Hanka H Hani, tak ráno zase zle. Pepík už musel odjet, jsem sama.
Přiznání
Dalia Dali
, zkus ten nový lék a pokud by se dělo něco nepěkného, volej doktorce! To je strašné, že tě to tentokrát tak sejmulo....
Hanka H Doveze mi ho v pátek.
Dalia To je dost pozdě - jiné řešení by se nenašlo? Musí to být hrozné - nevolnost tolik dní si nedovedu představit!
Dalia nemala by si byt sama, o o je zle na psychiku. A ten luek by ti niekto nevyzdvihol aby si ho mala skor?
A nedá se zavolat do té lékárny, aby ti ho doručili přímo domů. Když slouží lékárenskou pohotovost, tak snad by se dalo v takto mimořádné situaci, jako je ta tvoje, zprostředkovat i něco takového
...
Se mi úplně svírá srdce, když čtu, jak se musíš přemáhat a jak to máš furt jak na houpačce
.
Jako mě teď posledního půlroku taky skoro denně trápila z ostruh ta plantární fascilitida, než jsem před 12 dny objevila masážní vložky, díky kterým mi konečně začaly rázové vlny fungovat i na pravou patu.
No bohužel v posledních čtyřech týdnech se mi k tomu ještě začala v noci a po ránu ozývat levá příčná klenba. Od soboty bolela už i přes den a jsem si tam dokonce namakala bolavou bouli.
Moje jediné štěstí bylo, že jsem dnes měla termín k ortopedovi, k němuž jsem se původně objednala ještě kvůli té pravé patě před měsícem, kdy se pořád ještě cukala, který zjistil, že se jedná naštěstí jen o fibrom a půjde to umrtvit obstřikem. Ta jehla, i když byla malá, bolela taky dost, ale ta okamžitá úleva za to stála.
Vůbec si tak nedovedu představit, s jakou bolestí se musíš potýkat Ty.
Mně bohatě na přemáhání stačilo tohle, takže jsem raději taky od pana doktora přijala recept na oblbovák, kdyby náhodou.
Pokud je jakákoliv možnost, jak možnou úlevu uspíšit, neváhala bych.
Pátek mi pro tebe přijde strašně daleko.
A po někom ho poslat nemůže?
Dalia Dali
, je mi tě moc líto, prosím zkus ještě najít sílu. Zavolat onkoložce, obrátit se na lékárnu, jestli by v tomto případě nemohli lék doručit....prostě zkusit cokoliv. Neboj se, nikdo to v tvém případě nevyhodnotí jako obtěžování.
wendulka Bohužel ne. Je to daleko.
Zítra jedu na kontrolu. Třeba mi tam něco dají.
Dalia to by bylo fajn, nestyď se přesně popsat, jak se cítíš. Klidně i malinko zapřeháňej.
Určitě něco budou mít. Řekni si.
Jako pokud už places, tak není s čím otálet..
Vím to podle sebe, když mi náplasti na kuří oka zničila kůži na malíčku. To jsem taky už brečela bolesti a myslela, že do práce nedojdu a nahlásila se obratem na kožní jako akutní případ.
Tak co teprve Ty v tvém stavu.
Přijel táta a dovezl lék. Zítra mě do Brna odveze. To jsem nečekala.

Super
.
Dalia supeer
Dalia Tak snad to zabere! A kdo jiný by ti měl pomoci než tvoji nejbližší!
Dalia Dali, držím palce a obdivuju Tě. Ať ten lék brzo zabere.
Dalia tatinek se stara
tak snad se ti ulevi!
Dalia Super táta![]()
wendulka Bohužel ne. Je to daleko.
Zítra jedu na kontrolu. Třeba mi tam něco dají.
Ne třeba, určitě ti tam musí nějak pomoci. Nedej se odbýt, popisuj svoji situaci (ležíš, brečíš,..). Určitě nejsi první ani poslední s takovými komplikacemi, tak budou vědět..
Edit.... dočítám.... super tatínek !!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí