Evaeva oni už je nedělají v tom Polsku? já je koupila asi 4-5x a byl to tak strašnej hnus, že jsem si nějakou dobu vyměňovala maily s jejich zákaznickým servisem. Po ukončení ve stylu: nechápeme, na co si stěžujete, naše výrobky si drží stále vysokou kvalitu a absolutně nic se na nich nezměnilo, jsem se zařekla, že už to víckrát nekoupím a toho se od té doby držím.
Přiznání
Malenge nevím, ale zřejmě vylepšili kontrolu výsledného produktu. Jestli si to dobře pamatuju, tak byl problém v tom, že člověk mohl koupit dvě různé kvality, podle toho, jak měl štěstí (Polsko vs. jiné země výroby). To už se teď neděje.
viktorka_od splavu já jím sušenky prakticky výhradně na výletech, taková svačina do kapsy na sjezdovky nebo na túru. Ale zrovna tatranky byly moje oblíbené.
Evaeva aha, díky. No je mi to už fuk, prostě jsem je přestala jíst a podporovat je znovu už nechci, kluci si občas piškoty žádají, tak jim kupuju nějaké ty privátní z lidlu, nejsou tak dobré, jak si pamatuju, že bývaly ty, co jsem jedla dřív, ale občas od nich dostanu do pusy, když mi něco "uvaří" a tendence vyplivnout je nemám, takže asi ok.
Malenge já je kupuju jen, když je někomu špatně v rámci diety a pak na včelí úly na vánoce, takže taky nejsem úplně klíčový zákazník
Z Lidlu neznám, je klidně možné, že chutnají stejně, já si piškoty jako nějakou extra manu nevybavuju.
Evaeva tak extra mana asi ne
ale jednu dobu jsem docela trpívala na takové ty rychlo střevní chřipky a bývala hodně zesláblá, nic jsem ale nezvládla do sebe dostat, pak první krok byl piškoty namočené v horkém černém čaji, pak banán a když tohle prošlo, byla jsem fit. Občas jsem si je ale do toho čaje namáčela při chuti na něco sladkého, nebo jsem je dávala do pudinku, aby v něm bylo něco na zakousnutí. To už nedělám no. A ničemu to nevadí.
viktorka_od splavu
To mám podobně, sušenky vůbec nejím, jen v nouzi a nikdy to nebylo jinak. Zato teda čokoládu, zmrzlinu i dobré moučníky můžu na kila. :-)
Což mi připomíná, že jak se snažím odolávat neobvyklým příchutím Haagen Dazs, tak tento týden jsem už 2x podlehla a koupila si batátovou (Sweet Potato promine), chutnala fakt jak sladký brabmory
a včera mochi a u té jsem se smála nahlas, protože to byla obyčejná smetanová zmrzlina a v ní strčenej celej bochan mochi. A kde se to teď jedlo to máslo? Muž si koupil nanuk a ten chutnal, přísahám, jako zmrzlá kostka másla, no divný to bylo!

Garfie kolega vozil z Japonska podivný prichute kitkatu, už si nepamatuju přesně, ale myslím něco typu sakura, matcha nebo kaštan
No a když jsme u těch retro vzpomínek, pamatujete si někdo na tyhle? Ty jsem jako dite strašně milovala

Potrefenáhusa jo, Kitkat! To už jsem si říkala, že začnu sbírat, minule jsem dovezla do práce sakura s příchutí saké a sklidilo to velký úspěch! Já teda nevím, co přesně je k dotání u nás (spadá do kategorie, vůbec nejím :-), ale tady kromě těch japonských typu batát, wasabi, fazole nebo macha se dá koupit třeba meloun, jablko, máta, sůl, cheese cake, pudink a podobně.
A teď jsem narazila i na tuhle Fuji variantu. :-)

Garfie Myslím, že u nás je jen jeden druh v červeném obalu. Ale možná nemám přehled, znám to jen z regálků u pokladen.
Sweet Potato ještě je podle mě bílý z bílé čokolády a možná i nějaký z tmavé. A tím to asi končí ![]()
No a když jsme u těch retro vzpomínek, pamatujete si někdo na tyhle? Ty jsem jako dite strašně milovala
pamatuju. A jeste byly syrovy takovy kulaty
Malenge jo, mondelez - hromada palmového tuku a glukozo- fruktozový sirup, to je ten důvod, proč je to všechno tak hnusný. A ještě nestlé - všechno pekelně přeslazený, jejich čokoláda se nedala jíst už někdy v devadesátkach, jak byla sladká a co koupili Orion, tak se nedá jíst ani ten.
Evaeva kitkat je semtam i tygrovaný a růžový
přecvičuju se z QWERTY na QWERTZ a drhne to teda
moora a proč?
Evaeva vetsina klavesnic je qwertz vcetne mobilu, nechce se mi to furt prehazovat. Zajimavy, ze na mobilu to nepletu, ale na klavesnici si furt nemuzu zvyknout
moora já mám QWERTY i na mobilu, doma, v práci, všude ![]()
Evaeva fakt? ja teda umim zas jen na quertz, mam to i na mobilu:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí