Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 13:41

razorblade Jako to byl šílenej cringe ten doktor Martin, jak by řekli mladí :D Mně se z toho úplně kroutily palce u noh, jak trapný a odpudivý to bylo. Ale chtěla bych docela vidět ten britskej originál, prej je - kupodivu - značně lepší a ty charaktery tam vyznívají tak, jak to bylo skutečně zamýšleno...

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 27. srpna 2021 13:43

Já do placu přidávám Jeffa Probsta před deseti lety, není to tedy herec, ale moderátor. Tomu bych ty řízky sama přinesla

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 13:45
Reakce na Kokoska:

razorblade horsi nez Švorcova s Haničincem?

​Tos tomu nasadila korunu - úplně se mi udělalo mdlo a obrátil se mi žaludek - naštěstí jsem ještě neobědvala!

Offline Kokoska
34174 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 13:48

Hanka H sorry jako

Offline Jos
příspěvků moje polička 27. srpna 2021 14:47

Jeste me napadl Dylan Moran z dob Black books. Ten uplne potreboval statnou osetrovatelku

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:00

Kokoska heled, nevim. Ja ten serial nikdy nevidela, znam jen fotku z te postelove sceny, ze ktery se obcas delaj memy. A tam jsou oba tak odpudivi, ze donutil s cvancarovou jsou proti nim hollywoodskej par snu

Offline razorblade
8457 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:03

Karoleena me ten serial bavil, ty postavy nektery byly desnej ulet. Treba strazmistr topinka, kterej si pak vyslouzil o vlastni serial. A ten kdysi nekdo na twitteru ohodnotil velice trefne, ze ho meli misto primetimu ct1 vysilat na decku s cimz jsem se plne ztotoznila. I tak jsem na to cumela a svym zpusobem me to bavilo. Ale ja mam obecne zvlastni vkus, miluju treba dovolenou s andelem, coz ke silena komousska agitka

Offline dorota
1219 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:03

Mne sa páči okrem niektorých vyššie spomenutých Ioan Gruffudd.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:14

razorblade Však to, že mně z toho bylo trapně ještě neznamená, že jsem to taky nesledovala Je fakt jenom velmi málo věcí, který nevydržím, naopak mě tyhlencty bizáry nějak magicky přitahujou, s čímž jsem vlastně správně v Přiznání...

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:32

razorblade Teda on ten originální anglickej Martin sexepílem taky nepřekypoval. To už bych radši toho Donutila. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:40

Hmm, tak já přihazuju (napříč věky), kromě již zmíněnejch Rickmana a Firtha ještě Richarda Armitage, Tobyho Stephense a z nehezounů Benedicta Cumberbatche a Kennetha Branagha (teda hlavně v době, kdy točil/hrál shakespearovský inscenace. A z hodně divnejch typů Bill Nighy. A teda hromada dalších, na který si hned nevzpomenu. Britskej přízvuk a sexy hlas výhodou. Ale samozřejmě to i dost záleží na roli, ve který člověk dotyčnýho vidí jako první, nebo která je obzvlášť dobrá. Ale takovej Clint Eastwood asi kdykoli (teda řekněme do sedmdesátky) i bez britskýho přízvuku. Jo a taky se mi vždycky líbil Leonard Cohen, od mládí až po tu poslední velkou šňůru koncertů.

Z našeho rybníčku nevím nevím, vizuálně možná Lukáš Vaculík v krátký fázi lehce jetej ale ještě ne úplně jetej. 

To je teda smečka týpků, která mě napadla jen tak z fleku při čtení týhle diskuse, jinak bezřízkovejch by se našlo daleko víc, nejsem až tak náročná. A obecně podotýkám, že pro mě zase není tak často průnik mezi hezounstvím a charismatem a navzdory prvnímu odstavci u mně spíš boduje charisma (jenže to je zase často hodně spjatý s konkrétní rolí, takže  taky není úplně "směroplatný").

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:45

Originální dr. Martin byl super! Trošku mi připomínal vzhledově a mimikou Mr. Beana.

Ale především, Donutil je dědek a v seriálu  měl hrát tak maximálně Martinová otce.

Na dr. Martina by mi seděl Martin Stránský. Věkem i vzhledem i hraním. 

V originále bylo skvělé to přímořské  městečko, kde se to odehrávalo.

To české bylo příšerné, to byla parodie.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:45

Sweet Potato Nesympatickej byl fest (což asi taky měl bejt), ale alespoň byl k tý roli tak nějak věkově přiměřenější, abych byla správnej ageista. Viděla jsem teda jen pár úryvků, když na to koukala skorotchýně, nikdy mě to nechytlo natolik, abych to cíleně vyhledávala. A tu českou verzi zase u mámy, a to je teda peklo největší.

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:47

Prosperina Nesympatickej samozřejmě podle scénáře, ale vzhledově ee.

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 15:50

Sweet Potato No, je pravda, že se mi při pohledu na něj srdéčko nerozbušilo... Ale na tu roli se podle mě docela hodil.

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 16:00

Prosperina To rozhodně.

Offline Hwi
716 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 16:34

Nikdo ještě nezmínil Garyho Oldmana, ty jeho oči

Offline Pavlena
6891 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 16:48

Probehl tady treba takovy Cillian Murphy? Jen si tak delam pruzkum...

Offline vanilka
2148 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 16:53

Přiznávám, že jsem dnes poprvé škrtla v krbu. Venku lije, 11 stupňů, už to fakt nešlo

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 17:18

Prosperina Firth, Rickman, Armitage, Cumberbatch (hlavně jako doktor Strange), Nikolaj Coster Waldau jako Jamie Lannister