Dalia moc a moc na tebe myslím. Prosím, nestyď si říct o pomoc- jakoukoliv, komukoliv. Od syna, přes praktického lékaře, psychologa po záchranku, když nevstaneš z postele. Komu jinému by se jí mělo dostat...? Ze srdce ti přeju aspoň trochu lepší dny.
Přiznání
Děvčata, moc vám děkuji. ![]()
Snědla jsem posolenou syrovou okurku, osvezila mě. Včera mi kamarádka v dobré víře dovezla colu, ale udělala mi dost zle.
Trochu jsem asi zhubla za ty čtyři dny (cítím to na oblečení), ale nezvracím. To málo, co sním, udržím.
Dalia Snad zítra už bude lépe
! A fakt se nezdráhej volat k doktorům.
Dalia Ale to jsou povzbudivé zprávy - měj radost i z takových drobných úspěchů. Moc držím palce![]()
Dalia tak to je zlepsenie, pojde to , skus sa vyspat
Přiznám se, že jsem dneska dost nervózní. Malý je ve špitále, zítra ho čeká plánovaná operace. Sice drobná ale v narkóze a jako zdravotník si samozřejmě dokážu představit, co všechno se může po.... Takže si přeju, aby čas teď letěl jako bláznivý a zítra chodily jen dobré zprávy. A díky, že tu jste a člověk zde najde spoustu rozptýlení a podpory, když potřebuje...![]()
tina uuf tak to drzim palce tebe aj malemu ![]()
tina Jsou to nervy, ale bude to v pohodě! ![]()
tina Tohle jsou pro každého rodiče strašně těžké chvíle - ať už víš, že je vše, jak má být
!
tina Taky držím palce, bude to všechno stoprocentní, neboj!!!!!
Vilemina Janulik03 Garfie Hanka H Karja děkuju! Možná by se mi to líp snášelo, kdybych s ním teď v té nemocnici mohla být, ale on si vysloveně přál tatínka (tatínej je totiž bůh - ale mamka taky není tak špatná - říkal dneska ségře:)) Na druhou stranu jsem teda moc vděčná muži, že si na tu nemocnici a rekonvalescenci vyčlenil kus dovolené bez mrknutí oka!
tina Držím palčeky, je prirodzené, že máš rešpekt, bude to dobré, zajtra nán napíšeš dobrú správu.
tina drzime palce!
tina dobře to dopadne!
Dalia Je to drobný úspěch, ale úspěch! ![]()
Myslím na tebe a drzim palce, ať je ti líp ![]()
tina Držím palce, ať ten čas opravdu letí.
tina muž je super
Synek bude určitě v pořádku. Ať jde zítra brzy na řadu a má to hned zrána za sebou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí