Karjamuj muz to dela taky a diky tomu mam treba o 150eur levnejsi bryle.![]()
A jde mu to dobre a taky diky tomu ma slevy v tak devadesati procentech.
No ze me to jednou vylitlo v s.oliveru a byla sleva 20%. Ale taky na to moc nejsem,muzi to jde lip,
Karjamuj muz to dela taky a diky tomu mam treba o 150eur levnejsi bryle.![]()
A jde mu to dobre a taky diky tomu ma slevy v tak devadesati procentech.
No ze me to jednou vylitlo v s.oliveru a byla sleva 20%. Ale taky na to moc nejsem,muzi to jde lip,
Já smlouvat neumím, a problém je to tam kde je to vyžadováno. Takže na dovolených v příslušných destinacích chodí nakupovat manžel.
Ale na smlouvání byla expert matka od bývalého samba. Ta jednou toho prodavače tak zdolala,že tu věc co chtěla po ní vztekle mrsknul ať si to vezme zadarmo![]()
Já tedy přiznám, že lidi dyndající o slevy mě štvou. Vždycky jim řeknu, že cena je pevně daná, pokud zboží nechtějí, ať ho neberou. Tuhle tady na mě chlap zkoušel , že se nechováme prozákaznicky. Ale doprčic, lidi dyndají u nových kolekcí, i u věcí již slevněných.
A ještě k tomu musím říct, že máme spoustu bot hodně slevněných, v každém čísle, ale tam se holt nelíbí třeba odstín barvy.
A k těm věcem od kontejnerů- nedáváme věci ke kontejnerům, ale asi 2x jsme dali na výlohu věci ZDARMA. A vždycky si je vzali důchodci, takoví ti-jednou se to bude hodit. Absolutně neodsuzuju! Prostě zažili nedostatek.
ionicera jako v kamenne prodejne zadaji o slevu?
ionicera nedivím se ti, mně je to protivné, jen o tom čtu.
Sweet Potatoja taky, uz jsem ani nedoufala
baltik Ano. :-)
ionicera nedivím se ti, mně je to protivné, jen o tom čtu.
ja taky nejake smlouvani nemam rada,ale oni jsou i lidi co jim to jde prirozene,jako muj muz,ten s nikym nesmlouva,nediskutuje hodinu.....proste takovej prirozenej smrnc,on je hodne komunikativni takze se bavi a pak tak mimo reci rekne.Ale ono se to blbe popisuje.
No a dost casto dostanem slevu ci darek jen tak aniz by neco rekl,jen,ze si proste s tema lidma povida.![]()
plus tedy odhadne kde se to hodi.
Ad kontejner -my jsem natahli s mámou v 90. od kontejnerů docela dost nábytku, lidi se zbavovali všeho možnýho a nakupovali si místo toho moderní. Takhle jsme přišli ke stolkům z 20. let a třeba křeslům ze 40. - 60. let, který jsou dneska považovaný za ikonický.
Pak když mi bylo 20 a žili jsem v 1+1 v šesti lidech a dost punkově, tak jednou našel spolubydlící vedle kontejnerů v taškách spoustu jídla, neotevřený balíky těstovin, rýži, načatý kakao, tatranky, vypadalo to, že někdo likvidoval pozůstalost a házel do koše obsah špajzky. Tak to dotáhl domů a měli jsme lukulský hody, těstoviny jsme zapíjeli kakaem, úplnej luxus to byl :D.
Teď už domů skoro nic nenosím, kakao mám svoje a bydlíme ve vilkový čtvrti, tady lidi moc věci ke kontejnerům nedávají. Naposledy jsem si donesla kytku, je teď nejhezčí z těch, co tu mám.
Zarinya To je přesné, někdo to prostě umí elegantně. Někdo silou. A někdo vůbec.
A ad smlouvání - psala kdysi myslím Eden Prime (taky už nechodí), že při nákupu luxusních hodinek se smlouvá běžně, dost mě to překvapilo, já bych čekala, že buď na to máš, nebo nemáš a nemáš tu co dělat.
Každopádně v kamenný prodejně by mě diskutovat o ceně nenapadlo, mně je to protivný i v zemích, kde se s tím počítá.
Zina Kdysi jsme v Tanzanii našli kamenný obchod se suvenýry za pevné ceny, bylo to velmi úlevné. Nicméně někteří tam zkoušeli smlouvat, docela ostře je poslali někam (na ulici, za prodejci, které od "hotelu" ostraha odháněla obuškem)
U nás se u kontejnerů objevuje zásadně rozbitý nábytek a elektrické spotřebiče, zásadně týden předtím, než na konci ulice přistaví místní sběrný dvůr velkoobjemový kontejner právě na tyhle věci. Já jsem párkrát nechala na zídce nějaké kusy oblečení a obuv, co už jsem nenosila, a rychle to zmizelo. Nevím,zda si to vzali nějací sousedi nebo ti, kteří u nás kontejnery pravidelně obchází a na něž jsem s tím ošacením myslela především.
Zarinya To je přesné, někdo to prostě umí elegantně. Někdo silou. A někdo vůbec.
to jsi popsala presne a elegantne jednou vetou.![]()
ionicera jako v kamenne prodejne zadaji o slevu?
ale to je v zahranici normalni jen v cesku ne.![]()
Zina Takto zachraňuje kamarádka kytky od popelnic, ona je teda brněnská.
ionicera To smlouvání je hrozný, přijde mi to takový sockovitý a neuctivý. Slevu teda dávám koncem týdne, kdy už ty kvítka nejsou moc fresh, ale za nákupku teda nikdy a je to moje vůle, né že mi tam skuhrá vyžírka, těm bych tu cenu asi ještě zvedla.![]()
My tu máme kouzelnou zídku, kam lidi odkládají nepotřebné a velmi často jsou to hezké použitelné věci. Nejlepší můj úlovek byla nová ještě zabalená hra :) máme odtud už docela sbírku, naopak i já tam nosím dost věcí a vždycky jsou hned pryč. Teď po vánocích tam stál kávovar i s krabici a návodem, nový toustovač, nedávno zas celý nerozbaleny balík plen, úplný Re-use centrum ![]()
Ad kontejner -my jsem natahli s mámou v 90. od kontejnerů docela dost nábytku, lidi se zbavovali všeho možnýho a nakupovali si místo toho moderní. Takhle jsme přišli ke stolkům z 20. let a třeba křeslům ze 40. - 60. let, který jsou dneska považovaný za ikonický.
Křesla Halabala?
Já teda mám dojem, že tady, když někdo něco nechá na popelnici, že to tam chvíli leží, pak to lidi rozhrabou a nakonec to někdo do toho kontejneru hodí. Ale je možné, že nějaké užitečné věci zmizí aniž bych si toho všimla, no.
Lav Ano, to byl taky jeden z úlovků.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.