moora sedita má svoje polomáčený, zdají se mi lepší než opavia. a jsou větší, o 4 sušenky víc
![]()
Přiznání
žluťásek ta jejich horalka je taky jedla ![]()
moora a koukám že uz nosím dříví do lesa, haha
Pinot Noir janek umí nugát (měla jsem klasickej), ale chutná jinak, než klasika. Jinak ty pralinky jsou hodně rozpačitý..
Což o to, já ty klasické čokoládky nejím kromě Margotky vůbec ( a i taje na mne uzmoc sladká), ale zdá se, že jsem objevila sušenky, které mě chutnají a dětem ne!
#Černá kočka K tomu musím podotknout, že v Lidlu je hořká čokoládová bonboniéra plněná nějakým chlastem a je to výborný, potvrdili to i fajnšmekri. Ale je to tak 5 let, co jsme si to kupovali do práce, ale vypadá to pořád stejně, doma jsem to měla tak před 2 rokama naposledy (se držím, koukáte co, když já jsem v Lidlu výjimečně a ještě s dětma, takže předstírám a slintám nad brokolici). Takže zkusit!
continuity Jaký to jsou? Já jsem se minule malém rozbrečela, jsem měla ráda takovou minisusenku s nasypanyma lentilkami navrchu, ale snad 10 let jsem ji nikde nepotkala a pak najednou......
Karja takové polomáčené ruličky od Bahlsen. Měli je teď v Bille ve slevě.
Milovala som hrozienkovu Deli, ta sa uz vobec nevyraba ![]()
Ounz Pinot Noir To bude určitě i tou nehoráznou cenou. Nebo teda za mě. My jsme si přivezli pralinky z festivalu a i tam jsme jich ochutnali hodně. Jenže člověk si vybere jen ty, kde mu ty chutě vyhovují. Nabalené něco, co mi vyberou oni, mě taky nenadchlo.
ja jsem jednou dostala darem krabicku belgickych pralinek privezenou z francie, bylo to neskutecne dobry, kazdej bonbon jinej a dokonalej, krajela jsem si je napul!! no ale od te doby uz nikdy, jen hnus fialovej
kastany @žluťásek![]()
viktorka_od splavu ja asi pred rokem dostala pralinky z Francie dovezene a byly tedy famozni.Nejlepsi co jsem kdy jedla a myslim,ze rikala,ze obyc ze supermarketu.
Lepší než polomáčenky s polevou jsou ty sušenky, kde je opravdu pláteček čokolády. Tyhle mají v Lidlu, ale myslím, že ten typ se prodává i v jiných řetězcích.

Cokoli, do čeho strčil pracky mondelez, šlo velmi rychle do kopru. Ten chuťový sešup je neuvěřitelný, já osobně na sušenky moc nejsem, cpu se spíš čokoládou, ale různě do vlaku nebo na výlety jsem si brala polomáčenky nebo tatranky, to je teď hnus. Milovala jsem piškoty, v nemoci máčet do horkého čaje a nechat rozpustit na jazyku, teď to nežere ani pes. Jediné, co se dá jíst, jsou věci od sedity, takže klukům občas koupím horalky, jinak je to bída. Jo a muž má rád milu, to já teda vůbec, ale dobrá je prý pořád.
Malenge piškoty mi teda přijdou stejné jako dřív
vyjma té kauzy s polskými závody
Na výletech jsem z Tatranek přešla na fidorky, akorát se roztéká v horku. Kluci teda dostávají ovesné, to je pro mě ![]()
Jsem dost ráda, že sladký moc nemusím, takže sušenka se ke mě dostane jen na tůrách a na běžkách. Měla jsem ráda Mignonky, teď je dostupný Manners, ty celkem jdou. Jinak jako záložní energii vozím Margotku, sójový suk a podobné hnusíky, protože úplně nejhorší chuťový zážitek byly na vodě "polomáčené" rozdrobené Kávenky a od té doby oplatky fakt nee.
Přítel dostává od dětí učitelské dárky, tak se nám doma hromadí různé pralinky, bonboniérky, čokoládky. Obracíme to zase zpět do sborovny, naštěstí má sladkomilné kolegyně ![]()
Okrem horaliek su stale dobre aj kakaove rezy. Ako dieta som milovala Linu ale to je teraz tiez bieda. Mozno je to aj spomienkový optimizmus ale orieskov je tam urcite ovela menej.
musim se priznat, ze susenky ani oplatky jsem nikdy nemela rada, ani v dobach kdy jsem byla superzrout sladkyho. piskoty vubec, tatranky, nic. v nouzi akorat oplatky s citronovou naplni. zato cokoladu, bonbony, zakusky a moucniky vseho druhu na kila
nejlepsi svacina rohlik + kofila (v zavesu za rohlik + krabicka majonezy![]()
jo a moc rada jsem mivala rumove pralinky, to je asi posledni z techhle veci co jsem pred par lety z nostalgie koupila - a bylo to hrozny:-(
viktorka_od splavu Pišingry s citronovou náplní! ![]()
(Ale ten ten rohlik s tim od m, uf)
Bez sladkyho se úplně obejdu, sušenky atd.vůbec nemusím, čokoládu taky moc ne, ale tuhle jsem mužovi kupovala Lindtku, myslela jsem, že pomerančovou, ale jak blbě vidim, vzala jsem slanej karamel a ta byla docela dobrá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí