Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline olte
757 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:06
Reakce na betsey:

letfenixa no ja som rada, že tieto veľkonočné zvyky nedodržujeme, lebo neviem ako by som Alici vysvetľovala, že príde k nám niekto na návštevu a vyšľahá ju korbáčom. Myslím, že by mala z toho slušnú traumu 

Offline Lamicka
14205 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:07

Dalia To me mrzi. Opravdu na Tebe casto myslim.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:35
Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:42

betsey Já jsem z toho jako dítě trauma měla. Do dnes si vzpomínám, jak jsem se schovávala. V pubertě jsme se spíš schovávaly před brutalitou některých koledníků, protože občas z toho byly i modráky a někdo zase chodil s jakýmsi zeleným, co mělo trny.

Chvíli to bylo fajn, když kluci byli malí a chodili k nám jejich kamarádi a oni zase k ostatním kamarádkám. Pak se tady z toho rozmohlo vysedávání tatínků do odpoledne, kolikrát přes oběd až do večeře a tak jsem to ukončila a neotvírám.

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:42

betsey mňa dnes vysibal aj tučko

Online continuity
43194 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 13:47

Dalia drzim moc moc palce. 

Otoč si to, zvládla si to už 2x, určite to půjde i potřetí.

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 14:25

Renusatko no ja tiež. Neznášala som to. U nás sa teda hlavne oblievalo a bolo fakt skvelé ešte medzi dverami schytať na seba štyri vedrá ľadovej vody. A potom som musela tú spúšť ešte aj upratovať. No znášala som to do nejakých 16-tich, poyom sme s partiou chodili vždy na veľkonočný pondelok na túru a opekať a potom nesķôr na dovolenku do zahraničia

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 15:05

Dalia Dali, pokud máš k dispozici jakékoliv léky na psychiku, neváhej. Nevolnost určitě brzy ustoupí. Jestliže zaznamenáš zdravotní problém, se kterým ses ještě po chemo nesetkala, obrať se zítra na doktory.

Víš, že na tebe myslím!

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 16:15

Dalia myslím na tebe

Offline Amy_Mee
168 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 16:28

@Dalia  Myslím na Tebe

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 18:36

Dalia Vzpomeň si na tu náladovku, co ti dali před chemo. Určitě je možné mít podobnou tabletku doma - jako první pomoc na tyhle stavy. Ptej se doktorů, zda pro tebe nelze udělat víc - na zvládání psychiky, na zvládání nevolnosti.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 18:39

Fiction Na nevolnost mám prý ty nejsilnější léky. Ty bys mohla vědět - když člověk moc spí a leží, může mít z toho závratě a pocit tlaku v hlavě? Snažím se chodit, jenže vydržím jen chvíli. 

Offline Fiction
1647 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 18:45

Opravdu si netroufám na dálku obtíže hodnotit. Pokud máš pocit, že to momentálně nezvládáš, i když je u tebe syn, nezvažuješ, že by sis přivolala záchranku? Kouknou na tebe, změří tlak, puls, zhodnotí zavodnění, apod., případně dají nějakou medikaci.

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 18:47

Ako dieťa a dievča som veľkú noc milovala. Mladenci chodili v hufoch, matky doma chystali pohostenie, otcovia davali pozor kto sa k nam hrnie, harmonika hrala vzdy niekde a bolo to super.

Ako dospelá uz som to vnimala inak, skor sme chodili k mojim rodicom na obed a stretli sme aa tam uplne vsetci, aj taki s ktorými byt nebolo az tak príjemné.

Ale moje deti to milovali a teraz to miluju zas vnucata.

Ale vidno to aj na dedine ze zvyky sa zmenili, teraz sa nevidia uz tie húfy mladencov, ale skupinky deti ktore chodia skor po rodinach . 

Offline Janulik03
20315 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 18:48

Dalia myslím na teba

Offline barbucha blogger
35940 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:42

Dalia 

Je to hrozný a určitě je ti blbě, že si ani nedokážu představit, jak moc. Ale ty to dáš!! Protože ti nic jinýho nezbejvá...

Klidně sem piš, stěžuj si, skuhrej... hoň synka jak otroka a vyvolávej doktorům, nijak se nezdráhej dát okolí najevo že je ti hnusně... protože je a nějak si ulevit musíš, a máš na to právo.

Tady na tebe všichni myslíme, držíme palce a přejeme, aby to rychle uteklo!

Offline Jitka77
1942 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:43

Velikonoce jsem opravdu hodně zredukovala. Když mi muž dal ráno symbolicky na zadek, řekla jsem mu, že vajíčka jsou v ledničce, a hotovo

Offline Miru
16896 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 19:57

Dalia 

...určitě to bude zase dobré!..

Offline letfenixa
10904 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:14
Offline Zuzuli
3804 příspěvků moje polička 18. dubna 2022 20:47

Taky nemam velikonoce rada. Nebo spis koledovani. Zacalo to tim, ze jsem vyrostla ve ctvrti, kde jsem nahodou byla v tom veku jedina holka a hrala si tak cely rok s kluky. A hrozne me vzdycky stvalo, ze ten jeden den nemuzu jako kazdy jiny chodit ven s nimi, jeste dostat nejakou cokolad, ale musim sedet doma a cekat, az oni zazvoni. Pozdeji tomu dal hrebicek do rakve muj o dost mladsi bratr, se kterym jsem pak naopak musela sousedy obchazet ja, protoze tatovi se nechtelo. Bylo mi treba 13 a musela jsem s petiletym cele dopoledne obchazet sousedky v duchodovem veku a poslouchat jejich prupovidky. Jaka uleva, kdyz pak zacal chodit koledovat s kamarady a ja prestala reagovat na zvonek, necht si mamka klidne za koledniky beha, ale ja se neucastnim. No a Praha je pak uleva nejvetsi, tady jsem koledniky nikdy nepotkala a muzu to vesele ignorovat dal. Mala bude v budoucnu nejspis jen hledat vajicka od zajice. Jen muj muz je z vesnice, jeste ze tri bratru, a velikonoce a koledovani miluje a nechape moji averzi.