Hwi jednou jsem chtěla z výlohy sekáče plyšáka (pro psa) a řekli to samé - z výlohy nelze, mění se tehdy a tehdy a nejste první kdo se na to ptá
tak podruhé už jsem tam nešla do fronty.
Přiznání
Evaeva Ono to záleží krám od krámu. U nás měl TH jednu super pobočku, kde to očividně vybíral někdo s dobrým vkusem a ty věci byly natolik pěkný, že jsem pár kousků nakoupila za plnou cenu, protože mi bylo jasný, že kdybych čekala do slev, tak budou v háji (a v některejch z nich dodneška sklízím komplimenty). A i trika, který jsem si tam kupovala hodně zlevněný "na cvičení" pak zpravidla stejně putovala do normálního šatníku, jako že "na cvičení škoda". Ale byla to fakt výjimka, v jiný pobočce jsem si snad něco koupila jednou a rozhodně ne za původní cenu. A to jsem chodívala kolem tří, a jelikož mě hrabání v sekáčích v tý době bavilo, zpravidla jsem tak jednou za čtrnáctní ty, kolem kterých jsem chodila, kontorolovala, jestli se tám náhodou něco zajímavýho neobjeví. Kámoška, kterou jsem do tý naší jednou vytáhla, tam pak dojížděla přes půl Prahy.
Akorát že s covidem odešla naše skvělá pobočka do věčnejch lovišť, čest její památce
.
Edit: Ale věci z výlohy teda taky neprodávali, maximálně tak daly děvčata tip, kdy budou výlohu měnit, ale nešlo to ani cíleně zarezervovat na osobu. Asi celofiremní politika.
Přiznám se, že na takovéhle odpovědi na inzerát už fakt nereaguju....:Dobry den...Ne chcy být drzá,ale za 600 beru hned...děkuji... ![]()
tina no mně to přijde minimalně neomalený.
Karja když pominu to, že nabídnou třeba jen polovinu požadované ceny, tak aspoň ta odpověď by mohla trochu vypadat...
Tak Betty je to ale čím dál častější, asi novej sport![]()
Karja a nebylo to dívčí kolo?
prodávala jsem ho našim a s nějakým člověkem jsem vedla konverzaci o x zprávách. A jedna z nich byla i na slevu a pak přesně napsal, no aspoň jsem to zkusil. U něj jsem teda byla přesvědčená, že z toho nic nebude, ale nakonec si ho po několika (více) dnech koupil.
Evaeva Ne von není debil, on je zkusenej a má příjemnou komunikaci obecně. Ale zkusí to!:-D. Jenže on si tímhle už tolik peněz ušetřil, že se fakt zeptá.
Karja jo já vím, a proč to nezkusit, že jo. Tohle byl fakt zvláštní typ, hodně mě překvapilo, že to nakonec koupil.
Evaeva Neno nezkusit. Tak nezkousis to z principu, někdo asi jo. Ale tak to zboží má pro tebe jinou hodnotu tak řekneš svou představu a třeba se potkáte třeba ne. Ja teda nemám ráda to x vyměněných zpráv, zavolám, domluvim se hotovo. Ono spoustu lidí zlevní při rychle domluvě či bezproblémovém vyzvednutí.
Karja jo, to beru. Mě to nijak nevadí, kolikrát jsem zlevnila, protože jsem byla ráda, že tu věc někdo chce. Já teda do inzerátů telefon nedávám a ani nevolám. Ale teď se mi kolikrát stalo, že se někdo zeptal, jestli je věc ještě volná, já odpověděla a dál už nic.
Evaeva taky se mi to teď stalo vícekrát
K debate o etikete bazaroveho prodeje nemam nic podnetneho, ale priznani by tu bylo. Priznavam, ze uz od dob MP prubezne ctu zdejsi diskuse, protoze tak zajimavy a inteligentni osazenstvo proste nikde jinde neni (obzvlast materska fora), ale krome par vysteku na MP jsem nikdy neprispivala. Posledni dobou mam ale neprijemny pocit voyeurstvi, tak jsem se teda dokopala zaregistrovat, prispet, a zas si jdu tise po pesine. Vsechny jste tu moc fajn! ![]()
Ano jsme
a teď i ty. ![]()
Suya To je milé. Nechoď, zůstaň s námi.
Suya Mám pocit, že jsme tu opět lehce prořídly, tak je fajn, když se přidá někdo nový.
Karja já jsem takhle po jedné vyčerpávající konverzaci odnesla ty boty ke kontejneru a do večera byly pryč. Sice žádný peníze z toho, ale ten pocit lehkosti, že už si s nikým nemusím psát (telefon nedávám, nerada telefonuji), ten byl k nezaplacení
navíc byly už při další cestě ven pryč, tak doufám, že někomu udělaly radost :))
Zu Já to chápu, já hrozně nerada něco prodávám.
Karja mě neva ten proces, nafotit, popsat a nahrát, ale komunikace a předávání je slabší stránka, když už něco za ten prodej fakt stálo a lidi chtěli volat, přesvědčila jsem samba ![]()
ale prodej (i nákupy) tady byly vždycky boží moc, šupšup, domluveno, posláno. Je to fakt o lidech.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí