marieu Tak to je dobře, že finačně na nesloužení netratíš. A když se s mužem nemůžete v těch ránech vystřídat, tak není co řešit. Teď to prostě budete muset vydržet a časem uvidíš. Já mám zkušenost, že s věkem dítěte se všechno moc zlepšuje, ta soběstačnost a sebeobslužnost, nesmíme je podceňovat :-)
Přiznání
Fiction největší hrůzu mám z nejmenší teroristky, ta když se nevyspí (jako že teď nevyspí nikdá), je fakt postrach. Pořízení žádný, vztek, truc a konec ![]()
marieu Tak budu držet palce, ať je vše dobrý. A to, že jsou teď vzteky, neznamená, že budou napořád!
Fiction jsou setrvale už od roka a půl, prakticky beze změn, ona je celá po rodině z máminy strany- po všech svých vzteklých slovenských strejcích i s kulatou hlavou a prstýnkama ve vlasech. Už o mým bráchovi takhle říkali, že je to "slovenské vajco vyprdnuté v Čechách" a ten se válel vzteky ještě v 8 letech v německém obchoďáku, když mu naši nechtěli z fleku koupit Lego Duplo (těsně po revoluci, něco u nás nevídanýho...)
marieu Já se tě pokusím slabě uklidnit, neslibuju, že to bude platit i v případě tvojí malé, ale už jsem fakt mockrát zažila, že se dítě chovalo takhle nepříčetně jen v přítomnosti rodičů. Pokud vím, tak moc hlídání nemáte, takže to nemáš vyzkoušené. Ale šance tu je....držím pěsti!
Garfie to já tak nějak předpokládám, že problém bude hlavně doma s odchodem...
marieu To dáš, neboj :-) Víš jak, je to jen období!!!
Garfie než přijde to další, už jsem tak trochu obeznámená. A jasně, že to dáme- jen ty porodní bolesti, zprvu ![]()
marieu Jsem myslela, že zrovna ty jsi na porodní bolesti zvyklá! ![]()
Garfie no jo, u jinejch jo ![]()
marieu U jinejch se ty porodní bolesti snáší líp, co, a všechno se taky líp řeší :D. Ale vážně, držím palce, ať to během pár dní zajede do nových kolejí a je vše v pohodě. Máš to hodně nabitý, to teda jo. Tak ať to klape.
Torrah objektivně, spousta lidí je na tom fakt hůř, já si teď jen popěstovala to svoje osobní neštěstíčko a dyskomfort (řekněme). Naštěstí je muž dost kliďas a nezabývá se černými scénáři dopředu, navíc se dětem v rámci možností velmi věnuje. Nicméně si doma taky držíme palce.
marieu držím palce, musíte sa len zabehnúť.
Já zase bojuju z obědama. Za syna v osmé třídě jsem zaplatila podzě (naštěstí vyřešeno) a dceru v 1. třídě jsem včera celý večer registrovala do jídelny. Furt mi to nešlo, pak jsem poslala zálohu na blbej účet, ráno jsem zjistila, že mail s informacema přišel od školy už 12.8. Bohužel na manželův účet a on si toho nevšiml ![]()
Dneska jsem to všechno vyřešila a teď jsem zjistila, že jsem jí omylem objednala celodenní stravu![]()
Luna Já chci být tvůj žák! :) Viděla jsem na instagramu pokyny k výtvarné výchově a boží. Nejvíc se mi líbí: Budete se na ni těšit vždy minutu před zvoněním u šaten :) A skvělé autoportréty!
nonemy No, dnes to s nima zrovna nebyo nic moc, mám čtvrtky takovou dost šílenou a hlučnou třídu. Já si s nima dost povídám, ale chvilkama už to bylo náročný. A některé ty moje výtvory jsou zmačkané v boxu na pomůcky, marná práce...
Zítra mám lepší skupinu, tak uvidím...
Luna nevděčníci, ještě to neumí ocenit a za tvé zmačkané výtvory bych jim dala po rukách. Ale nevzdávej to, je to úžasný, když se pro ně někdo takto snaží, ono to v nich něco určitě zanechá. Dcera má podobně úžasného třídního, vrátil se do školství minulý rok a je ještě takový plný ideálů a já mu moc fandím, aby mu to vydrželo co nejdéle, i když to určitě není lehký, protože jde vidět, že pro ně dělá nad rámec. Těžko se to popisuje, ale podobně jako ty jim pokyny k práci například napíše staročeštinou, udělá z toho příběh, vysvědčení s terminologií H.Pottera, úžasně zorganizoval školní výlet, o distanční výuce jim natáčel videa... Jednou jim takto něco připravil nad rámec a když se vykašlali na to, co měli, tak byl na ně protivný. Dcera došla celá rozčarovaná, že pan učitel není vždy vstřícný a chápavý, tak jsem ji sprdla, že se nedivím, vysvětlila jsem jí, jak by se asi cítila ona, kdyby si s něčím dala práci, snahu a ostatní to místo ocenění degradovali. Myslím, že to pochopila :) Drž se a přeji co nejvíce úžasných dětí :)
nonemy Tak já jsem zas asi celkem splachovací a nepřipouštím si to. Navíc jsem přesvědčena o tom, že jsem za odměnu.
Vlastně bych řekla, že vypadali docela spokojeně, však jsou to puberťáci. Akorát nikdy nestihnu tolik věcí, co potřebuju, protože se furt zasekáváme a řešíme blbosti, dotazy a tak...
Luna to si piš, že jsi za odměnu ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje