Mha 711990 Kan 25 minut
už jsem se z nich chtěla vystříhat. Dlouho si je nevezmu...![]()
Mýdlo mě napadlo, ale bála jsem se, že je zničím.
Lamicka nejdřív jsem koukla, v kolik tu stížnost píšeš a pak na své hodinky, než mi došlo, že je to včerejší problém. Tak co? Mydlo se osvědčilo? Nebo to vzal muž násilím? To mydlo, nebo vosk pomůže většinou.
rozarka trvalo to a hlavne nechapu, jak se mi to povedlo u obou kozacek. Chytila se ta jemna kuze, co kryje zevnitr zip do toho zipu. No a muz zip pomalu, ale docela silou stahoval dolu a zaroven jako vyndaval zevnitr tu kuzi. Strasna operace.
Sama bych to nedala.
Lamicka Tak sláva,žes nemusela obětovat boty :)
rozarka příště (už se mi to stalo, ale jen s jednou) zkusím to mýdlo nebo vosk, díky za radu :)
Lamicka Ježiši
. To se mi jednou stalo. Jenže já byla ve zkušební kabince a zkoušela jsem si rifle. Zasekl se mi zip. Já zpocená, manžel, který se mě pokoušel z toho dostat, taky. Přemýšlela jsem, jestli zničím svoje nové kozačky nebo si koupím drahé rifle, které mám na sobě a nesedí mi. Nakonec šel manžel pro nůžky a nastřihli jsme kousek zevnitř té boty a potom to naštěstí šlo.
Lamicka Tuhé mýdlo, nebo hustá mýdlová voda zabírá i na vrzající houpací křeslo.
Dnes jsem byla asi po tisíci letech v sekáči, protože mě zaujal jeden kus ve výloze. Když jsem požádala prodavačku, zda bych si ho mohla vyzkoušet, s naprostou samozřejmostí mi oznámila, že oblečení ve výloze je neprodejné a že už jsem ten den druhá, kdo se ptá. Přiznávám, že mě to totálně zaskočilo a teď nad tím nemůžu přestat přemýšlet - proč proboha vystavují něco, co si pak člověk nemůže koupit? Prý jsem měla přijít včera, to ten kousek ještě visel na štendru... Aha. ![]()
Hwi Textil Hous?
Kan Ano, to je nějaká jejich specialita?
Hwi Ano, ani to nejde rezervovat. Nejvýš řeknou, že výloha se bude měnit tehdy a tehdy.
Sweet Potato To teda koukám... Ale je fakt, že to ve výloze bylo jediné, o čem bych ještě přemýšlela, zbytek sortimentu obsahoval totální hadry. Tak asi vyplácají slušné oblečení na výlohu, aby dovnitř nalákali alespoň nějaké lidi. :D
Hwi To je pro ně zpětná vazba, že tu figurínu nastrošili dobře.
A když se chytnou dva zákazníci za den, tak za týden jich může být 6x tolik.
Hwi Oni jedou v systému: týden (nebo déle?) za plné, čti nesmyslné, ceny, pak po týdnu postupně zlevňují až na vše za 30 (nevím přesně). Taková hra. A funguje jim to už roky.
Kan To asi ano, ale teda když jsem viděla zbytek nabídky, dost jsem se divila, že tam někdo něco kupuje.
Sweet Potato Aha, zajímavé... já vždy jen jezdila kolem, tohle bylo poprvé, co jsem nakoukla dovnitř.
Hwi jojo, tam mají hadry, že za tu plnou cenu nechápu, kdo je koupí. Mě nakonec úplně přestalo bavit tam chodit. Na ty věci z figurín se prý ten konkrétní den ráno stojí fronta![]()
Hwi Jo, prý jo. Taky to nechápu. Vůbec ty jejich základní ceny jsou naprosto mimo. Já už tam nebyla několik let.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.