711990 náš táta to tak měl, já začínala na jeho počítači. Až hodně dlouho potom jsem zjistila, že je to programátorská klávesnice prý. Vtipné je, že když jsem nastoupila do práce po kolegyni, jako jediná snad z celé kanceláře měla taky QWERTY:)
Přiznání
Aj vy, keď máte nadchu, tak ste ako osprostene? Chcela som pomocou soluxu vydenzifikovat izbu, pekne som skontrolovala, ze mam to prepnute na IR a zapla. A vôbec to nezacalo blikat, pomaly sa to zahrievalo na červeno, tak som to vypla a znova zapla a zas do červena. Hovorím si, veď to mám na IR, mám to dobré, to druhé je IR/UV , to nechcem a vtedy mi to doplo
tak som si aspoň dutiny nahriala, keď už to bolo zapnuté.
letfenixa a ta desinfekce fakt funguje?
Tabea UV zářením? Funguje, používá se to i v akváriích.
Tabea som presvedčená, že áno, veď UV ma dezinfekčné účinky.
Za měsíc se stěhujeme a je mi špatně už teď.
potreti za pět let.
tv tak snad to bude příjemné bydlení na delší dobu![]()
tv Do třetice všeho dobrého, neboj. Bude to super!
tv prajem, nech je to rychle a bezbolestne
a nech tam vydrzite dlho.
tv zas už to mate natrenovany a určitě jste se spousty zbytnejch věci už zbavili při předchozích stehovanich. Ať se vám hezky (a dlouho) bydli.
Tabea jojo, natrenovano mám. A zase se pár věcí zbavíme aspoň. Děkuju.
Bola som dnes u zubára...a chytila ma tam taká panika, že ma nemohli ošetriť
...
Akože....keby som mala päť, ale v mojom veku...![]()
Som rada, že sa moje deti nikdy nebáli u zubára, lebo by sa mi dnes smiali ešte viac...![]()
slniecko Já jsem nedávno byla u zubaře, jen na prevenci a ještě ke všwmu mám zubařku, u které mě nikdy nic nebolelo. Stejně jsem měla v čekárně takový pulz, že mi hodinky zahlásily, že se zdá, že jsem ve stresu a měla bych provést dechové cvičení
.
slniecko Soucítím. Mně jednou chytla panická ataka v tunelu na MR hlavy, přitom už jsem na tom předtím 3x byla a akorát jsem se tam nudila, a napočtvrtý jsem málem zmáčkla tu signalizaci pro ukončení. A přišlo to jakoby odnikud, přemýšlela jsem nad nějakýma normálnímu věcma, jako jestli udělám v neděli palačinky, a najednou studenej pot, zrychlenej dech a už to jelo. A fakt dodnes nevím, co to spustilo.
Zina ten tunel je dost hnusnej, myslím je to fakt razdva
Zina vůbec se tomu nedivim, musim tam pravidelně a už to bez premedikace nezvládám..já konkretně trpim obavou, že nepůjdu vyndat, že se tam zaseknu..hluk mi nevadí, ale ten omezenej prostor velmi
já konkretně trpim obavou, že nepůjdu vyndat, že se tam zaseknu..hluk mi nevadí, ale ten omezenej prostor velmi
Chodím taky pravidelně, ale tohle mě v životě nenapadlo, mockrát děkuju! ![]()
barbucha ty se určitě nezasekneš! (Nemusíš přebírat mý strachy!)
Ounz ale tak ono to není uzavřený, kdyby se to zaseklo, tak tě přinejhorším vytáhnou za nohy ven, ne? A to by bylo maximálně trochu legrační. :)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí