Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 13:44

Tak Betty 

Tatru dej někam na veřejné hřiště, kam chodí malé děti. U nás to tak na hřištích je, sem tam se objeví tatrovka, traktor, bábovičky. Děti budou mít radost.

Offline barbucha blogger
35943 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 13:47
Reakce na Zarinya:

​ale to je v zahranici normalni jen v cesku ne.

​V životě nikdy jsem to v zahraničí nezažila. 

Možná teda chodím do špatnejch obchodů! Měla bych skočit k Chanelům nebo ke Guccimu?

Ale mně to smlouvání zejména v kamenným obchodě přijde strašlivý, tyhlety móresy já vidim jako vhodný leda někam na balkánský tržiště. To se přece u nás nikdy nedělalo...

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 13:49

Karja Nene, chceš, nechceš, čau.  Odpisy taky dávám k nákupu, některý lidi jsou jak smrt, berou všechno.

Offline Karja
44760 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 13:53

Kan Tak zrovna ty kytky někdo rád zachraňuje. Ale ty hnusné řezané taky nechápu kdo si bere, to k ničemu není. U nás se prodávají ve slevě, a to jsou už vážně ošklivé. 

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 13:59

barbucha me kamaradka istanbulanka kdysi poucila, ze u stanku a na trhu se se smlouvanim pocita, ale v retezcich vubec. A zbytek kamennych obchodu je takova seda zona, nekde jo, nekde ne, tenkrat kdysi na to mela pomucku, ze tam kde nemaj platebni terminal, se smlouvat muze.

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:00

Ounz fb swap se hrozně zhoršil mi přijde. Dřív mi přišel super, ale teď mi buď ten, co nabízí svoje přebytky napíše o něco s vyšší hodnotou, než má jeho věc. Případně mě teď za skoro novou věc za x tisíc nabídla pani načatý med a půlku konopné masti. No děkuju pěkně  Já ty věci často i ráda daruju za odvoz, ale tohle mě nebaví. 

Offline Kokoska
35035 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:08

Teda koukam,  me by v kamennym obchode nenapadlo smlouvat a v cizine uz vubec, krome trziste. Kdysi jsme v Cine smlouvali  o bronzovyho draka, az mi skoro toho deduly, co to prodaval, bylo lito. Ale oni to umej, tvarit se, ze zakaznik prave zapricinil nouzi cele rodiny az do tretiho kolene.

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:14

MPLee na swap jsem se ani nezaregistrovala, ale taky marne hledam kanal, kterym se tech veci nejak smysluplne zbavit. Tim smysluplne myslim bud to, aby z nich nekdo neco mel, nebo abych za ne neco dostala ja. Štos obycejneho obleceni po detech dam klidne do textilniho kontejneru nebo nabidnu za odvoz, ale treba tech bot nebo hezkych bund je mi strasne lito. Ted tu mam jedny boty, jako nove, syn z nich po mesici vyrostl a ani ten mesic je moc nenosil. Nove stoji 1200 a vic, tak mam dost zabrany je nasypat do kontejneru. Ale nikdo je nechce ani za zlomek ceny, a to je sezona tech bot. je to dost frustrujici. 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:24

Gatita to fakt? Ja by som napríklad skoro nové topánky za zlomok ceny brala, bo u tej mojej princeznej vždy pri nákupe nových topánok trpnem, či ich vôbec bude ochotná dat na nohu. Ale u nás sa detské topánky veľmi nepredávajú, resp. len malinke čísla tak do 22, ti väčší ich už asi väčšinou zničia tak, že už sú len do toho smetiaka 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:25

Gatita já teda z druhé ruky beru většinu věcí pro dceru. Kočár a autosedačku jsem chtěla nové, ale oblečení má více méně jen bazarové, hračky taky. Boty jsem si říkala, že budu kupovat nové. Než jsem zjistila kolik stojí a jak dlouho je bude nosit  Takže jedny jsem úpsěšně swapla za alkohol, který nepijeme a už lovím i na vinted. 
Jinak v Kobylisích ve Dvoře je taková veřejná skříň kam se dají věci donést a nechat, hračky se dají dát na velké pískoviště co je u toho. A je tam i takový malý bazar, kde přímají sezóní věci. Něco jsem jim tam teda dala a uplně na to zapoměla! Tak se tam musím zajít podívat, jestli u nich nemám nějaké peníze

Offline Potrefenáhusa
38915 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:31

MPLee Dvůr na Kobylisích je úplně nejvíc nejlepší!

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:33

Už jsem tu psala, jak jsem vyměnila kuličkovou dráhu za půlku pečené kachny z restaurace? Už nikdy jinak.

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:35

MPLee to jsem nevedela o tom dvore! Ja tam vzdycky dojdu jen k te prvni boude, kde je pekardekuju

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:35

MPLee já chci tady mít taky takový dvůr:(

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:36

Karja ano,jizni typy.

A ja zas mam jako blondyna kliku na jihu takze v recku vecne neco dostavam bez smlouvani tedy.Nejvic boty

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:51

Gatita je to uplně vzadu. My tam chodíme dost, hlavně v létě do bistra na pivo a belgický hranolky. Maj i dobrej ledovej čaj a děti se můžou vesele hrabat v písku. Koláče od Louskáčka jsou super a mlékárna má zase sušené sýry od mixit. Asi se tam odpoledne stavím, když o tom tak píšu  

Offline Gatita
8643 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 14:56

MPLee mlekarnu znam taky, ale jak to tam beru sprintem, aby mi neujel autobus, tak na hranolky neni cas. No musim si to tam poradne projit, jak to ctu

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 15:12

Když jsme u toho, nechcete několik sad stavebnice Geomag? 

Offline MPLee
3033 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 15:35

Sweet Potato ehm, za kolik? Kamarádka ho zrovna shání. Ale v dětském vlákně se určitě udá! 
Já mám problém se svýma botama - v těhotenství mi noha vyrostla s mám tu hromadu bot, lyžáků, bruslí a cyklo bot, kteté se udávají blbě. 

Gatita Tak jsem odnesla 2 velké tašky oblečení do skříně, ale teda docela se zhoršila kvalita věcí, co tam je 

Offline Sweet Potato
40496 příspěvků moje polička 14. ledna 2022 15:44

MPLee Vyfotím a napíšu SZ.