Pinot Noir No a na můj svátek se narodila švagrová, myslím, že jsem za hvězdu, když jí každý rok přeju!!!
jinak si nejsme moc blízké, ale představuju si, že ji moje přání každý rok dostane do totální stresu!!!
Přiznání
Garfie Jsi můj člověk, taky svátky víceméně ignoruju :) A synovi jsme dali jméno, které není v kalendáři, za což nás prarodiče sprdli, že mu upíráme svátek ;)
nonemy ale tak nekdo se mi i libi, to ne ze ne, jen je jich strasne malo. No a treba muj muz se mi libi moc, kolikrat kdyz na sebe nekde necekane narazime, tak mi v tom prvnim zlomku sekundy prolitne hlavou, ze tam jde nejakej dost dobrej chlap
. Ja proste v tomhle micham dost hrusky s jabkama, motam do toho sympatie a nejake vyzarovani "nazivo", takze ty ikony stribrnyho platna to maji trochu ztizene, no:))
Gatita jo tak to jo, sympatie naživo dělají hodně. A s tím manželem je to moc hezký :) ![]()
brrr Ethan Hawke prave hraje v remaku Sedmi statecnych, rekla bych ze asi roli Charlese Bronsona.
Renusatko To je furt samych nevyzadanych komentaru, co?
Maji vsichni rikat jen, ze jsme krasny a uzasny, o zbytek nemam zajem.![]()
Gatita mě naživo zaujme fakt málokdo, vždycky jsem to měla tak, že jsem toho člověka musela už nějakou dobu znát. Líbí se mi sice určité typy mužů, ale že bych šla do kolen, když někoho takového potkám na chodbě, to fakt ne.
Evaeva tak to mam taky tak.:-)
A abych rekla pravdu tak mam oci jen pro meho muze.Ted uz me ani ty herci a zpevaci neberou.:-)
Gatita Ja asi pôsobím na ľudí smutne, stalo sa mi, že sa ma neznámy človek na ulici, resp. pokladník v obchode spýtal, čo som taká smutná.
Sweet Potato vsichni slizounci. A zaujalo me povolani "osetrovatel na psychiatrii".
Sweet Potato co bych s níma proboha delala?
Hm, ale kdyby mi přišli uklidit, tak by to stálo zavážení.
Sweet Potato
ale tady zase tak divná nebudu, když se mi nikdo z nich nelíbí
.
Sweet Potato Také jsem si je prohlédla a také maximálně na úklid!![]()
Sweet Potato Mno, tak nic.
Sweet Potato Mě už chlap přijde odpudivej a slizkej jen tím, že se do takový soutěže přihlásí
Raduza Presne!
Takovi kilometrosexualove...
dorota Heleď, já už jsem tady psala, kolikrát jsem si i od cizích lidí vyslechla, abych nebyla nasraná, abych se usmívala, jestli mi někdo umřel a podobný moudra. Trochu pomohlo, když jsem si nechala vyzmizíkovat glabelu, ale prostě mám resting bitch face a neudělám s tím nic. Ale ty nevyžádané rady mě vždycky dojmou, že má někdo potřebu řešit můj výraz ![]()
Mermaid no hlavne to spolehlive ten nasr.vyraz vyrobi byt do te doby nebyl.![]()
Taky to nechapu,mne nikdy nenapadlo nekomu rikat jak se ma tvarit natoz cizim lidem.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí