Bud v klidu, hur nez moje svagrova, ktere pote, co ji nechal praci dvakrat predelat, dal vedouci prace ctyrku, protoze mela podobne tema jako nekdo dalsi. Oponent ji navrhnul dvojku. Statnice udelala za dva, ubila vedouciho argumenty (mimo jine tvrdil, ze s nim psani prace vubec nekonzultovala - tak k obhajobe mimo jine nesla i stos sedesati vytistenych mailu, co mu v prubehu psani prace psala). Kazdopadne - Hodne stesti, drzim pesti.
Přiznání
Jo, pak mi nekdo bude tvrdit, ze na soukromkach to maj lidi jednoduchy (obor, co chtela se na statni neda studovat dalkove).
Nezacinej o filmech, pak se zcela jasne ukaze, ze nejvetsi kulturni barbar jsem tu bezkonkurencne ja (nevidela jsem napr. Titanic)
Myslím, že je lepší to otevřít co nejdříve, aby měl člověk jasno. Přijde mi, že jinak je ten stres ještě horší, když nevíte, na čem jste. A ani špatný posudek nic znamenat nemusí. Mně oponent práci úplně strašně strhal, vyloženě se jí vysmál (jako nebylo to úplně geniální téma, ale i tak...) a navrhl mi ironicky jedničku s hvězdičkou...A nakonec byl při obhajobě celkem v pohodě a nějak jsme si to vysvětlili. Takže hlavu vzhůru ![]()
Tak bavíme se o těch národních pokladech :-D
já měla právě za to, že je to přesně z tý sorty filmů, který prostě nešlo nevidět
Presně chápu tvoje pocity. Ale zvládneš to, neboj. A pak ten klid, až to bude za tebou.
No jo, Miško... Ale nemusíš smutnit, stejně bys nebyla jeho typ
.
Neviděla jsem ani Hrad v Karpatech, ani Titanic a žiju. ![]()
Tak to já bych ti nechtěla rozšlapat bábovičku, ale on byl homosexuál.
Přečtěte si to co nejdřív, to odkládání je naprd. Já jsem zažila infarktové stavy u diplomky, kdy mi kamarád (v oboru fakt dobrý) řekl, že on by moji diplomku projít nenechal. Strávila jsem naprosto šílený víkend a v pondělí jsem se polomrtvá strachy odploužila ke státnicím. Oba posudky byly za jedna. Ale ta hrůza předtím ![]()
zbezne som to precitala, nech viem, na com som... problem je, ze z jedneho posudku mam Fx, z dalsieho B, z tretieho D. katastrofa. a este je tu skolitel, tam by to malo byt v poriadku podla toho, co avizuje. hanbim sa ako pes. lenze co sa jednemu paci, dalsi to kritizuje... plus moja nulova asertivita a pocit viny a nespoojnosti a mam sa za to postavit? proste... ach. najviac mi posudky vycitaju formalne chyby a preklepy. uznavam. nebol na to cas. popravde som sa vzdala, potrebovala som oddych, necitila som sa dobre... ale nakoniec ma skolitel ukecal, aby som do toho sla, ze to vobec nie je taka ziadna katastrofa, tak som zo seba zmykala kazdu jednu vetu, robila som to s obrovskym sebazaprenim, bolestou brucha a cez slzy (tak to aj vyzera...). vdaka milej pani na studijnom som to odovzdavala neskor, nebol cas ziskat od toho odstup. som z toho prostredia uz taka vyhorena, ze od septembra nastupujem do novej prace, mimo fakulty. paradoxne tam ten titul vobec nepotrebujem. tu ide o moje ego - premiantka a ako som dopadla - to si priznam. a ked si predstavim reakciu mojej matky, ked sa dozvie, ze som to nedala, tak sa asi odstrelim.
helejte, jak nám řek jeden moudrej přednášející - účelem diplomový nebo dizertační práce je, aby byla obhájena, zas asi neni bezpodmínečně nutný tomu obětovat vlastní zdraví. Neznám nikoho, kdo by neměl pocit, že ta diplomka nebo dizertačka mohla dopadnout líp, ale jak píšete, většina už toho má ke konci tak plný brejle, že je ráda, že to nějak odevzdá a obhájí....a jste dobrá, že jste se dobrala až sem, tak to nevzdávejte, obhájite to!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí