Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 17:38

vanilka 

Taky jsem si zapálila, venku je tak hnusně!

Offline moora
8619 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 17:50

Kdyz vidim to pocasi a vyhled na pristich par dnu, tak me prestava mrzet, ze jsem to MČR odpiskala

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 17:56
Reakce na Lama_z_Lana:

Kdyz to tu tak procitam, tak jsem asi nenarocna - nejvic se mi libi....muzi

​No a ja se zas nad sebou musim vazne zamyslet. Mne se zase nelibi skoro nikdo!!!

Zaujme me nekdo jednou za 100 let. Co si pamatuju tak kdysi Gael Garcia Bernal a pak se mi strasne libil ten chlap, co hral Ragnara v serialu Vikingove, ale ten se mi libi jen v tom kostymu

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:06

Vilemina vanilka tohle je provokace pro ty co maj rozbity topeni.

Ja sla dnes brzy rano na manikuru,chtela jsem si vzit salu,ale rikam si,ze je to prehnany.No nebylo.po ceste C&A tak jsem si zasla koupit (letni) salu,po zaplaceni hned uvazala,jdu a najednou koukam,uplne obalene tmave modre kalhoty od mini chloupku......nastesti manikerka mela ten cistici kartac takze sala stejne skoncila v kabele.tosefaktvyplatilo.

Online Gatita
8479 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:07

Luna mam to podobne. Kdyz jsme s kamoskami v 11 prohlizely skolni fotky a kazda tam ukazovala, kdo by sel, tak jsem si musela normalne nekoho vymyslet. Od te doby jsem se nikam moc neposunula, mohla bych to spocitat na prstech jedne ruky. 

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:09

Zarinya promiň!

Offline Lama_z_Lana
6697 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:14

Luna nojo, von ten hlad je nekdy fakt nevdecnej kuchar

Offline vanilka
2148 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:15

Vilemina Je to paráda, viď. Stačí pár polínek a je ovlaženo :-). Byla jsem fakt normálně vymrzlá. Hnus toto. 

Offline Vilemina
2358 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:35

vanilka jo, my máme ty kaminka spíš jen na koukání do ohně, ale tepelnou pohodu udělají, obzvlášť v tomhle nechutným počasí!!!!

Offline brrr
12155 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:46

Prosperina Toby Stephens

Pokud můžu hodit do placu nějakého "staříka", tak Ch. Dance.

A přiznávám, že Johnny Depp už ani s náklaďákem řízků. Když se dívám na fotky z Varů, tak to s ním jde slušně z kopce. Ani charisma tam nevidím, ale to jemožná jeho stylem oblíkání, ten jde absolutně mimo mě. Ještě, že přijel Ethan. Ten mi připadá takový obyč, ale v Před úsvitem a Před soumrakem je boží.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:56

Gatita to je ale výhoda, že se ti nikdo nelíbí, aspoň nemáš žádné pokušení já potkala nedávno na chodbě krásného chlapa a úplně jsem se lekla, že to je náš nový soused, kterého jsem ještě neviděla. Naštěstí to byl řemeslník. To nechceš jako vdaná krásného souseda

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:57

brrr Mne se J.Depp moc nelibi,ale charisma mu tedy uprit nemuzu z tech fotek,musim rict,ze me moc prekvapil jak mile z tech fotek pusobi.

Offline JankaM
3004 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 18:57

Já jsem úplně zapomněla na sambův svátek

Ještě že má rád jen dort ze zakysané smetany, ten ještě stihnu. 

A ještě přidávám Vojtu Dyka do placu. 

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 19:00

Gatita No asi jsem ráda, že to někdo má stejně. Já jsem si celej život připadala divně.

A pak jsem dost řešila takový to, že je to i naopak, že nedokážu vysílat takové ty signály, které by vyvolávaly zájem opačného pohlaví. Dokonce jsem se dozvěděla, že jsem taková "moc oduševnělá" a že je to sice moc krásný, ale spíš na fotku.

Offline Torrah
3224 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 19:10

Mermaid hele jo, ten se mi taky líbil.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 19:12

Kdyz mi bylo neco pres dvacet tak se mi strasne libil  Criss Angel....

ted jsem ho vyhledala a fakt to byl krasavec.

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 19:17

JankaM svátek??? To je vtip ne? To ani nevím, kdy manžel má!  (dtto děti, dcera teda vím, že někdy okolo Vánoc, ale syn nemám ponětí, každý rok mě zaskočí někdo z gratulantů, mojí mámě a ségře už jsem to zakázala!!!)

Offline Pinot Noir
29392 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 19:19

Garfie

Svátky blízkých prošvihnu skoro vždycky. Kromě svého

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 19:19

Luna . Já jsem se zase dozvěděla, že působím moc přísně a odtažitě (což asi i jsem) Mně se nelíbí skoro nikdo z herců a zpěváků, ale občas někoho sympatického potkám. Zase asi mám doma ten ideál.

Offline Garfie
28022 příspěvků moje polička 27. srpna 2021 19:20

Gatita Luna To je vtipný, já si třeba myslím, že žádný "typ" nemám a chlap mě zaujme až poté, co promluví...ale kdysi dávno jsme si prohlížely maturitní tabla s mojí nejlepší kamarádkou a u jednoho jsem se zmínila, že je tam moje školní láska-a ona ho naprosto s jistotou identifikovala!!!