Sweet Potato cože???
ona není ani trochu soudná
Přiznání
andulka01 A nejen ona. Neměly by dámy taky někdy pracovat?
https://www.extra.cz/alena-schillerova-byla-porotkyni-muze-roku-z-fesnych-vitezu-je-nadsena-6174a
Tak teď je mi jasné, proč se mi ti nemužní muži vůbec nezamlouvali.
Jaká práce, ona je přece na okrasu! ![]()
Sweet Potato kdyz ona Alena pracuje... na kampani. Je ted uplne vsude. ![]()
Tak tu filozofujem...nebude on hlavný problém v tom názve? Muž roku?
U žien to nebýva Žena roka....teda aspoň neviem, moc sa v tom neorientujem, skôr Dievča/Dívka roka, Miss Všetkéhomožného...
Kby sa to volalo Chlapec/kluk roku, nebolo by to priliehavejšie? Človek by si spomenul na tých troubelínkov z kupka/posilky a v podstate by to sadlo.
Ale muž...?
Sweet Potato To snad není možný
. Já chci seriózní ministryni!
Schillerovou nemůžu ani cejtit, abych dodala k předešlému tématu.
Jdu se sem ale přiznat, že mám prachobyčejnou hrůzu ze začátku 1. třídy, školky a plného úvazku zpět. Bych potřebovala vědět, že to přežijem, páč zatím mi při všech variacích i permutacích vychází, že budu do 14 dnů mrtvá. Máti mi naslibovala dopomoc, abych stíhala alespoň ráno do práce, ale skutek utek (to je do stížností) a už vůbec k tomu nechci myslet na prázdniny...
marieu to dáte! (Chybí tu takovej ten smajlík se svalnatou paží)
marieu Nejpozději v říjnu budete všichni sehraní a až se v květnu ohlédneš, zjistíš, že to byla hračka a bála ses zbytečně.
marieu Já tě naprosto chápu. Mám to stejně, jen 2.třída (takže jsem zbavená iluzí, že to ve škole půjde hladce) a půluvazek (+služby).
Zvládnete, sice to bude ze začátku náročné, ale po nějaké době se zaběhnete.
A nepřemýšlelas o tom, že bys neměla plný úvazek? sice navýšet, ale ne o tolik? případně navyšovat postupně? ... zdravotnice po RD toto dělají běžně
marieu Jeden každý začátek školního roku jsem měla pocit, že tentokrát to fakt nedáme. A zatím vždycky se to setřepalo. (Snad to letos nebude jinak.)
Ounz zjevně nic jiného nezbyde
. Jinak levou paži mám svalnatou dost za těch pár let oplachování dětí v umyvadle..
Kan tak jako přežili to všichni a objektivně je na tom spousta lidí se svými možnostmi mnohem hůř...tak to holt přežijem taky.
miuu 4n4 vzala jsem celý úvazek a zatím bez služeb (na září jsem odkývala dvě, které nemá kdo vzít a jinak ne. Snad), čeká nás řádově v měsících úvěr na bydlení a protože budu vydělávat víc, než muž, který je 50+, bude to na mně...zatím jsem chodila na 0,4.
Sweet Potato Doufám v totéž a přeju vám to nápodobně!
marieu bude to velká změna, ale určitě se to utřepe. (Říká někdo, kdo si to radši ještě vůbec nepředstavuje;))
marieu taková nestandardní: nemůže si alespoň dočasně zkrátit úvazek muž?
U nás to tak taky bylo, že když jsem začla chodit do prace, tak mi hodně pomáhal muž, právě proto, že já jsem schopná peníze vydělat, ale zas je to vykoupeno práci, která nikdy nekončí.
marieu Bez služeb to docela šlo. To jsem měla skoro dovolenou
(byla jsem tehotna a starsi chodil do skolky a ja si po pul dnech vybirala dovolenou). Zato prvni nastup do prace,po třech dnech už ve službách byl takový mazec, že už to tak nechci. No,snad to teď půjde líp. A tobě držím palce!
continuity zatím k tomu není úplně ochotný, měl teď dočasně 0,8, abych mohla chodit do práce já na ty dva dny, doma jedno dítě předškolkové a předškolačka, která byla od října do dubna doma kvůli covidu. Jinak muž slouží 12h směny a dojíždí do Phy, takže jeho celý a 0,8 úvazek není až tak obrovský rozdíl pro domácí logistiku, se obávám.
miuu já měla teď přes léto dvě, jednu jsem byla na nohách komplet celou dobu a v té druhé jsem ležela 2x 1,5 hod. Ležela... to by mě teď zabilo, odsloužím ty dv, co jsem odkývala a nazdar.
marieu s těma dlouhýma směnama to půjde. Muž taky dělal plnej úvazek, ale dvanáctky dlouhej, krátkej + noční a to docela šlo polepit. Po půl roce si to sedlo a od té doby dobrý. Já jsem teda měla menší děti - 2 a 4, takže to byl ceres. S tou školačku už to půjde určitě líp.
marieu No, asi bych tě měla utesit, ale teda myslim si, ze to bude záhul. Já se vracela po RD na úvazek 0,8 - fixní 1 volný den v týdnu, ale plus tak 5 sluzeb za mesic. Máme po nich náhradní volno. Mám jen 1 dítě a bylo zdravý, žádný skolkový rýmy, tak to bylo celkem v pohodě.
Jinak mam dojem, ze ve zdravotnictví se nedá vydělat bez služeb a tak bych se na tvém místě zamyslela nad zkráceným úvazkem a sloužením.
Fiction muž má ty směny úplně nepravidelně (zdravotní bratr) a hlavně se ráno nevystřídáme, takže služby zatím opravdu nepřichází do úvahy... jinak nám (soukromé zařízení) konečně celkem slušně přidali, takže to i bez služeb půjde.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje