tina držím palce, nech je už potom ![]()
Přiznání
tina Držím palce a naprosto chápu tvoje nervy. Určitě to bude mít hladký průběh ;-)
držím palce!! ![]()
tina jejda, moc vám držím palce a ty nervy důvěrně znám!!
tina Za anesteziology ti mohu sdělit, že na děti jsme extrahodný, fakt se snažíme minimalizovat stres a v podstatě udělat to tak, aby si na nic nepamatovaly a aby nic nebolelo. A to, že je s tatínkem, bude plus body u sestřiček určitě zvyšovat :-)
tina Uf, moc držím palce! Obavám plně rozumím. Ale "mamka taky není tak špatná" mě rozesmála.![]()
Brouček už to má za sebou a je vzhůru, je trochu plačtivý, ale to snad brzy přejde.
Moc všem děkuju![]()
tina uf!
tina Paráda! ![]()
tina super ![]()
Žádná změna k lepšímu. A závratě hrozné, tak mi asi klesly krvinky. Pozítří mám kontrolu. Ráno jsem snědla rohlík, teď pár lžic vývaru.
Holky, ráno jsem měla takovou paniku, že jsem myslela, že umřu. Mně se v hlavě honí hlavně dvě věci - co když to nezabere? A co když to zabere jen na chvíli? Neumím si na to odpovědět a cítím děs.
Dalia Nedokážu si představit, jakými hrůzami procházíš. Myslím na tebe. ![]()
continuity Volala jsem na onko, prý mi doktorka zavolá.
tina skvělé
Dalia To je dobře
myslím na Tebe!!
Dalia Ta psychika je strašná, drž se, piš a neboj se říct o pomoc. Doktorka z onkologie by ti mohla i něco dát na to uklidnění, protože to dělá strašně moc.
Renusatko Dostanu nějaký lék na špatně i na psychiku a příště nějak upravené chemo, aby mi nebylo tak špatně.
Stačilo mi slyšet její hlas a ulevilo se mi. Já jsem prostě na hromadě hlavně psychicky a to možná zhoršuje i ty nevolnosti. Zkouším si pomoci třeba esenciálními oleji (parfémy už nesnesu), posloucháním Solfeggio frekvencí.
Před chvílí mi volal táta a prý měl dnes knedlo vepřo zelo. Normálně jsem ucítila hlad a chuť na to. To je asi dobré znamení.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí