Manžel se chystá prodávat dvě starý kola Esky, já mu říkám, ať to hodí do kontyšu hned. Nedá si říct a nedá si říct, přitom on tu lidskou blbost tak špatně snáší.
Přiznání
Kan at to dá na aukro, tam to zmizí hned
My poslední dobou dali na zídku blízko domu nový obyčejný kávovar, který nikdo nechtěl, my ho dostali jako dárek k něčemu, vázu a nějakou malou, levnou, přebytečnou sadu nářadí. Všechno zmizelo do půl hodiny a taky jsem měla lehčeji na duši, že je to pryč bez práce.
Zu No mně to vadí nějak celý.
Hele tyhlety věci od kontaku nosí domu můj táta. Ale ne kávovar nebo tak, ale hračky pro děti! U nás to není zase tak časté, ale občas tam něco je (něco většinou strašného) a tuhle jsme tam sly něco vyhodit, tam židlička a já říkám ,,hm tak tohle máme zítra doma,, a co myslíte máme? Máme!:-D. Jako za dva roky máme nákupní vozík, židličku, dvoje boty, dinosaura, to mi nepřijde málo na to, že odpad vynášíme jednou za čtrnáct dní a fakt se to u nás moc nedělá.
Ale jedne moji kamarádce dovezl od kontejneru tatínek normální kočárek na mimino! A to ona ještě žádné nemá ani není těhotná, ale prý se to hodí až bude jezdit k nim na návštěvu nemusí balit kočár do auta:-D
Karja asi jsem pintlich, ale kočárek od kontejneru bych pro miminko asi nechtěla.
Catherinne Já myslím, že nikdo široko daleko kromě toho tatínka a snad někdy nastávajícího tatinka ho nechce;-). Ale je na půdě:-D
Karja tak když má někdo zbytečně moc volného místa na půdě, je to nebezpečný ![]()
Suya Mám pocit, že jsme tu opět lehce prořídly, tak je fajn, když se přidá někdo nový.
Taky bych řekla. Dřívější stálice jsou pryč. Třeba Jiná Realita přijde prsknout zlou slinu jednou za půl roku, jinak mlčí, MP Marge a její krabi mi tu hodně chybí, po nějaké podzimní hádce (pokud si to dobře pamatuju) zmizela jinx
Karja Šiš, kočárek od popelnic je teda
Ale když jsem kdysi vezla v rámci sběrové soboty nějaké věci do kontejneru, tak mi nějaká romská partička málem sbalila i kočár, co jsem měla v kufru auta pro dítě!
Přiznávám, že já už od kontejneru leccos donesla. Naposledy teď nedávno hromadu velkých zahradních květináčů. ![]()
Jo a ještě přiznávám, že jsem velmi potěšena, že Djokovic se musí vypakovat z Austrálie.
Jo a ještě přiznávám, že jsem velmi potěšena, že Djokovic se musí vypakovat z Austrálie.
![]()
a k Zu taky odnáším věci ke kontejneru, nejlepší metoda, jak se zbavit věcí (nemám nervy na to to fotit, dávat na web, komunikovat...) a taky jsem si něco odnesla, např. někdo vyhazuje kytky, tak ty zachraňuju
Sestra žije v Praze na velkém sídlišti a ta už má od popelnic snad půl domácnosti, např. nábytek, televizi, domeček na hraní atd. Asi nějaká lepší čtvrť. U nás jsou max. sešmajdané boty nebo tak něco ![]()
Mám kamarádku, úspěšnou podnikatelku s vlastní firmou, a ta si řekne o slevu naprosto všude snad kromě potravin. Třeba klidně ve Scontu, kdykoli bere víc, než jednu věc, v e-shopu ... všude proste. A v 90 % ji dostane. Ona sama říká, ze zakázky taky nacenuje vždycky s myšlenkou toho, ze dá slevu tomu, kdo si o ni řekne. Tak já nevím, pro mě úplně nepochopitelny ![]()
Sweet Potato jeste se chce odvolavat a soudit. Blby je, ze se s tim svezla i ta nase tenistka, i kdyz mela vyjimku opravnene.
MP Meri Tak bych řekla řekla že proto bude úspěšná. Prostě neplatí víc než je zbytné.
Já mám i pocit že jsem to o nějakém bohatci četla. No nic, není to nic pro me takže já bohatá prostě nebudu.![]()
Kokoska To mne právě štvalo nejvíc, že ona musela a jemu by to prošlo.
MP Meri Jo tak to mám doma. Minulej tejden nám tu týpek předělával internet a sambo se ho úplně normálně zeptal, jestli nám dá novej router a proč nám ho nedá zadarmo a kdo by nám ho jinej asi tak zadarmo mohl dat.....:-D Ale třeba řemeslníků se takhle nikdy neptá, to řekne, že to je cena jejich práce, že o tom nejde diskutovat.
Sweet Potato ja to az tak nesleduju, ale on ma za sebou holt silnejsi tym vcetne pravniku, ona podle vseho na ty tahanice nemela nervy a nedivim se. Ted jsem cetla, ze bude pozadovat nahrady aspon vydaju, to je myslim spravny.
MP Meri Tohle zacal delat muj muz. Ne u potravin nebo tak, ale treba pri nakupu kotle
. Ja to vubec neumim a nedelm. No a muj kolega z Blizkeho vychodu to dela pry skoro vsude, i dostal slevu na hodinky v nejakem retezci klenotnictvi. Pry uplne odboural prodavacku a dala mu nejakou zlatou kartu pro nej zakazniky a to nakupoval poprve.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí