Kokoska aha, ne u nás toto prililegium mají všichni, kdo vedou lidi. Říkají tomu management.
Přiznání
rasaNori to je krutá story. Předpokládám, ze ji to petikilo dala...
asi zvazim změnu oboru ![]()
Malenge a bez dokladu:D
rasaNori jak jinak ![]()
Lamicka ten závěr je skvělá rada![]()
rasaNori treba to byl priplatek, ze to bylo tak expres rychle hotovy![]()
Ja byla po strasne dlouhy dobe taky, fakt asi po 3 letech, a bylo to uplne skvely. Bylo to skoro na hodinu, vcetne masaze, u ktere jsem se tak uvolnila, ze jsem malem usnula. Akorat lakovat jsme nestihly, ale to umim samodomo, na rozdil od toho ostatniho.
Lamicka
a muž teda zaslouží velkou pochvalu a uznání, to fakt není samozřejmost
tina muž je skvělej :)
Přiznám se, že jsem dnes dostala strach z práce na podzim. Říct, že nás nebude moc je eufemismus. Jedna výpověď, dvě neodkladné operace a jsme minus 16 atestovaných služeb a bambilion ambulancí. A je zcela nerealistické, že by nastoupil někdo schopný, zapracovaný a ochotný. Takový lidi totiž došli. Nejsou. Nepřijdou. Neexistujou. Jako dá se omezit některý provoz, ale je to např hlavně ten, který je trvale výdělečný. A protože jsme soukromý podnik, a ekonomicky jdeme ve dvou ze tří provozů/zdrojů do kopru, těžko si představím, že nám vedení řekne, jasně udržte nejdůležitější, na výdělek kašlem. Dneska ze mně při jedné akutní komplikaci a po výše zjištěném vyprchal dovolenkový pocit a radost ze života.
Můj muž se zeptal, jestli nechci něco v outdoorovém e-shopu, kde si rád kupuje trička. No tak jsem si vzpomněla, že jsem na jaře vyhodila zimní bundu a oteplováky nemám už pár let, takže z nákupu za dvanáct set jsem mu udělala nákup za pět tisíc ![]()
Lamicka
som rada za teba, len tak ďalej
dzizisketa
to je typický. Potřebuješ něco za tři stovky, tak přihodíš něco za dva litry
Lamicka ráda čtu, že je ti líp ![]()
marieu To je děsivé.
marieu vůbec se nechci srovnávat s lékaři, dělám jen na úřadě ale taky nám teď odešli tři lidi a na výběrové řízení se přihlásil jeden! člověk který poté co ho vzali(situace zoufalá) řekl že si to rozmyslel. A na konci roku odchází dva další lidé. Lidé prostě nejsou a nechtějí to dělat. Je to děs.
marieu jako bys psala o nemocnici ve ktere pracuju.![]()
Taky co jsem se vratila se nestacim divit a personal chybi uplne vsude,od doktoru po uklizecky....neskutecne mnozstvi lidi dalo vypoved az to doslo tak daleko,ze zrusili na oddelenich servis a ted jeste aby sestry roznasely jidlo a kafe.....
to jim tam za chvilku nezustane asi zadna.
A od zari budou na privatnim oddeleni snizovat luzka o dvacet posteli a to ta nemocnice zije z privatnich pacientu.
strasny.
To mi teda reknete, kde ty lidi jsou. Nezamestnanost od ledna klesla a lidi nejsou v restauracich, kuchare aby pry vyvazovali zlatem, nejsou na letistich, v nemocnicich, na stavbach, v doprave, do firmy taky hledame...
Kokoska účetní taky nejsou!
Kokoska presne to by me taky zajimalo!
Je dost odvětví, který rostly. Sice jim možná pořad chybí zaměstnanci, ale v absolutních číslech přijali dost lidi. Zásilkové služby, kurýři, rozvozy, on-line platformy ... u mě v okolí taky dost lidi "vyhořelo", takže po covidu přešli na částečné úvazky. Ale to asi nebude velká skupina.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí