Catherinne přesně, dělat to pořád nechceš, ale když se ti (mi) něco takového dostane do ruky, je fajn vidět, že si s tím poradíme.
Makara
i s tím domácím odkládáním.![]()
Catherinne přesně, dělat to pořád nechceš, ale když se ti (mi) něco takového dostane do ruky, je fajn vidět, že si s tím poradíme.
Makara
i s tím domácím odkládáním.![]()
Někdy taky honím čísla v tabulkách a je to takové terapeutické, nechávám si to na večer, když je klid. Když to na konci vyjde, nastává úleva.
Pinot Noir Karja
Z totálně odlišného spektra, ale obě super a trochu závidím, oběma! ![]()
Pinot Noir já ti závidím hlavně to soustředění. My se dneska strašně pohádali s mužem, nechala jsem klíče v autě které jsem ráno vezla do servisu, jak na potvoru je potřeboval. Tak jsem tam jela na kole, domů jsem dojela hladová, že teda udělám oběd, od toho jsem pořád odbihala protože pořád něco potřeboval na stavbě rozhodnout, a když jsem na něho asi na desátý dotaz už zavrcela že nevím, a je mi upřímně jedno jaký kachle budou v koupelně ve stodole, tak se hrozně nastval:D
Kde se řešilo to skladování samonafukovacích karimatek? Tak muž byl o víkendu na vodě se synem a v noci ta naše roky blbě skladovaná karimatka začala dělat hrozné zvuky, nafukovat se a pak vytvořila bouli, naštěstí pod hlavou, nikoliv uprostřed. No a ráno při pokusu ji vyfouknout prostě explodovala.
Takže jo, skladujte ty karimatky prosím vás správně, ověřili jsme to. ![]()
Pinot Noir viktorka_od splavu vidíš![]()
Pinot Noir jak se to má správně skladovat? Používám samonafukovací karimatky léta, prvni má určitě 15 let. moc to teda neřeším ani v létě ve stanu a zatím první nehoda byla ta díra, kterou do ní udělala starší letos na táboře.
Spíš mi přijde, že často odejdou ty levné z hypermarketu.
Pinot Noir to se nám taky jednou stalo, teda bez exploze:)
continuity nám první odešly tak po těch 15 letech, další tak po pěti, že supermarketu nebyly žádné. Právě už jsme měli některé, které se měly skladovat zabalené i takové, co se skladovaly rozbalené.
Evaeva no tak máme možná stesti, ale máme doma tři páry postupně nakoupene v rámci těch 15 let a kromě jednoho pinguina, kde zlobí ventil úplně od začátku, jsou všechny thermarest a pinguin bez jediného problémů.
Karja
Tak se nám sem můžeš třeba i vyfotit a vůbec o tom leccos napsat.
Garfie Jsem měla podobný trapas. Na zkoušky svatvnich šatů jsem chodila bez punčoch. A až ve ssvatebni den jsem zjistila, že při určitém světle a napnutí šatů mi prosvítají krajkové lemy samodržících punčoch
Saty úzké, větší výstřih, svatba v kostele, babička se křižovala
Ale je to přes 20 let, dnes bych byla za cudnou. Mít teď ty průhledné krajkové šaty, které letí, myslím, že babička by mi ve vstupu do kostela bránila vlastním tělem
Vlastním tělem
ještě že se babička nedožila toho, že na ni z Blesku vykoukne panna nevěstinka Lela Vémola!
Aranel Hahaha, hele naše restauce měla zavřeno a skončily jsme fakt v totalnim retro podniku:-D Ale cajk, snad stihneme ještě i tu jinou restauraci;-)
continuity tak já jsem ještě minulý týden taky říkala, že jsou bez problémů ![]()
Pinot Noir no, když uvážíme, že tady je všechno infekční. ![]()
Na druhou stranu, když se mi vzduje karimatka, tak jednu noc překlepu, dítě na ty děravé na táboře zvládlo 10 dní. ( Neřešila to, kdyby řekla, někdo jí tam pomůže).
continuity zas kde to chceš x let skladovat, mi to přijde jak ukládat stan postavenej nebo v botách hlavně nechodit
viktorka_od splavu my ji máme přeloženou naplocho v archivační krabici s jinými sezónními věcmi. Třeba s vybalenym spacakem. Ten se tady nemá skladovat naladovany v obalu
.
Makara
neustále se učím nové věci
Makara karimatky skladujeme normálně zbalene. Spacáky teda ve skladovacím pytli. Rozhodně nemám místo na to, mít je někde volně povešené. Neděje se nic extra špatného.
continuity tak ta krabice je ekvivalent skladovacího pytle. Když do ní dáš 3, jsou zmačkane tak akorát a ještě nevyhrezavaji do vedlejšího sektoru
.
A ja zas počujem prvýkrát o samonafukovacich karimatkach. Doposiaľ som poznala tie obyčajné tenké ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.