Zuzuli to je paráda, mám velkou radost, že se cítíš dobře. Ať se ti to pěkně a rychle hojí, malá si dovolenou u vašich určitě užije plnými doušky, ty se mezitím dáš dokupy a budete mít před sebou hezké léto. jen tak dál ![]()
Přiznání
Zuzuli to je dobre, ze uz to mas za sebou, zotav se, odpocin si a vzhuru ke svetlym zitrkum ![]()
Zuzuli To je dobře, všechno! ![]()
Zuzuli mám radost
, teď už to budete jen lepší a lepší.
Zuzuli dobré zprávy
. T-Rex pobavil
.
Zuzuli to je dobře. Drž se! ![]()
Zuzuli To se dobře čte! Ať už je jenom lépe a lépe!![]()
Zuzuli jsem rada, ze to mas za sebou. Taky mala je uzasna ![]()
At se rychle hojis a je uz dobre.
Zuzuli mám z tvojí zprávy velkou radost. ![]()
Aranel to je srandovní ![]()
Zuzuli zvládáte to skvěle![]()
Zuzuli Ty jo, super! Stejně seš hustá, že jsi dokázala,že tvoje malá vůbec tou nemoci nijak netrpí. Všechno s ní tak pěkně zvládas a ještě jede na prázdniny! Já kdybych nebyla vyřízena fyzicky, tak bych si to minimálně zařídila psychicky. No jste prostě hrozne neskutecný obě dvě!
Zuzuli jsi dobrá ![]()
Zuzuli mám velikou radost, že máš chemo i operaci za sebou a strašně moc ti držím palce, aby šlo zotavování rychle a hladce.
Hrozně často na tebe myslím a obdivuju, s jakým nadhledem tu nemoc zvládáš. Zvládála! Seš fakt frajerka a tvoje holčička jakbysmet.
Těším se, že na příštím srazu se už uvidíme! Nebo kdykoliv někde tady u nás, když budeš chtít společnost.
Zuzuli tak uz len samé dobré veci
, tesim sa s tebou ze to prebehlo a tiež že malá je spokojná, to je na nezaplatenie. Oddychuj
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí