Luna moora kdysi jsem chvili delala pionyrskou vedouci (abych si pred VS vylepsila profil, hahaha) a bylo to strasny! Ty deti, zvlast kluci, stoji vedle sebe a misto aby normalne mluvili, tak ty uplne obycejny veci, co se daji rict bez emoci, v klidu a tise, na sebe ŘVOU.
Přiznání
Kokoska u nás je to přesně naopak, v miniškolce byl spokojenější. Já se ani nedivím, tam jsou opravdu skvělé učitelky. Popravdě bych ho tam klidně nechala i letos, mají i třídu pro starší děti, ale oficiálně je to kroužek a já se fakt bála (a pořád bojím), že zase zavřou. Roli určitě hraje i to, že do toho DDM chodí od mimina, má tam i jiné kroužky, chodíme tam na různé akce.
Luna Dítěti začal školní řev tak vadit, že si pořídilo hluchátka. To by ale u pančelky asi neprošlo.
Ačkoli, jsou všelijaké plug-in, intenzita utlumení se dá nastavit.
Luna Jako i v hodině??? Teda neočekávám ticho že by špendlík spadnouti slyšeti bylo, ale proti řevu bych se asi dost vymezovala.
andulka01 Tak to asi učitele dělaj, že se vymezují, v tom dobrovolně není nikdo:-D:-D. Ale třeba o těch vychovach a nějakejch těch debatujících hodinách to úplně nejde a pak dozory na chodbách a v jídelně, no v jídelně to musí být strašny!!!!!
Karja Jo, já jsem stará struktura, vyškolená v 80. a 90. letech, prostě si nepamatuju na nějakej extrémní hluk při hodinách. Ani při výchovách, na střední pak ateliérech. V jídelně jo, to nepřeju teda nikomu.
andulka01 Ve vytvarce v patek posledni 2 hodiny, kdy jich je tolik, ze se mi nevejdou do atelieru a pulka musi pracovat na chodbe jo. Ale ja verim, ze tu praci nebudu delat navzdy.
No, kecam, kdyz prilezitost dosud neprisla, tak asi jo. Anebo zas onemocnim, kdovi... Ale ma to byt priznani, tak jsem jen priznala, ze ten hluk me fakt neskonale sere.![]()
Luna Tak to jo, pátek a poslední dvě hodiny výtvarka je asi teda peklo (pro obě strany, počítám, že půlka osazenstva výtvarku bere jako velmi zbytnou zábavu). Neházej flintu do pole, příležitosti přicházejí nečekaně ![]()
andulka01 No jasne, vytvarne nadani jsou tam tak 2, ostatni to nejak prezijou a jeden vede uz od zari monolog o Lukasenkovi.
Ale pry by chteli mit furt jenom me a vytvarku. Jenze to ja bych regulerne zdechla.
Luna a kolik mas deti na vytvarce? Celou tridu?
My byli od 6.tridy na vytvarku, hudebku a dramatku na pulku a pamatuju si, ze zrovna o vytvarce byl dost klid. Ted jsem se ptala dcery, ta je na 1. stupni a taky jsou na 2 casti.
Lamicka 26
A nemam tam asistentku, pac ta ma zaplaceno jen 0,5 uvazek a samozrejme tyto predmety se predpoklada, ze zvladnem. Takze adhd se tam maji moznost dobre realizovat.
Luna tak to musi byt masakr :(
Lamicka Ani mi to nevadilo, neprislo mi to nikdy tak hrozny. Ale tento tyden to tezce nedavam.![]()
Luna áno, ten hluk je najhorší.
Luna to tak byva, nekdy clovek nesnese neco, co jindy zvlada a nevadi mu. Tak snad si to zase sedne.
Luna a nedalo bz sa im v rámci nejakej výtvarnej technikz nechať 2 hodiny oblizovať lepidlo na známkach?
Luna Nebo je vybavit sprejem a vydat se někam, kde jsou vhodné plochy
?! Ne, beze srandy, snaž se tohle prostředí opustit, jasně, někdo učit musí, ale kombinace prostředí a tvého zdravotního stavu - to není dobré. Zkoušej, rozhazuj sítě, oslov všemožné známé. Strašně držím palce, vím, co to obnáší.
Luna a inak, máš tam pre mňa dve cudzie slová - ateliér a asistent. O niečom takom u nás nechyrovat ![]()
Luna Ty jo, ten kluk s Lukasenkem, to je dobrej matroš. Hele sbírej tam inspiraci, všechno si zapisuj. Já myslím, že komiks či nějaké pojednani o dětech, které jsou jeblejsi než ty vlastní má také potenciál!
Pinot Noir no, já měla na mysli, že je to znát oproti 8,5 h, se dvěma dětma bych to realisticky viděa na ty 4, ale to bude možná ještě složitější sehnat.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje