continuity my je máme spolu se spacáky v úložném prostoru pod postelí, tam se vejde věcí:) Máme tam i všechny zavazadla, nějaké věci ke kočárku, náhradní peřiny a ještě by se něco vešlo.
Přiznání
Evaeva ehm, u nás je tam Vánoční lego a adventní kalendáře. Víc se nevejde. Navíc nemáme výklopné rošty, špatně se to otevírá. Už jsem 3x chtěla koupit jiné a tyto dát dětem.
continuity jo, tohle je super prostor na sezónní věci, máme to přes celou tu plochu, navíc máme trochu vyšší postele.
Vyčerpání se tady řeší napříč vlákny, tak mi došlo, že jsem ještě nepoděkovala bram
. V květnu mi napsala, ať hodně odpočívám, dělám si radost a uklidnila mě, že to může trvat dlouho, ať tomu dám čas.
Na její slova jsem myslela vždycky, když mi bylo nejhůř (včetně hrozných propad nálad a úzkostí, pocitu, že je mi všechno a nic). Zalezla jsem pod peřinu a zaspala to. Když jsem byla vzhůru, tak jsem jen četla nebo se dívala do stropu a poslouchala hudbu. Takovou únavu jsem nikdy nezažila. Můj muž se postaral o všechno.
Pomohl i citlivý přístup praktika, který mi dal čas, udělal pro klid všechny testy, vyslechl, poradil cestu...
Za uplynulé 3 měsíce jsem hodně věcí změnila. Tomu okamžiku, kdy jsem se v ordinaci složila po otázce, zda to je doma nebo v práci, říkám "bod zlomu".
Měla jsem vás poslechnout, když jste mi v dubnu radily, ať tu výpověď dám.
Lamicka hlavně, že už je líp ![]()
Lamicka ![]()
![]()
jsem ráda, že už ti je dobře. Já jsem se v tom plácala pěkně dlouho, řekla bych, že až od června funguju nějak normálně. O těch postcovidových neurologických potížích se objevuje čím dál tím víc článků, není to žádná legrace. A stejně jako ty, taky přehodnocuju, odpočívám, rozmazluju se, dělám věci, co mě těší. A vím, že to ještě bude nějakou dobu trvat, ale bude to dobrý! :)
Lamicka drž se, máš nakročeno dobrým směrem ![]()
Tak já mám za sebou príšerné období, teď jsem se konečně po dvou dovolených posbírala. A včera ta naše úžasná firemní psycholožka, že mě takto nezná a co se děje. Furt mi podsouvala nějaké cizí problémy, které jsem ani nezpůsobila, nemám na ně žádné kompetence a ani odpovědnost k jejich řešení. A jestli prý to není rezignace. ![]()
No co na to říct a nebýt sprostý? ![]()
Za hlavní důkaz toho, že jsem fakt v pohodě považuji, že jsem ji zvládla neposlat za ruskou válečnou lodí. ![]()
continuity clovek by rekl ze firemni psycholog je benefit, a on to trest![]()
continuity Furt mi podsouvala nějaké cizí problémy, které jsem ani nezpůsobila
Rozklepavalas nejtek? ![]()
viktorka_od splavu ona jednou řekla, že její vizi je, aby firmám a lidem v nich bylo spolu dobře. No nevím. všechno spíš směřuje k tomu, aby firmy ze svých lidí vytřískaly maximum.
Kokoska ty jo, asi nerozumím. ![]()
viktorka_od splavu jinak jsme kdysi měli ve firmě psycholozku, (manželka majitele to byla, tehdy to fakt nebylo zvykem) a to byla fantastická baba. Hrozně empatická, původně dělala s dětmi a už ty hrůzné osudy nezvládala. Ta mi pomohla v životě několikrát a fakt se snažila, aby ten lidem bylo spolu dobře.
continuity to bylo ve filmu Jachyme, hod ho do stroje. Podnikovy psycholog sledoval pres kamery zamestnance a kdo se choval divne, toho poslali k dr. Chocholouskovi do blazince. No a zamilovany Sobota rozklepal malinky nejtek do pulmetrove placky, tak na nej psycholog nastoupil.
Nah, vezla jsem babičku ke tchyni, protoze tam za nema přijela pedikerka. A prý jestli nechci taky. Říkám že jo, když už jsem tady. Tak mě milá paní postříkala nohy nějakou vodou, odcvakla 3 kousky nehtů na každé noze, přelestila mi nehty a chodidla, namazala krémem a řekla si o petikilo:D celá anabaze trvala 15 minut:D koukala jsem puk![]()
bram u mě se to taky zlepšovalo pomalu, nejvíc pomohly 3 týdny dovolené v červenci - víno, hory a moře
, něco ještě řeším, ale i to se zdá být na dobré cestě.
Už před tou samotnou nemocí jsem byla přepracovaná, unavená, neměla jsem z ničeho radost, žaludek věčně na vodě. Přehlížela jsem to a ještě víc si nakládala.
Děkuji všem
opatrujte se, odpočívejte a dělejte si radost.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí