Ty uz jsou zenitem, to je jasny![]()
Přiznání
haha, to poznam! a vies, co je vtipne? ono sa to objavilo v dobe, ked som realne pisala diplomku :-D
moj otec evidentne v snahe potesit ma "pozri, Howard Wolowitz nema PhD. a bol v kozme" "myslis, ze sa dostanem do kozmu?" "alebo sa vydas..." srandista ![]()
To mě fakt vytáčí, když někdo posuzuje hodnotu ženy podle toho, jestli má manžela a děti... ![]()
...este k tomu chyba spravny titul ![]()
Proboha, jak jsi tam propašovala ty psy? Jakože jsi jim vymyslela příjmení? :-D
Doktore Koothrappali.
Doktore Gablehausere.
Doktore Coopere.
Doktore Gablehausere.
Doktore Hofstadtere.
Doktore Gablehausere.
PANE Wolowitzi.
![]()
nie nie, prve pismeno v kazdom novom riadku bolo sucastou ich mena, takze ked si prve pismena v riadkoch precitala vertikalne, objavili sa ich mena ![]()
ale nie, taky magor nie som, bol to iba vtip :-D normalne som ich tam napisala a hotovo. moja kniha? moja! ![]()
presne ![]()
:-D :-D Takže si napsala, děkuji svým psům Míšovi a Edovi? (nechodím do psího vlákna). Tak to respekt, to bych fakt nikdy nezvládla:-D
proč? Stejně to nikdo nečte :-D
popravde som si to dakovanie neskutocne uzila, bola to jedina cast prace, kde som sa mohla vyblaznit. spomenula som ludskych aj zvieracich priatelov, tak doslo na psy. a v dakovani mam aj moju studijnu referentku, menovite!!!, s podakovanim za to, ze vyvracia myty o neprijemnych a neochotnych administrativnych pracovnikoch. no. moja dakovacka = Oscary suvix :-)
presne
ale ti "moji" teda citali povinne :-D
Já si to teda četla, ale vlastně jen většinou z důvodů abych to obšlehla, a i třeba poděkování rodině v případě bakalářky mě vždycky dostalo.
palahniukowa U v tvém případě by se mi to taky zarylo do paměti. Mně by to totiž ani nenapadlo, že by tam kdy něco takového mohlo být. Škoda, že jsem na podobnou práci nikdy nenarazila, to s tou studijní referentkou by mě taky dostalo :-D :-D.Já mám prostě zaryto v hlavě poděkovat vedoucímu plus max. někomu z terénu, co mi pomáhal - vzal mě na praxi, předal podklady, konzultoval atp.
chapem :-) ono to podakovanie (resp. predhovor v rozsiahlejsich pracach) je pre mna priestor, kde sa s tym clovekom blizsie zoznamujem (to my introverti a asociali sa takto stretavame, loool), pretoze si moze dovolit byt neformalny a osobny. postastilo sa mi citat zopar velmi milych (az dojemnych) podakovani a povedala som si, ze ak raz... tak do toho pojdem "naplno". napr. som v podakovani narazila na spomienku ma psa (volala sa Aisha), ktory s autorkou vykonaval canisterapie, takze sa vlastne priamo zucastnoval na vyskume (praca hovorila o sposobe komunikacie s klientmi dennych stacionarov, psik pocas pripravy studie podlahol vaznej chorobe), v inom predhovore autor vysvetloval, preco sa mu na konkretnu temu prieci nazerat takym a takym pristupom a prezentoval dovody, ktore mozno povazovat za oosbne... niekedy su to tie najzaujimavejsie veci v studiach :-) a tychto ludi si cez tie pribehy pamatam.
Predpokladám, že pre pôsobenie v kapele sú správne odpovede NIE a ÁNO
no, to me jednou lakal kamarad do kapely slovy: pod, potrebujem peknou basistku, abysme meli vic fanousku ...
tak urcite.
chapem :-) ono to podakovanie (resp. predhovor v rozsiahlejsich pracach) je pre mna priestor, kde sa s tym clovekom blizsie zoznamujem (to my introverti a asociali sa takto stretavame, loool), pretoze si moze dovolit byt neformalny a osobny. postastilo sa mi citat zopar velmi milych (az dojemnych) podakovani a povedala som si, ze ak raz... tak do toho pojdem "naplno". napr. som v podakovani narazila na spomienku ma psa (volala sa Aisha), ktory s autorkou vykonaval canisterapie, takze sa vlastne priamo zucastnoval na vyskume (praca hovorila o sposobe komunikacie s klientmi dennych stacionarov, psik pocas pripravy studie podlahol vaznej chorobe), v inom predhovore autor vysvetloval, preco sa mu na konkretnu temu prieci nazerat takym a takym pristupom a prezentoval dovody, ktore mozno povazovat za oosbne... niekedy su to tie najzaujimavejsie veci v studiach :-) a tychto ludi si cez tie pribehy pamatam.
Taky chápu.
A tohle dvoustránkové poděkování v disertační práci Ivy Baslarové se mi opravdu vtisklo do paměti. Strana 5 a 6.
"... Svým čtyřnohým přátelům Henriettě, Ludvíkovi, Buffy, Bašce a Penelopě děkuji za jejich bezpodmínečnou lásku a za venčení v přírodě, kde se dobře přemýšlí i relaxuje.
Zdeňkovi děkuji za mnohé. Za kritické čtení textů a podnětné debaty nad kávou U veverky, grafickou úpravu této práce, investování jeho ekonomického do mého kulturního kapitálu, partnerství, přátelství, podporu a lásku. A za teplé večeře (až na tu jednu)..."
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí