Ještě jednou všem díky. Jste skvělé.
Všechny rady si beru k srdci, budu postupovat den za dnem, padala jsem dolů dlouho, nepůjde to nahoru den ze dne, bude to dlouhá cesta, ale dám to.
Dneska už lepší, začala jsem řešit nakupené resty a vydala se dokonce mezi lidi. Chtěla jsem vzít teda na vědomí ty vánoce, ale zasekla jsem se v knihkupectví, pak už byla ta taška tak těžká, že na další dárky nedošlo. Knížka je stejně nejlepší dárek.![]()
No a sobě jsem koupila řasenku, úplně jsem se odvykla malovat, tak mi stará zaschla a když jsem dorazila domů a šla tu novou honem vyzkoušet, tak jsem zjistila, že mi někam zmizely i řasy. Teda já tam nikdy nic moc neměla, ale teď není fakt co natírat.
Jak jedu v módu Lesany poslední rok, dva, tak jsem se přestala sledovat a teď je teda ten pohled zblízka, zvlášť v tom zvětšujícím zrcátku, dost tristní.
No bude to dřina, ale metodou postupných aproximací se mi snad podaří se ze stavu "bezdomovkyně" dostat k "celkem zachovalé seniorce". Bude to v podstatě projekt. Tak hlavně, že mám plán ![]()