ANO!!! snad. dakujem.
Přiznání
Hurá, prší!
Neboj, to dobře dopadne. Si dobrá, žes to nevzdala, já se na dizertaci vykašlala (a to mám už i státnice, jen jsem to nedopsala). Držím palce.
Mimochodem tu svoji již zmiňovanou diplomku jsem po odevzdání už nikdy neotevřela, protože se děsím toho, kolik na mně vypadne chyb a překlepů jen při pouhém prolistování.
dakujem :-)
jezuskote, pokud nechces pokracovat v akademicke draze, ber titul a zdrhej:-) a nikomu po podrobnostech neni nic. fakt, jestli neplanujes aspirovat na nobelovku, o nic nejde. zivot je jinde:-) drz se
so skolitelom mame dohodnutu bojovu poradu, aby sme sa na tu obhajobu pripravili. beriem to velmi citlivo kvoli mojej mame, ktora mi obija(la) o hlavu, ze nemam ani poriadny titul, ani deti, ani manzela... a to je ta zpackana diza zo vsetkeho to najlahsie, tak som v tomto extremne precitlivena. ak sa pred komisiu vobec postavim, tak sa asi rozplacem (a to ja na verejnosti nerobim). ak si dam prilis vela tabletiek na uzkost, budem "nonsalantne koketna"
co mi tiez velmi nepomoze... ale este mam 3 tyzdne na pripravu.
![]()
Držím palce, ať to dáš bez velké nervové újmy
Pokud si posudky navzájem odporují (jednomu se líbí to, co druhý vytýká), bylo by ideální, pokud by si to pánové či dámy vyříkali mezi sebou, ne?
Zjevné chyby včetně těch formálních jsou nepříjemné, ale jinak je spousta věcí předmětem odborné debaty a pokud se taková debata vede, je to nakonec znamení, že tvou práci vnímají jako součást oborového poznání, jako něco, co stojí za to konfrontovat. Pokud někdo není vysloveně jízlivý, zkus to brát tak, že se společně dobíráte pravdy, stojíte na stejné straně, jde vám - ve vztahu k tématu, oboru - o stejnou věc, i když jinak je tvoje postavení při obhajobě pochopitelně jiné než jejich.
Formálne chyby a preklepy? To je dobré! To bude dobré! Nikto nenechá vyhodiť dizertačku kvôli preklepom...(teda, pokiaľ si ju pochopiteľne neukončila pozdravom Na Stráˇy!
).
dik :-) matka o nicom nevie (hrozila som zainteresovanym ochranou osobnych udajov), takze zatial "depkujem" len sama zo seba. ale nejaku odmenu by to povolenie napatia z cakanie predsalen chcelo
nieco vymyslim. a dakujem za tvoju "spoluucast" :-)
tak su tam aj ine veci a chyby, prirodzene. neukoncila som ju veru takto, ale do podakovania v uvode som prepasovala svoje psy!!!
(ak by to bola jedina kniha, ktoru kedy napisem
)
dakujem
uplne totozne (snad od slova do slova!) reagoval moj otec "rozputala si plnohodnotnu vedecku rozpravu a sedis v prvom rade!" no kiezby to bolo v inej situacii! mozem tu poslednu vetu spracovat ako sucast mojho prehovoru? haha, je skvela
vdaka za povzbudenie!
jezisi, snad ich nebudu googlit, kto su ti neznami akademici a nasmeruje ich to sem!!! ![]()
Doporučila bych ti pisudiplomku.tumblr.com, ale nevím, zda by to nebylo kontraproduktivní ![]()
zla dzizisketa!! musim pracovat!! ![]()
tak su tam aj ine veci a chyby, prirodzene. neukoncila som ju veru takto, ale do podakovania v uvode som prepasovala svoje psy!!!
(ak by to bola jedina kniha, ktoru kedy napisem
)
![]()
To mě fakt vytáčí, když někdo posuzuje hodnotu ženy podle toho, jestli má manžela a děti... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí