislosti mě napadlo - ještě se tady neprobíral Richard Gere. Já jsem nikdy nepřišla na to, v čem spočívá jeho údajná neodolatelnost. A zrovna tak mě nebere další symbol mužské krásy - George Clooney.
Hanka H no Gere byl markatni v Prvnim rytíři. Viděla jsem toto svěží dilko jako hodně mladá, ale za živý svět jsem nechápala, jak mohla Guinevere dát přednost Geremu před Connerym. ![]()
Herecké schopnosti Donutilovi neupírám, ale jako mužský?! To kouzlo osobnosti mi prostě uniká.
No jisté kouzlo osobnosti tam jen a jak jsem psala, není vždy (hned) vidět... on taky dost tlačíval na pilu... Kouzlo osobnosti, mám na mysli takové to obecné, dokáže být velmi zábavný a galantní... . Proto jsem ho taky nejmenovala mezi těma svýma... :-D
V té souvislosti mě napadlo - ještě se tady neprobíral Richard Gere. Já jsem nikdy nepřišla na to, v čem spočívá jeho údajná neodolatelnost. A zrovna tak mě nebere další symbol mužské krásy - George Clooney.
Richard Gere - výborný herec, ale jeho údajná neodolatelnost mi taky vždycky unikala. Ty myší oči... ne ne...
George Cloony o dost lepší, ale, tak asi... neutrál plus. :-)
Nejlepší je stejně Mads Mikkelsen. A Harrison Ford jako Indiana Jones!
Nejlepší je stejně Mads Mikkelsen.
To teda! ![]()
(Taneček z Chlastu: https://www.youtube.com/watch?v=pXgaGUuXD8c )
:-D
Pinot Noir domenica Mad Mikkelsen - tak toho si klidně nechte! A Indianu s ním!![]()
Myší oči - dobrý postřeh
!
Pinot Noir tak tihle mě taky poněkud míjí. Lepší než Donutil teda jsou, ale nic moc![]()
Mne se ti chlapi libi jen v urcitym veku. Takovy Timothy Dalton zestarnul na skaredyho dedka, zatimco Connery vypadal podle me lip jako Indiho tata nez jako Bond.
Pinot Noir Indy![]()
Pinot Noir Indiana Jones a Han Solo
domenica Oliver Martinez v Husarovi na střeše ![]()
Pinot Noir tým Mads! Jednoznačně.
Pinot Noir Mads
. A Jude Law a Michael Fassbender
. Plus drsounek Nikolaj Lie Kaas.
Donutil je pro me navzdy a vzdy Sluha dvou panu. Jako muz fakt nee.
Ze zminovanych nasich Bartoska (Sanitka❤️), mlady Svehlik, Majer a ne vzhledem, ale kouzlem Cepek
. To byl pan herec, Udoli vcel je u me na absolutnim piedestalu a vlastne velky fesak tam byl i mlady Kacer.
ze zahranicnich je jasny Ford, Conery ve vyssim veku, Colin Firth a Ralph Fiennes za Anglickeho pacienta. Naopak zminovani Martinez nebo Mads me nechavaji ledove klidnou..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje