stes Strašný, ona jedním dechem vykládá, jak Felix zavinil dceřinu rakovinu a zároveň žertuje.
![]()
stes Strašný, ona jedním dechem vykládá, jak Felix zavinil dceřinu rakovinu a zároveň žertuje.
![]()
999 díky za názor. Já jsem to taky už zas zavrhla. Přemýšlím, co s mladší, ona je takovej stresovej typ, ji všechny písemky a zkoušení hrozně vyčerpávají. přitom by se i učila ráda, blbá není, ale jak je tam ten tlak, tak dostane blok, vříská jak pominutá a nehne s ní nic. Hrozně se boji selhání, a to má určite příjemnější učitelky než měla kdy starší.
Ty děti mám totálně rozdílný. Starší vyfasne tři trojky a jednu čtyřku, a domů přiskotačí spokojená, jak se jí vyvedl den, protože na fyzice dělali prima pokus. Tahle přinese dvojku z diktátu a utěšuje ji půlku odpoledne celá rodina.
continuity až prijdes co s tim dej mi prosím vedet.
Jako bys popsala starsi dceru.
U nás to dovedla k dokonalosti _ucitelka ji vybere na matematickou olympiádu a máme týden pláče, že to nezvládne.
continuity Jenže ta scioškola ten stres zas jen o kousek odsune. Musela by to být poslední vzdělávací instance, protože při přechodu na nějakou další školu je to fakt průser.
notna souhlasím, statistik ve mě by byl nadšený, ale lempl ve mně by nebyl schopný to udržovat.
Candance Tak to ji třeba odhlasite, ne? Nebo jak to děláte? Já mám segru učitelku a ta je prostě komunikaci s rodici otevřená, stačilo by zavolat a dcera by tam už nebyla.
continuity Moji kamarádky dcera učí na jedné ze scioskol v Praze. Ale ono je jich určitě víc druhů a úrovni zřejmě. No a to je velký špatný, velký špatný. Zrovna tadyta konkrétní ani bych neřekla že je určena pro chytré či bystré děti. Nabyla jsem dojmu, že tam rodiče co mají na školné odklízeji své děti aby s nimi neměli ve školním systému moc starosti.
Karja tyjo fakt? Byvaly kolega mel na scio skole 2 deti a pochvaloval si to, dokonce uz jsem to okukovala, ze se mi ten princip libi....a v cem je to blby?
Karja pozor to by bylo jednoduche. Kdyby ji nevybrala, tak pláče taky, že není dost chytrá.
Karja neodhlasime ji. Opakujeme, že o nic nejde. Jen zkousi. Musí se naučit aspoň trochu stres zpracovat. Učitelka ji vybrala i proti, že ví, že stresuje a nevěří si
711990 Ve všem. Ale jak říkám, ono je asi hodně těch škol a každá je jiná, asi dle majitele či jak to nazvat. Na téhle je třeba zarážející že tam neučí vystudovaní učitele, ta ségra má ekonomku a učila první stupeň a základní princip je, že děti se nenutí učit, že musí samy chtít. No takže do února nedělaly děti téměř nic;-(. Pak viděli, že dětičky asi nebudou nikdy chtít samy, tak je už začali trochu nutit. Ale tohle bylo fakt špatný, je to teda už pět let zpátky, třeba se někam posunuli, ale tehdy jsem pochopila že tam přechází děti co mají ve škole problémy jak kázeňské tak prospěchove a tady prostě prolezou a nebudou opakovat a nepůjdou nikam jako je ,,zvláštní škola,, což bylo pro jejich rodiče nežádoucí. No prostě ty storky byly až tak žalostný, že si právě myslím, že se ty jednotlivé školy od sebe dost významne musí lišit.
Candance Ježíšmarjá, tak tahle varianta mě nenapadla. Doufám, že holky budou po sambovi. Povaha: ,,není problém,, a pak se na to vyse.u. Ono to pro ty jedince samotné je hrozně super totiž:-D
Karja Na jedny prazsky alternativni zakladce taky uci jedna znama, co mela ucnak a pak si dalkove dodelala maturitu, nema vysokou a ani tu maturitu nema z pedagogicky stredni. Jako nevim, ja bych uplne nechtela, aby moje deti ucil nekdo takovej. A kdyz k tomu pridam jeji liceni vyuky...
no velky spatny.
Karja Já o pražské Scioškole taky moc dobrého neslyšela.
Candance continuity Jak já vám rozumím. Ta moje si ještě umanutě volí ty nejtěžší předměty, přibírá další a další...
711990 mně se ten princip taky líbí, dokonce u nás jedna je. Ale sídlí v obchoďáku, to se nezdá dobré, nemají tím pádem žádné venkovní sportoviště ani tělocvičnu. Ale podívat se tam určitě půjdu, až to bude aktuální. My máme v okolí i několik "alternativních" státních základek, ale aby se tam člověk dostal, bude nejspíš potřeba přehlásit si bydliště a to se mi zase nechce. Já teda zatím ani nejsem schopná odhadnout, jaký typ školy by synovi vyhovoval, navíc by asi bylo fajn, kdyby na první stupeň chodili na stejnou školu. No naštěstí mám ještě pár let čas:)
Sweet Potato a o které? V Praze je jich víc, pokud vím.
Garfie neumim si predstavit tahat stromek do sbernyho dvora, kdybych nemela auto. I tak by to byl dost opruz a jehlici by z auta padalo asi jeste v listopadu. Fakt magorina.
Mirka ale jestli je pravne v poradku takova smlouva? Vlastne nevratna kauce nebo jak to nazvat?
muze byt, zalezi, na cem se smluvne dohodli. U nas ve skolce tomu rikaji registracni poplatek, takze je jasne, ze to neni zaloha ani se to nijak nezapocitava na skolne. Kdyz jsem to cetla, trochu me ta platba navic otravila, ale zrovna v jejich pripade je celkem chapu, pokryje jim to cast nakladu, nez to misto obsadi.
Evaeva No to už si právě nejsem jistá, tak už radši mlčím.
Gatita hm, stejne se mi to nelibi. Jake naklady, nez se misto obsadi? Na praci kolem tecn prijimacek? Nebo vymalovani skoly o prazdninach? No nemusim rozumet vsemu.
Kokoska no nelibi ani mne, taky bych si za ty prachy radsi koupila neco na sebe. Ale muzou to tak udelat. Stejne jako ja muzu to dvoulety dite vozit do nejakeho ustavu pres celou Prahu, kde budou mit volbo a ten poplatek nemaji, no. No chtela jsem tim rict, ze kdyz to deklarujou predem a nijak se tim netajej, zas takovej problem s tim nemam.
Edit reagovala jsem na ten obecny dotaz k moznostem smlouvy. Skolku a ss nebo vs samozrejme srovnavat nechci, tak daleko jeste jako rodic nejsem:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.