vanilka Ti druzi dva se mi teda libi taky
Přiznání
vanilka jo, to je dobrá sestava!
Jos Udoli vcel, ano! Oba dva. Kacer i pozdeji, treba jako Rochester v serialu Jana Eyrová.
Koukám, že mám na večer program. Musím se podívat na Nevěrnou, ať vím, o kom je řeč :-D
Hanka H no Gere byl markatni v Prvnim rytíři. Viděla jsem toto svěží dilko jako hodně mladá, ale za živý svět jsem nechápala, jak mohla Guinevere dát přednost Geremu před Connerym.
![]()
Hanka H na Colina bych zapomněla ![]()
Svýho času jsem byla unešená z Johna Malkoviche. Hlavně ve filmu Mary Reilly.
Pro mě má absolutně nulové charisma Roman Vojtek. Jako chlap prostě nic. Nezajímavý, tuctovy, nudný.
Pro mě má zas něco do sebe Matthew McConaughey. Interstellar a Temný případ. ![]()
Ale nej je pro mne Keanu Reeves. Nejen, že vypadá skvěle, ale asi i skvělý je.
Dadoo Roman Vojtek je stejná kategorie jako Roman Šebrle. Sex-appeal nula.
ionicera Keanu Reeves se mi taky líbí :-).
ionicera Keanu
. A to nejsem na ty rozervané typy, proto se mně líbil asi nejvíc jako doktor v Lepší pozdě než později.
Mně přijde přitažlivá spíš ta klidná, vyrovnaná síla, třeba Tom Hanks nebo z českých herců třeba Martin Myšička.
Z dalších oblíbených Hugh Jackman, Eric Bana, Russel Crowe (ten pro mě má charisma i přes ty fyzické změny jak šel čas), Liam Hemsworth.
Černá kočka Martin Myšička bydlí nedaleko, jednou jsem ho viděla s dcerou v metru, je to vyloženě sympaťák, jak si spolu povídali a tak.
Já mám asi nějaký divný vkus, ale mně se vždycky líbili nehezci chlapi.
Klasický Nicholson. Starý Svehlik. Mladý mě nebere. Bruno Cremer, JL Trinignant. Brzobohatý. To jen tak v rychlosti.
Jako krásně exempláře mi přijdou Delon, nebo ten, co má za ženu tu právnicku Amal. Jsem zapomněla jméno ????. Jako pěkně kusy, to jo, ale..
Jo, Clooney
Dadoo jj nicholson aspol
hezounky nebrat![]()
viktorka_od splavu přesně. Hezouni ne. Ale fakt CHLAPI! ![]()
Jo a ještě Connery taky Peyrac ![]()
Dadoo z těch tvých bych si sice nevybrala, ale hezounky taky nemusím.
Dadoo Belmondo ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje