marieu Tu znám, má skvělá mýdla, a původní profesí je lékařka.
Přiznání
marieu dobrý tip! Manžel má celou zimu popraskané ruce, tak ho Ježíšek určitě potěší (a synek bude ušetřen namáhavé intelektuální činnosti, co rodičům, protože i maminka si tam vybrala
.)
Jitka77 vypadaji krasne ta mydla, rovnou jsem si objednala :)
baltik Krásně vypadají až do poslední šupinky, to je kumšt... nerozmáčejí se, hezky jemně voní, tak akorát pění.
Jitka77 tesim se :)
(jsem uchylak na tuha mydla)
On totiž ten váš šicí materiál je pěkná drsňárna! Mně po zašití 3c cosi prolezlo ven skrz kůži a trvalo přesně 12 týdnů, než to odpadlo
.
Jitka77 vypadá to celé moc sympaticky a ta mýdla vypadají nanejvýš lákavě.
marieu Potvrzuji! Rest bar je jedine, co mi da dohromady znicene ruce po kombinaci rukavice v praci - zima venku.
Lav
!
Máte někdo v okolí osobu, kterou máte rádi, rozumíte si, smějete se vtipům, ale funguje to, jen když je u toho někdo další? Když spolu někde zůstanete jen ve dvou, tak zavládne mírně trapné ticho a konverzace vázne? Přitom já si s lidmi ráda povídám, i s cizími, ale tady mi to vůbec nejde prolomit a je to prostě divný. Dneska se to stalo, šli jsme spolu asi 5 minut a zase nic. Vytáhla jsem aspoň dárky dětem (máme je podobně staré) a skončili jsme u krátkého popisu a uff, už jsem byla na zastávce a jela tramvaj.
No a pak spolu s kamarádky budeme celý večer sedět u vína a bavit se.
Lamicka každou osobu ![]()
Mně dělá dost problém mluvit s jednou osobou, nikdy nevím, co říct. Mám radši větší skupinu a zapojit se do hovoru.
Pinot Noir
tohle je úplně jiná situace, je to hrozně hrozně divný. No, musela jsem se z toho trapného pocitu aspoň vypsat tady. ![]()
Lamicka Tohle je strašně zajímavé. Tak jsem se tu zamyslela a zjistila jsem, že kromě rodiny mám vlastně jedinou osobu, se kterou se cítím naprosto uvolněná, v pohodě spolu i mlčíme, ale k tomu vlastně moc nedochází, protože meleme pořád. Ale je pravda, že jsme se k tomu dopracovaly létama - 24 let a společnými prožitými hrůzami i pěknými chvílemi.
Lamicka mne kdysi rikal kouc v praci, kdyz jsem takovou situaci s nim probirala, ze clovek ma proste priznat: Ja vubec nevim co rict, citim se trapne. apod.
ale nikdy jsem to nezkusila :)
Zkoušely jste na ty ruce něco z produktů Vitella? Můj táta měl dost problémy s praskající kůží na rukách a jen tohle mu pomohlo. Už teda nevím, který krém to zrovna byl, ale značku si pamatuju.
dynda vitellu dávám dětem na ekzém
Pinot Noir Lamicka to je zajímavé, také se mi to už stalo. Taková ta tíha, že tu konverzaci za mě nikdo neoddře
. Ale nestává se mi to tak často. Já mám spíš problém opačný - otevřít pusu ve společnosti. Mám třeba dvě kamarádky z vysoké. Když se potkávám s každou zvlášť, pusa se mi nezastaví. Ale když se sejdem ve třech i s rodinami, tak mám úplný blok mluvit. Naštěstí se to v tom šrumci ztratí. A klasické hospodské sleziny, to jsem úplně odepsaná. Většinou mlčím a jen poslouchám, musím vypadat, že mám v hlavě vymeteno. Na třídní srazy a tak si normálně připravuju dvě tři historky a pak jsem ve stresu, abych je uplatnila ve správný okamžik![]()
Gatita zase vypadáš jako pozorný posluchač. Já mám naopak občas sklon mluvit až moc, někdy si pak říkám, jestli jsem toho druhého vůbec pustila ke slovu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí