Jennyfor často na teba myslím, pomaly po krocikoch to pôjde ![]()
Přiznání
Jennyfor Že přijde místo úlevy totální vyčerpání, když je konec, je naprosto běžné. Fungovala jsi úžasně, jelas strašně dlouho za hranicemi lidských sil, je neskutečné, co jsi zvládla. Odpočívaj, ale snaž se prorazit tu izolaci, ať tě nepohltí. A zvaž odbornou pomoc, s kterou by ses snáz vrátila do života.
![]()
Jennyfor Dovedu si představit, jak těžko se ti teď žije. Ale útěchou ti jistě bude vědomi, že jsi udělala maximum, aby pro tátu byl konec života tak dobrý, jak jen to šlo a teď si zasloužíš taky radost. A ta přijde, uvidíš.
Jennyfor vše důležité již bylo řečeno, tak jen posílám virtuální podporu. ![]()
![]()
![]()
@Jennyfor Často na Vás myslím, jste úžasná, kolik jste toho zvládla! Holky už napsaly snad vše, posílám alespoň virtuální obětí ![]()
Jennyfor moc tě prosím, zas se někam na měsíc neztrat. My pak máme starost a vždy jsem tě ráda četla.
Jennyfor ![]()
![]()
úplně se mi sevřelo hrdlo, jak jsem to četla. Ale souhlasím tady s continuity . Bude dobře - a zastav se častěji! Kvůli nám nemusíš řešit ani tu ne/umytou hlavu.
Jennyfor Regeneruj a zkus si sehnat odbornou pomoc. To prázdno tu zná spousta z nás ... a je to klišé, ale každý den to bude snazší. Do té doby si nic nevyčítej a tu tendenci "starat se" teď napři směrem k sobě. Kup si svůj oblíbený čaj, vyper si svůj kabát ... každá maličkost se počítá ![]()
Jennyfor Určitě si najdi nějakou pomoc. To, čím procházíš je proces smutnění, ono to neodezní ze dne na den, ale je dobré si tím projít a uvědomovat si, že to jednou skončí i když nějaké prázdno zůstane. Zbývají ti teď jen drobné radosti, tak si je cíleně ordinuj, oblíbený hrnek, pěkný výhled, dobré kafe, povídej si s lidma v parku, já nevím, co tě napadne a co ti kdysi připadalo fajn. Myslím, na tebe ![]()
Jennyfor jsi skvělá a statečná, posílám ti alespoň trochu pozitivní energie, drž se ![]()
Jennyfor myslim na tebe![]()
a hlavně, když ti bude nanicovatě, přijď se sem vypsat. víš, že to pomáhá
Jennyfor
drž sa,prajem veľa síl.
Jennyfor aaach velmi dobre ta chapem, myslim ze naozaj je tazke na to napisat nieco . Mozem len potvrdit staru pravdu, cas pomaha . Si skvela, pojde to ![]()
Držím moc palce. Vše podstatné už zaznělo, jen bych chtěla vypíchnout to nestydět se případně vyhledat odbornou pomoc. Ono kolikrát jen to vypovídání se z toho dělá zázraky. ![]()
a naše uši sú tu vždy pre teba ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí