Taky jsem si zapálila, venku je tak hnusně!
Přiznání
Kdyz vidim to pocasi a vyhled na pristich par dnu, tak me prestava mrzet, ze jsem to MČR odpiskala
Kdyz to tu tak procitam, tak jsem asi nenarocna - nejvic se mi libi....muzi
No a ja se zas nad sebou musim vazne zamyslet. Mne se zase nelibi skoro nikdo!!!![]()
Zaujme me nekdo jednou za 100 let. Co si pamatuju tak kdysi Gael Garcia Bernal a pak se mi strasne libil ten chlap, co hral Ragnara v serialu Vikingove, ale ten se mi libi jen v tom kostymu![]()
Vilemina vanilka tohle je provokace pro ty co maj rozbity topeni.![]()
Ja sla dnes brzy rano na manikuru,chtela jsem si vzit salu,ale rikam si,ze je to prehnany.No nebylo.
po ceste C&A tak jsem si zasla koupit (letni) salu,po zaplaceni hned uvazala,jdu a najednou koukam,uplne obalene tmave modre kalhoty od mini chloupku......nastesti manikerka mela ten cistici kartac takze sala stejne skoncila v kabele.
tosefaktvyplatilo.
Luna mam to podobne. Kdyz jsme s kamoskami v 11 prohlizely skolni fotky a kazda tam ukazovala, kdo by sel, tak jsem si musela normalne nekoho vymyslet
. Od te doby jsem se nikam moc neposunula, mohla bych to spocitat na prstech jedne ruky.
Zarinya promiň!![]()
Luna nojo, von ten hlad je nekdy fakt nevdecnej kuchar ![]()
Vilemina Je to paráda, viď. Stačí pár polínek a je ovlaženo :-). Byla jsem fakt normálně vymrzlá. Hnus toto.
vanilka jo, my máme ty kaminka spíš jen na koukání do ohně, ale tepelnou pohodu udělají, obzvlášť v tomhle nechutným počasí!!!!
Prosperina Toby Stephens ![]()
Pokud můžu hodit do placu nějakého "staříka", tak Ch. Dance.
A přiznávám, že Johnny Depp už ani s náklaďákem řízků. Když se dívám na fotky z Varů, tak to s ním jde slušně z kopce. Ani charisma tam nevidím, ale to jemožná jeho stylem oblíkání, ten jde absolutně mimo mě. Ještě, že přijel Ethan. Ten mi připadá takový obyč, ale v Před úsvitem a Před soumrakem je boží.
Gatita to je ale výhoda, že se ti nikdo nelíbí, aspoň nemáš žádné pokušení
já potkala nedávno na chodbě krásného chlapa a úplně jsem se lekla, že to je náš nový soused, kterého jsem ještě neviděla. Naštěstí to byl řemeslník. To nechceš jako vdaná krásného souseda ![]()
brrr Mne se J.Depp moc nelibi,ale charisma mu tedy uprit nemuzu z tech fotek,musim rict,ze me moc prekvapil jak mile z tech fotek pusobi.
Já jsem úplně zapomněla na sambův svátek ![]()
Ještě že má rád jen dort ze zakysané smetany, ten ještě stihnu.
A ještě přidávám Vojtu Dyka
do placu.
Gatita No asi jsem ráda, že to někdo má stejně. Já jsem si celej život připadala divně.![]()
A pak jsem dost řešila takový to, že je to i naopak, že nedokážu vysílat takové ty signály, které by vyvolávaly zájem opačného pohlaví. Dokonce jsem se dozvěděla, že jsem taková "moc oduševnělá" a že je to sice moc krásný, ale spíš na fotku.![]()
Mermaid hele jo, ten se mi taky líbil.
Kdyz mi bylo neco pres dvacet tak se mi strasne libil Criss Angel....![]()
ted jsem ho vyhledala a fakt to byl krasavec.![]()

JankaM svátek??? To je vtip ne? To ani nevím, kdy manžel má!
(dtto děti, dcera teda vím, že někdy okolo Vánoc, ale syn nemám ponětí, každý rok mě zaskočí někdo z gratulantů, mojí mámě a ségře už jsem to zakázala!!!)
Svátky blízkých prošvihnu skoro vždycky. Kromě svého ![]()
Luna
. Já jsem se zase dozvěděla, že působím moc přísně a odtažitě (což asi i jsem
) Mně se nelíbí skoro nikdo z herců a zpěváků, ale občas někoho sympatického potkám. Zase asi mám doma ten ideál![]()
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje