Ahoj přátelé, posílám pozdrav. Jsem na kapačce a cítím se už asi o 80 % lépe. A začínám cítit chuť k jídlu. Měla jsem velmi nízkou hladinu nějakých iontů nebo tak něco.
Přiznání
Dalia Super! Tak ať se to zlepšuje a hlavně - ať příště proběhne chemo lépe! Prošla jsi peklem! ![]()
Dalia moc ti to přeju, ať to vydrží co nejdéle![]()
![]()
Dalia skvelé! Áno, človek sa prekonáva, hovorí si, že to zvládne a vlastne bolo treba medicínsky pomoc. Poznám to od otca.
Drž sa ![]()
Dalia konečně pořádná kapacka! Přeju, ať už je ti jen líp a líp ![]()
Dalia mám radost za tebe! Tak vydrž a hlavně se nedej, jakmile se bude něco dít, volej doktorům, nacpi se do ordinace, cokoli, co ti může trochu ulevit.
Dalia Mám radost!
Zlepšení trvá i dnes, jsem šťastná. Poctivě dodržuji časté pití vody a užívání všeho, co jsem včera dostala. Zvládám i jíst celkem s chutí. Včera jsem v Brně koupila meloun, ten mi dělá moc dobře. Zvládám i domácí práce, jen si vždy musím chvíli lehnout.
Děkuji za podporu. ![]()
Dalia To se moc hezky čte. Ať ti to vydrží ![]()
Dalia To jsem ráda, že se ti daří dobře.
Dalia ![]()
! Jen to s prací doma nepřeháněj!
Priznám sa, že keď som dnes zmakla umyvacku a povesala druhú vypratu práčku, cítila som sa ako gazdinka roka. Mám na seba fakt nízke nároky ![]()
Já většinou ty stížnosti na ukrajinské uprchliky slýchám v souvislosti s tím, že lidi mají strach o snížení životní úrovně, a to v podstatě od lidí, kteří si už dnes nemůžou moc vyskakovat. Zároveň ale nezpochybňují válku na Ukrajině a je jim uprchlíků líto. Takže fakt ne každý, kdo na uprchlíky nadává, je podporovatel Putina.
Já většinou ty stížnosti na ukrajinské uprchliky slýchám v souvislosti s tím, že lidi mají strach o snížení životní úrovně, a to v podstatě od lidí, kteří si už dnes nemůžou moc vyskakovat. Zároveň ale nezpochybňují válku na Ukrajině a je jim uprchlíků líto. Takže fakt ne každý, kdo na uprchlíky nadává, je podporovatel Putina.
Od techhle lidi to tak nějak beru a ani jim nic moc nevycitam ... proste když mas sám starosti, málokdo zvládne bejt ještě rozdavacnej. Ale když podobný vyblitky sypou lidi, kteří vlastní několik nemovitosti, jsou zabezpečení doslova až na důchod, včetně dobre usazených bezproblémových děti a širokého příbuzenstva ... a nadávají, ze nesouhlasí s tím, aby kvůli válce byly dražší pohonné hmoty a ze oni se teda rozhodne kvůli někomu tam daleko uskroˇnovat nebudou ... to se mi otvírá kudla v kapse (příklad z okolí, bohuzel jsem u toho nebyla, jinak by si to za rámeček asi nedali).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí