Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 08:46
Reakce na Hanka H:

Sweet Potato Také jsem si je prohlédla a také maximálně na úklid!

​S tím bych moc nepočítala, zničili by si manikúru.

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 09:04

Kdyby vás zajímalo, jak to dopadlo:

https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/muzem-roku-je-student-z-hradec-kralove-40370358

V trenýrkách jsou legrační a v oblecích je to snad ještě horší. Tak tu přemýšlím, co by to vylepšilo. Možná kdyby chodili místo v trenkách v džínách?

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 09:16

Renusatko Gatita dorota Mermaid A víte, co je zajímavý, a spíš k naštvání?! Že ten předpoklad (napomenutí), že se bude usmívat, tvářit se mile, vstřícně, sluníčkově .... si dovolují mít i cizí lidé jenom ohledně žen. Umíte si představit, že by cizímu chlapovi kdokoliv kdekoli vmetl do tváře, že se netváří zrovna přívětivě!?

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 09:22

Sweet Potato já nevím, celé je to strašné, nafinteni panáci. 

proč mají na sobě tu psí známku? Fakt strašní drsoni to jsou, jenom vysadit v Afganistánu. vůbec to nekoresponduje se zbytkem. 

Offline continuity
41790 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 09:23

Hanka H klidně, dokonce jsem to už zažila. 

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 10:02

Vilemina brrr Hmm, dobrej vkus, dámy, včetně dodatků .

Offline Prosperina
714 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 10:13

Hanka H Taky jsem zažila i u chlapů.

Jinak já se teda docela snažím za normálních okolností výraz resting bitch nemít, protože mi přijde, že lidi docela dost často zrcadlí a ten truchlivej/přednas..nej výraz se pak může odrážet i na náladě - jejich a zpětně i mojí. Nicméně se samozřejmě neuhlídám vždycky. 

Ale blbý poznámky mám jenom u některejch kamarádů, když se tvářej fakt pohřebně a přijde mi, že se něco muselo stát. U těch, co se tak tvářej furt, to už neřeším. A u cizích lidí by to bylo naprosto kontraproduktivní, tam jim spíš (teda když mám dobrou náladu), řeknu něco hezkýho, aby se usmáli spíš tak mimoděk. A někdy jim to pak i chvíli vydrží.

Offline Renusatko
11671 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 11:08

Hanka H Já jsem to napomenutí o přísnosti a nepřístupnosti dostala nedávno od svobodné kamarádky. Na akci, kde ona chtěla někoho sbalit. Prostě, že jí to kazím. Ale tak já i věřím, že ten výraz mám, protože jsem už dopředu alergická na trapné řeči, které dost často přijdou. A když přijdou, tak je to už úplně v pytli, to se už jinak tvářit neumím. Jenže já taky narozdíl od ní nikoho balit nešla a měla si tenkrát asi vzít někoho stejně naladěného, mě už zná.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 11:22

Sweet Potato Džíny bohužel neskrejou ty vyholený hrudniky, to je pro mě dost silný no go. Ale třeba naživo bude mít některý i charisma, to z blbejch fotek nepoznáme.

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 11:28

andulka01 No jo, to je ono! Vyholený nablejskaný!

Mně by se asi líbil ten dlouhovlasej, kdyby na dfuhé fotce ovšem neměl ten drdól.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 11:38

Sweet Potato za mě drdol klidně jo ale mi zrovna ten přijde takovej nemrchouch, že ty vlasy jsou jediný na něm zajímavý. Hlavně na mě jsou už příliš zajíčkovitý, jeden jak druhej. A když si představím jak vypadá ten hrudník tři dny neholenej

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 11:46
Reakce na Garfie:

Gatita Luna To je vtipný, já si třeba myslím, že žádný "typ" nemám a chlap mě zaujme až poté, co promluví...ale kdysi dávno jsme si prohlížely maturitní tabla s mojí nejlepší kamarádkou a u jednoho jsem se zmínila, že je tam moje školní láska-a ona ho naprosto s jistotou identifikovala!!! 

​Asi jsem na tom stejně jako Ty. Nedávno se mě zeptal kamarád, jaký typ mužů se mi líbí a já nebyla schopná odpovědět, protože prostě nevím. Ale ve věku asi 4 - 10 se mi moc líbili blonďáci s modrýma očima, kteří mě v dospělém věku vlastně nijak neoslovovují.

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 11:59

andulka01 Tak jasně že mlaďoši. Ale i mladej mi může připadat krásndj (žena nakonec taky), tady těžko najít. Všichni tak nějak stejní a bakelitoví. Barbie se mi líbily, Keni nikdy.

Offline Řvousenka
1011 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 13:30

Téma krasavců a sympaťáků už sice usíná, ale ještě bych tu chtěla jednoho dát - Javier Bardem. Ten má pro mě velký osobní kouzlo.

Offline Mha
příspěvků moje polička 28. srpna 2021 13:40

Sweet Potato

Nejde mi do hlavy, proč museli chodit ve spodním prádle. To jako někomu přijde muž v trenclích sexy? Teda napadá mě horší varianta, že by mohli mít slipy typu Homer Simpson. 

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 13:46

Mha Někomu asi jo.
Na té fotce k druhému článku je v pozadí jeden v kostkovaných a to mi přijde obzvlášť směšný.

Offline Luna
10861 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 14:10

Řvousenka Javier je dobrej.

Offline andulka01
12686 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 15:18

Mha Protože sponzor..  trencle Styx. Ale tak holky chodej v plavkách, když už to má být krasavec tak ať vidíme co nejvíc.

Offline Hanka H
2912 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 15:34
Reakce na andulka01:

Mha Protože sponzor..  trencle Styx. Ale tak holky chodej v plavkách, když už to má být krasavec tak ať vidíme co nejvíc.

​Dej pokoj, mně úplně stačí to, co vidím!

Offline Sweet Potato
39674 příspěvků moje polička 28. srpna 2021 15:47

A tohle to dorazilo.