Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline barbucha blogger
35928 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:21

Ounz 

No ale tak přece i kdyby se ten posuvník zasek, tak mě vytáhnou za nohy ven, ne?

Já mám teda největší hrůzu z toho, kdy na mě přijde ten panickej záchvat, vždycky ho s jistotou očekávám, jakože se to skoro patří (ale furt nic), páč proto ti dávaj ten zvonek do ruky, že jo. A teď eště zaseknutí do toho tvl

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:42

Já mám v tom tunelu pocit, ze kdyby se cokoli stalo, tak sama se odtamtud nedostanu. A co když mě personal neuslysi/budou řešit nějaký problem/nastane apokalypsa ... prostory, ze kterejch se sama nedovedu dostat, ve mně stoprocentně spustej hysterii.

Přesně vím, co za to může - sourozenecky šarvátky (zavíráni do skříni a neotevrou ti, ani když ječíš jak o život, zamotani do periny a sednuti si na tebe, aby ses nemohla vymotat ... atp. Fuj, ještě teď je mi zle.)

Online Karja
44751 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:52

MP Meri Ježišmarjá, nepsala jsi tu tuhle tak idealisticky o těch sourozeneckejch konstelacích? Hrozný! 

Když se tam chodívá s hlavou, tak se tam taky zajede celej až nakonec? Taky jsem si tohle neměla číst, uff, nikdy mě to nenapadlo!

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:55

MP Meri fuj, tohle jsou moje dětská traumátka, nesu si to doteď. Aneb když máš sestru o 6 let starší.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. října 2022 21:57

bram tohle jsme si nedělaly, ale v pokoji mně zamykala sestra mladší

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:57

bram  no já se nebojím, že se zasekne ten přístroj, ale já..   vzhledem ke konstituci, ehm.. ale není to jen o tom, už jsem tam vjela tolikrát, že je mi to prostě nepříjemný, myslím, že tomu dost nepomohlo, když jsem v tom jednou byla dobře hodinu, vyšetřovali a vyšetřovali a postupně jsem vyjížděla ven a když už jsem myslela, že dobrý, tak mě to zas zavezlo dovnitř a jelo se dál, to jsem málem dostala křeč do ruky, jak jsem se nutila nezmáčkout ten nouzovej balonek..

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:58

barbucha paniku nedostaneš! Jinak mně dost pomáhá ta premedikace, není to příjemný dál, ale jsem u toho klidná.

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:59

A k tématu - taky jsem mladší a bratr mi dával 'deku'

Online Karja
44751 příspěvků moje polička 29. října 2022 21:59

bram My jsme si tohle taky nedělaly, a vzhledem k tomu, že jsem nejmladší a na nikoho bych nestačila asi to stejný můžou říct i sestry:-D. Musim na holky dohlídnout, at se moc nepřidušujou:-D

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 29. října 2022 22:03

Ounz já jsem měla dojem že nemám žádnou takovou fobii, do jednoho určitýho okamžiku... slaňování do krasové jeskyně, uplně super totální tma, čelovka, úzký průlezy, dost dobrá zábava - a vtom jsem se tam zašprajcla o kyčle. vteřina, možná ani to ne, absolutního děsu a paniky. myšlenka č. 2 můžu se trochu pootočit a hladce projdu, pohodička... ale ta chvilka než mi to došlo byla strašně strašná. soucítím moc se všema, kteří to musí zažívat víckrát, já bych se rozsypala nebo zdrogovala

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 29. října 2022 22:03

Karja Já jsem nejstarší  Musím se zeptat segry, jestli jsem ji taky někdy něco takovýho dělala, nic si nevybavuju. Zato případů, kdy tyranizovala ona mě si vybavuju až moc. Na současný vztahy to nicméně nemělo myslím velkej vliv

Online Karja
44751 příspěvků moje polička 29. října 2022 22:13

MP Meri No jasně, jen nemůžeš absolvovat některá vyšetření, nemůžeš vyskočit z dortu ani si koupit malý auto:-D

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 29. října 2022 22:18

viktorka_od splavu  krasová jeskyně!

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 29. října 2022 22:22

viktorka_od splavu tak slaňování do jeskyně je už docela vysokej level. Já chytla paniku při potápění do vraku lodi, pritom žádná velká hloubka. Od te doby už jen snorchluju

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 30. října 2022 01:32

Vďaka, som rada, že v tom nie som sama .

Inak teda MRko len s nejakým upokojovákom, sranda je, že keď som chodila s nohou, mala som z toho väčšiu paniku, než keď mi raz robili hlavu - tú mi robili ale v Brne v Ceitecu a tam boli tak úžasne milý, že možno preto. Nechápem.

A potom na mojej ortoklinike kúpili nejaké MR, ktoré nie je rúra, asi sa tam teda nedajú iné orgány, ale na ten môj členok čo som ho riešila to bolo geniálne.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 30. října 2022 01:33

Ounz já jsem měla dojem že nemám žádnou takovou fobii, do jednoho určitýho okamžiku... slaňování do krasové jeskyně, uplně super totální tma, čelovka, úzký průlezy, dost dobrá zábava - a vtom jsem se tam zašprajcla o kyčle. vteřina, možná ani to ne, absolutního děsu a paniky. 

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 30. října 2022 05:58

Ounz dají nějaký lék na požádání? Jdu v prosinci na mr srdce a už ted začínám bejt dost vyplasena. 

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 30. října 2022 08:44

Ja nevim, mne na te MR nevadi nic, bojim se jen pozitivniho nalezu. 

Offline Ounz
20538 příspěvků moje polička 30. října 2022 08:49

Vilemina no, nevim přesně (ja  se premedikuju sama, ehm), asi bych se zeptala, jak to chodí tam u vás, ale tam větsinou člověk přijde tak nějak akorát, takže by bylo potřeba přijít včas. Jinak u tohohle vyšetření je nutnej klid a spolupráce, takže buď to člověk 'uleží' anebo si vezme např lexaurin a pokud jsou lidi vysloveně klaustrofobici, tak s anestezií, ale to se musí vědět dopředu a naplánovat to a tak..

Pokud netrpíš nekomfortem v malém prostoru jako já, tak to urćitě zvladneš! Je tam hluk teda, ale dají ti sluchadla. U těch event. lexaurinů je lepší, jestli víš jak na to reaguješ, jestli ti to fakt pomůže a kolik, některý lidi mpna to maj tzv paradoxní reakci - taková agotovanost, což je zrovna u mr dost blby..

Offline Vilemina
2360 příspěvků moje polička 30. října 2022 09:01

Ounz dík za odpověď, jdu do Ikemu, ještě to proberu s kamarádem doktorem. Lexaurin jsem nikdy neměla, tak nevím, jak by zabral. Asi to vydejcham