Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:00

ionicera 999 Dadoo Keanu! Liam Hemsworth - někdy. A také Patrik Swayze - Hříšný tanec - cajdák všech cajdáků!

Ale Myšička. Tak sympaťák možná, komik určitě, ale jako chlap nemá vůbec žádné čaro!

Offline dzizisketa
8791 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:24

Jasně že Harrison Ford jako Han Solo a Indy! A protože dneska hrajeme deskovku Vnější okraj, tak jsem si ještě vzpomněla na Diega Lunu, Ewana McGregora a Pedra Pascala. 

Offline Černá kočka
1726 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:38

Jos Belmondo .

Z tech starsich filmu mi prisla uzasna cela ta parta ze Sedmi  statecnych se Steve McQueenem, Yullem Brynerem, Bronsonem. Musim se nekdy podivat na  nove zpracovani.

Offline brrr
12154 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 21:58

Černá kočka Stojí to za to riziko? (Ale já jsem ani netušila,že existuje remake.)

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 22:09

Jinak jak jsme v tom přiznání, tak musím říct, že tohle úplně neumím. Já jsem na ty sexy mozky a potřebuji, aby tam bylo to něco navic. Takže u herců většinou vůbec nevím - líbí se mi některé postavy a teda zakoukat se do filmové postavy je uz asi vyšší level. 

Mě je vlastně téměř jedno jak ten chlap vypadá, chodila jsem s vysokými, malými, světlovlasými, cernovlasymi, plesatymi, hubenými i osvalenymi (akorat nějakého úplně rozkydleho jsem neměla, což je dáno tím, že preferují sportovně založené partnery). 

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 22:16

Tak já ještě přihodím Dana Bártu zastara a Johnyho Deppa v Čokoládě

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 22:29

Černá kočka já mam s Boelmondom problém, že se mi s ním líbí jen málo věcí. Třeba Profesional. Ale ty komedie mi moc nesedly.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 22:39
Reakce na Dadoo:

Já mám asi nějaký divný vkus, ale mně se vždycky líbili nehezci chlapi.

Klasický Nicholson. Starý Svehlik. Mladý mě nebere. Bruno Cremer, JL Trinignant. Brzobohatý. To jen tak v rychlosti.

Trintignant a Brzobohatý ve škatulce nehezcí chapi? To bych neřekla. V kombinaci s krásný hlasem ...

Bruno Cremera mám taky ráda, ideální adept do škatulky "nehezcí chlapi... ale jenom na první pohled", tam bych ho zařadila, stejně jako moje další oblíbence, například Willema Dafoe.

Offline domenica blogger
8030 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 22:42
Reakce na Hanka H:

Ale Myšička. Tak sympaťák možná, komik určitě, ale jako chlap nemá vůbec žádné čaro!

Myšička? Čara má až až! 

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 23:01
Reakce na domenica:

Myšička? Čara má až až! 

​Tak jak pro koho nebo snad osobně, ale mně přijde strašně asexuální ve všem.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 26. srpna 2021 23:11

domenica tak já myslím ty na první pohled líbivé chlapy. Já mám prostě ráda spíš ty muzne typy, než hezouny.

Třeba se mi dost líbí Robert Jaškow.

Ale já jsem fakt postižená, protože mě se líbí i ruský ministr zahraničí Lavrov. Ten je tak krásně hnusně arogantní.

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. srpna 2021 07:59

Dadoo teda Lavrova jsem necekala, ted mi malem zaskocilo kafe 

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 08:05

Dadoo ja Nicholsona nemuzu, mne prijde jako hrozne odpudivy slizoun. Vim, ze je skvely herec, ale proste ho fakt nemam rada.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 08:31

Ještě tu asi nebyl můj nejoblíbenější a podle mě nejhezčí herec, tak si dovolím: Gael García Bernal (hrál v Amores Perros, Mexické jízdě, nebo v Babel). Drsný a něžný zároveň, nejlepší kombinace :)

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 08:51

nonemy Pěknej, takový latino! Ale trochu střízlík

Online Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 08:55
Reakce na Řvousenka:

Tak já ještě přihodím Dana Bártu zastara a Johnyho Deppa v Čokoládě

​Bárta

A Depp tak nějak odvždycky. 
A kdysi dávno v dětství Alain Delon, Al Pacino, Dustin Hoffman.

A Brzobohatý. Radek samozřejmě. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 09:02

Hanka H že jo? :) střízlík je, ale já jsem na hubený až vychrtlý :) hned druhej v řadě je u mě Keanu Reeves (ale ten už tu byl a jeho příliš zarostlá image se mi nelíbí)

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 09:18

Dadoo aaaaaa Lavrov je top priznani! Ale chapu, kazdy mame svoje zvlastnosti

jinak ja jsem trapne spis na ty hezci typy jako mladsi Russel Crowe, Gerard Butler a taky Mattjew Goode z Panstvi Downton :) (ten je vlastne trochu podobnej Jihomoravskymu hejtmanovi, kterej se mi taky docela libi, ma pekny zuby)

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 09:21

razorblade jo, Jihomoravský hejtman se mi taky líbí. Ale možná jsem ovlivněná i tím, že jsem s ním dělala pohovor a je velký sympaťák! Pěkný, chytrý, příjemný, milý, galantní... A zatím se jeví dobře i v úřadu, fandím mu, snad ho tam nesemelou.

Offline brrr
12154 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 09:32

razorblade Matthew Good je fajn, líbí se mi už od Match Pointu.