To je tak smutný , Nela Moravcová zemřela.
Přiznání
Tak Betty už to je ve stížnostech. Přesun se prosím tam.
continuity aha, děkuji
Zuzuli Jo, to je pravda, plet je pak hezka.
Jinak po jednom nadoru na lebce mam strasnej krater, tak jsem si rikala, ze snad nebylo nutny to zlikvidovat az tak do hloubky.
Stacilo by povrchove![]()
Hanka H ja zrovna dneska kamaradce rikala, ze bych klidne oboci obetovala, kdyby mi za to zustala ta plet ![]()
Stejne je vtipne, ze mi asi pred tremi tydny zacaly zase rust vlasy a nektere chlupy, ale na vyvazeni situace naopak vypadalo to oboci a rasy. Na hlave ted mam asi tak pul centimetru chmyri, co ma jeste nekde lysinky. Jak vylihle kuratko ![]()
Zuzuli Není divu, že kuřátko - byly Velikonoce
!
Jinak po jednom nadoru na lebce mam strasnej krater, tak jsem si rikala, ze snad nebylo nutny to zlikvidovat az tak do hloubky.
Stacilo by povrchove
Tak ale máš zlikvidováno, to se počítá!
Hele já měla po gama noži díry po hřebíkách v lebce deset let! Hezky pěkně těsně nad obočím, to nezakryješ... no ale co už.
No a teď jsem byla minulej tejden na kontrole po dvaceti letech a doktůrek mě dost nasral, pravě že příští kontrolu mi objedná radši už za tři roky - s významným pohledem na moje rodný číslo a eště na mě mrknul, sprosťák ![]()
barbucha Jako abys to ještě stihla, jo? To je....nezdvořák!!
barbucha Prosím tě, co máš za sebou?? Ty to tady vybalíš jen tak mimochodem.....
Blbec.
Bohužel můj ošetřující lékař, co mě měl od začátku v péči a byl zdvořilej, letos zesnul
Teda směju se anžto mu bylo skoro sto ![]()
Ale ty mladý nemaj žádný vychování, to je jednou jistý!
barbucha Prosím tě, co máš za sebou?? Ty to tady vybalíš jen tak mimochodem.....
Ale dyk jsem to určitě ventilovala mnohokrát... prostě jednou milostpánovi začlo lízt na nervy že neslyším (jeho inteligentní poznámky), tak mě nahnal na vyšetření, který jen potvrdilo že jsem způlky hluchá jak poleno, a příčina byla neurinom akustiku. Tehdy jsem patřila do Motola, kde si na mě nějakej dědek ihned začal brousit pilku, což se mi nelíbilo, pročež jsem zapátrala a zjistila možnosti včetně toho gama nože na Homolce. Protože velikost byla větší než byli ochotný, musela jsem je ukecávat - a ukecala!! A proběhlo to k všeobecné spokojenosti a tak se mi tam zalíbilo, že jsem tam po nějaký době, kdy už byl čas se usadit, začla pracovat
Prostě všecko v cajku včetně toho, že to neroste, naopak to zdechlo a nebude ohrožovat jiný důležitý centra. Blbý je, že se nemám už na co vymlouvat, a stařeckou popudlivost už lze přičíst jen špatnýmu charakteru ![]()
barbucha Tak to mi tedy uniklo, to je výborná historka s dobrým koncem /včetně toho zaměstnání/. Broušení pilky, milostpánovy inteligentní poznámky, zdechnutí neurinomu ... já z tebe umřu ![]()
barbucha Ty blaho, to je historka! Jsem rada, ze ji ctu az ted, pac jsem na jedno ucho hlucha jak poleno a prave od pondělka vim, ze tam nic k rezani nastesti nemam! Sice to porad nevysvetluje ten horsi sluch, ale i tak jsem fakt rada.
Hanka H Oboci jsem mela celou dobu.
Zuzuli Taky si ohledně pleti nestěžuju, ale je fakt, že po umělém přechodu mám kůži dost suchou, včetně obličeje.
Jinak ve čtvrtek mám druhou chemu. Vlasy zatím nepadají.
Ta chemotarepie je vazne jako tehotenstvi. Po dvou mesich nevolnosti a navalovani jen pri pomysleni na jidlo, prisel klidny druhy trimestr po zmene lecby, kdy jsem byla uplne v pohode a aktivni. Ted mam trimestr treti. Unava, nespavost, velke otoky po kortikoidech, paleni zahy, hlad, bolava prsa a uzliny okolo, zadychavani, jen se pomalu valim, o svizne chuzi nemuze byt ani rec, a bolave nafoukle bricho, co je proste vsude kolem me a do niceho se nevejde (dokonce polemizuju s myslenkou, ze pujdu zkusit, jestli se nacpu do svych tehotenskych kalhot
). Dokonce jsem behem lecby pribrala tak, ze vazim jako pred dvema lety pred porodem. No nastesti mam "termin" uz za tri tydny ![]()
Zuzuli jses fakt statečná. Ať to je už rychle za tebou.
Zuzuli Držím palce, ať je "po termínu" všechno v pořádku! při chemo dostává tělo zabrat ještě mnohem více než při těhotenství - to je biologicky přirozený stav, teď vlastně lékařská věda (a chemie, co si budeme povídat) "opravuje" tvé tělo.
continuity dekuju, ale ono to vazne neni tak zly, jak jsem se v zacatku obavala. I to dost rychle uteklo. O vanocich mi pet mesicu chemoterapii prislo jako nekonecna doba, a ted uz jsem skoro na konci. Ani si nijak statecna nepripadam, vzdyt ja jen chodim kazdy tyden na kapacku a po zbytek casu jsem doma s hodnym ditetem. Naopak si ted rikam, kdyz se to krati, ze mi ty dopoledni propustky od ditete budou chybet. Nekolik hodin, co si muzu nerusene cist, poslouchat podcasty, nikdo po me nic nechce, neleze po me, nekrici mi do ucha. Ja se tam ted vzdycky celkem tesim. Posledni dve kapacky jsem se jen nechala napojit a rovnou na hodinu a pul usnula, pak jsem si cetla. Proste takove wellnes pro matky batolat to je ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí