moora Myslíš, že to u 50+ projde?
Šance je - poukázku na lobotomii jsem s dosažením tohoto věku neobdržela
.
moora Myslíš, že to u 50+ projde?
Šance je - poukázku na lobotomii jsem s dosažením tohoto věku neobdržela
.
Hanka H myslim ze osoba 50+, nebo spis 10+, ktera pouziva to n-slovo uz lobotomii podstoupila![]()
Ale nejdriv se musim zbavit vycitek svedomi, ze necham kvuli operaci dite u nasich nejmin na dva tydny samotne, chci do vyndani stehu radeji byt doma bez ni, jak po me porad leze a vali se, nez od ni odjedu do lazni
no vlastne zatim vubec netusim.
Výčitky neměj, je to prostě potřeba. Mám diagnózu, kde není chemo, ale používá se radiologický způsob léčby, a nemohla jsem k dítěti celkem skoro 4 týdny v kuse. Nebyly mu ani dva roky a dal to nakonec úplně v pohodě, babičky ho zabavily a nijak mě nepřipomínaly - žádné telefonáty, Skype - nic. A on si vůbec nevzpomněl, nepostrádal mě (holomek
). Ale ani nestihl zapomenout, naštěstí, to bych asi těžko rozdýchávala.
gtea měsíc s nulovým kontaktem musel být opravdu náročný![]()
Syn byl deset dní jen s tatínkem (oproti tobě nic) po mém druhém porodu, taky mu nebyly ani dva. Měla jsem v plánu, jak si s ním budu volat přes videohovor, ale on to nějak vůbec nepobral, vůbec ho to nezajímalo. Oni se přizpůsobí té dané situaci, nějakou míru frustrace to samozřejmě přináší, ale myslím, že když mají milující okolí, tak je to taková zdravá míra frustrace, která je nakonec posílí.
Kan Jako úplně nejvíc nejka? ![]()
Fakt zlatá BFF!
Sweet Potato moora v prvním přiblížení jsem četla BFU - inu profesní deformace ![]()
Asi vypadám hrozně slabě nebo co
Už druhý kurýr od rohlíku se opakovaně ujišťoval, jestli mi fakt stačí pomoct s nákupem do výtahu.
Evaeva Já myslím, že oni se spíš bojí stížností, tak se ujišťují, že opravdu chceš jen k výtahu.
Renusatko asi jo
ale dřív se mi to nestávalo, až poslední dobou
Asi nové instrukce, taky se mě ptají a ujišťují se. Říkám jim, že v pohodě, že výtahem stejně nejezdím a v pohodě to vyběhnu. :-)
Evaeva Já úplně nevím. Nedávno kolem toho Rohlíku byla s kurýrama nějaká kauza. Já jsem to nečetla, ale šlo právě o nějaké strhávané peníze při stížnostech.
Ten expert co jezdí k nám už to dvakrát složil ve vedlejším vchodu. Jsem měla zrovna COVID, tak bezkontaktní předání. Tak mi říkal, že to složil přede dveřmi. No nebylo tam nic. Podruhé jsem ho honila po sídlišti, protože se mu už nechtělo obcházet barák, aby došel ke zvoníkům. No svrbela mě ruka s tím hodnocením dost.
Vím, že se jim od toho odvíjí odměna a je to dost přísné, ale líto mi jich je jen trochu. Tady kousek mají hnízdo a někteří teda jezdí jak prasata. Už na mne i z auta řval, že jsem si zmáčkla tlačítko na semaforu.
Renusatko continuity to už zrušili, resp. zase to vrátili, jak to bylo. Já si nemůžu stěžovat, akorát když objednávám na ráno tak, aby bylo pečivo akorát k snídani, tak jezdí dřív a to my ještě spíme![]()
domenica tak kdybych to musela nosit po schodech, to bych ho v přízemí nepropustila
:-) tak zas záleží, kolik toho nákupu máš, já vyběhávám - dobrovolně - s nějakými 5-6 taškami (ale je fakt, že jsou schopni dát do jedné tašky jedno balení oříšků).
Zrovna dneska rohlík přijel a fakt mi ho bylo líto - 4. patro bez výtahu a hodně hodně tašek. Kolem toho hodnocení se odvíjely nějaké nekalosti - údajně pouze tehdy, když dá zákazník "jsem nadšen", dostane kurýr nejvyšší možný peníz. Dávám ho vždy - ještě se mi nestalo, abych měla důvod si na kurýra jakkoliv stěžovat a fakt je to někdy hnusná práce. Jednou mi nákup dokonce dotáhla dáma odhadem třicetiletá - hovořila česky se znatelným přízvukem - řekla bych Polka.
Ještě by mě zajímala jedna věc - dávají zákazníci kurýrům spropitné, nebo to neřeší?
domenica no, obvykle balík minerálek, maso, 15 jogurtů... Když už objednávám, tak větší nákup
Teď, co používají ty opakovací tašky a balí tři jabka do jedné, tak klidně přijde deset tašek. Ale je fakt, že většinu z nich by unesly i moje děti.
Hanka H já tam mám standardně nastavenou dvacku, v hotovosti nedávám.
Evaeva Dávám hotovost (kdysi jsem se zeptala a prý je to pro ně výhodnější). Dávám dle velikosti nákupu - dneska, když jsem měla dojem, že budu muset volat záchranku, jsem dala padesát, jindy 30 - 40. Jsem jim fakt děsně vděčná
.
Hanka H já kolikrát žádnou hotovost nemám, určitě ne sebou. Ale tak mi to jen vyndá z auta a donese do vchodu.
Hanka H četla jsem o tom, že pro ně je výhodnější hotovost, tak jsem zrušila nastavených 30 korun a dvakrát dala dýško v hotovosti, ale pak jsem při dalším nákupu neměla hotovost žádnou, což je u nás obvyklý stav, tak jsem vrátila dýško do automatického nastavení, protože lepší míň výhodné dýško, než žádné. Nakupujeme u nich docela často, nejmíň dvakrát týdně, tak nic extra těžkého netahají, navíc jsme v domku, žádné schodiště, od auta deset kroků ke dveřím, tak mi to připadá adekvátní.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.