Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:28

Manžel se chystá prodávat dvě starý kola Esky,   já mu říkám, ať to hodí do kontyšu hned. Nedá si říct a nedá si říct, přitom on tu lidskou blbost tak špatně snáší.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:32

Kan at to dá na aukro, tam to zmizí hned

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:41

My poslední dobou dali na zídku blízko domu nový obyčejný kávovar, který nikdo nechtěl, my ho dostali jako dárek k něčemu, vázu a nějakou malou, levnou, přebytečnou sadu nářadí. Všechno zmizelo do půl hodiny a taky jsem měla lehčeji na duši, že je to pryč bez práce.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:47

Zu No mně to vadí nějak celý. 

Hele tyhlety věci od kontaku nosí domu můj táta. Ale ne kávovar nebo tak, ale hračky pro děti! U nás to není zase tak časté, ale občas tam něco je (něco většinou strašného) a tuhle jsme tam sly něco vyhodit, tam židlička a já říkám ,,hm tak tohle máme zítra doma,, a co myslíte máme? Máme!:-D.  Jako za dva roky máme nákupní vozík, židličku, dvoje boty, dinosaura, to mi nepřijde málo na to, že odpad vynášíme jednou za čtrnáct dní a fakt se to u nás moc nedělá. 

Ale jedne moji kamarádce dovezl od kontejneru tatínek normální kočárek na mimino! A to ona ještě žádné nemá ani není těhotná, ale prý se to hodí až bude jezdit k nim na návštěvu nemusí balit kočár do auta:-D

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 21:52

Karja asi jsem pintlich, ale kočárek od kontejneru bych pro miminko asi nechtěla.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:00

Catherinne Já myslím, že nikdo široko daleko kromě toho tatínka a snad někdy nastávajícího tatinka ho nechce;-). Ale je na půdě:-D

Offline Catherinne
10868 příspěvků moje polička 13. ledna 2022 22:03

Karja tak když má někdo zbytečně moc volného místa na půdě, je to nebezpečný

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:17
Reakce na tina:

Suya Mám pocit, že jsme tu opět lehce prořídly, tak je fajn, když se přidá někdo nový.

​Taky bych řekla. Dřívější stálice jsou pryč. Třeba Jiná Realita přijde prsknout zlou slinu jednou za půl roku, jinak mlčí, MP Marge a její krabi mi tu hodně chybí, po nějaké podzimní hádce (pokud si to dobře pamatuju) zmizela jinx 

Offline Garfie
28592 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:24

Karja Šiš, kočárek od popelnic je teda  Ale když jsem kdysi vezla v rámci sběrové soboty nějaké věci do kontejneru, tak mi nějaká romská partička málem sbalila i kočár, co jsem měla v kufru auta pro dítě! 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:30

Přiznávám, že já už od kontejneru leccos donesla. Naposledy teď nedávno hromadu velkých zahradních květináčů.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:31

Jo a ještě přiznávám, že jsem velmi potěšena, že Djokovic se musí vypakovat z Austrálie.

Offline Magráta
8135 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:52
Reakce na Sweet Potato:

Jo a ještě přiznávám, že jsem velmi potěšena, že Djokovic se musí vypakovat z Austrálie.

a k Zu taky odnáším věci ke kontejneru, nejlepší metoda, jak se zbavit věcí (nemám nervy na to to fotit, dávat na web, komunikovat...) a taky jsem si něco odnesla, např. někdo vyhazuje kytky, tak ty zachraňuju 

Offline JankaM
3110 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:57

Sestra žije v Praze na velkém sídlišti a ta už má od popelnic snad půl domácnosti, např. nábytek, televizi, domeček na hraní atd. Asi nějaká lepší čtvrť. U nás jsou max. sešmajdané boty nebo tak něco

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 08:59

Mám kamarádku, úspěšnou podnikatelku s vlastní firmou, a ta si řekne o slevu naprosto všude snad kromě potravin. Třeba klidně ve Scontu, kdykoli bere víc, než jednu věc, v e-shopu ... všude proste. A v 90 % ji dostane. Ona sama říká, ze zakázky taky nacenuje vždycky s myšlenkou toho, ze dá slevu tomu, kdo si o ni řekne. Tak já nevím, pro mě úplně nepochopitelny

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:00

Sweet Potato jeste se chce odvolavat a soudit. Blby je, ze se s tim svezla i ta nase tenistka, i kdyz mela vyjimku opravnene.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:06

MP Meri Tak bych řekla řekla že proto bude úspěšná. Prostě neplatí víc než je zbytné. Já mám i pocit že jsem to o nějakém bohatci četla. No nic, není to nic pro me takže já bohatá prostě nebudu.

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:12

Kokoska To mne právě štvalo nejvíc, že ona musela a jemu by to prošlo. 

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:13

MP Meri Jo tak to mám doma. Minulej tejden nám tu týpek předělával internet a sambo se ho úplně normálně zeptal, jestli nám dá novej router a proč nám ho nedá zadarmo a kdo by nám ho jinej asi tak zadarmo mohl dat.....:-D Ale třeba řemeslníků se takhle nikdy neptá, to řekne, že to je cena jejich práce, že o tom nejde diskutovat. 

Offline Kokoska
35036 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:15

Sweet Potato ja to az tak nesleduju, ale on ma za sebou holt silnejsi tym vcetne pravniku, ona podle vseho na ty tahanice nemela nervy a nedivim se. Ted jsem cetla, ze bude pozadovat nahrady aspon vydaju, to je myslim spravny.

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 09:17

MP Meri Tohle zacal delat muj muz. Ne u potravin nebo tak, ale treba pri nakupu kotle . Ja to vubec neumim a nedelm. No a muj kolega z Blizkeho vychodu to dela pry skoro vsude, i dostal slevu na hodinky v nejakem retezci klenotnictvi. Pry uplne odboural prodavacku a dala mu nejakou zlatou kartu pro nej zakazniky a to nakupoval poprve.