Dalia to jsou dobré zprávy. ![]()
Přiznání
Dalia dobre to delas, kazdy drobny zavan zlepseni je fajn. A je dobre, ze ti upravi lecbu. Drzim ti palce, az uz je lip.
Dalia
Když dáš po chemo vepřo- knedlo - zelo, dáš už všechno! To, že jsi na hromadě psychicky, je naprosto pochopitelné - právě v tomto směru by ti doktorka měla pomoci. Protože až budeš moci číst, dívat se na něco v TV, jít aspoň na chvilku ven, odpoutáš se od těch nejhorších strachů.
Hanka H No, já na to jen chvilku dostala chuť. Nevím, jestli by mi z toho nebylo špatně.
Jinak čtu teď, co mi napsala a mě ten lék děsí. Nevím, jestli to mám užívat. Jmenuje se Olanzapin.
DaliaTak snad už to bude lepší a bude ti lépe po těle i na duši. Onko doktorka je teda dobrá. ![]()
Dalia Koukla jsem na příbalový leták. Bohužel podobné vedlejší účinky má zaznamenáno většina léků z této skupiny. Snad dokrotka ví, co dělá. Šla bych do toho!
Hanka H Prý to tlumí nevolnost. Ale bojím se tohoto typu léku. Já nevím.
Dalia Zkušenost nemám, pokud ti je stále hodně špatně, zkusila bych to.
Dalia ber ho, doktorka určitě ví co dělá, používá se i na profylaxi u chemoterapie. Jsou na to nějaké studie, když to dáš do googlu.
Dalia Dali, ber vsechny drogy co ti kdo nabizi, ulevi se ti!
Dalia můžeš si vybrat, buď se dál potácet v tom, v čem se potácíš, nebo zkusit ten lék a uvidíš, co to udělá. Horší už to asi nebude, tak to zkus.
Dalia Jdi do toho Dalie. Někdy jsou dryaky jediný, co Ti uleví. Je Ti zle a tohle Ti asi pomůže, proč to nezkusit. Myslim,že hůř Ti teď bejt nemůže.
Dalia Dali, moc na tebe myslím
léku na psychiku se neboj, stabilizátory nálady bere spoustu lidí, dcera by třeba bez toho (a spousty jiných) nezvládla nastoupit do terapeutické komunity, která jí má šanci dlouhodobě pomoct. A ty to máš jen dočasně, abys zvládla to chemopeklo.
Dalia Na ty bile krvinky jsem mivala injekce, musela jsem si je teda pichnout sama, ale pomahaly.
Je skoda, ze bydlis tak daleko, ze bys mohla chodit na tu podpurnou skupinu. Neuvazujes se alespon po dobu lecby ubytovat u tatinka nebo by to bylo moc narocne?
Dalia myslím že ho užívá sestra. Je schizofrenička a díky těm lékům je vlastně v pohodě což je super
duveruj lékařce a snad se brzy ulevi![]()
Teď večer se mi konečně ulevilo. Snad to vydrží. Léky budu brát podle doporučení. Dekuju moc, děvčata.
Dalia A vzala sis ten lék?
Hanka H Nemám ho ještě. Pepík mi ho chtěl vyzvednout, ale neměli ho.
Dalia Tak hlavně, že už je konečně lépe. Snad při příští chemo něco vymyslí, aby ta následná nevolnost nebyla tak krutá! A je dobře, že se o tebe Pepík stará!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí