Vilemina prober to a určitě to zvládneš! Ti laboranti este bejvaj fakt moc milý (asi tušej, že je to potřeba) nikdy sem tam nezažila někoho nepříjemnýho..tak budu držet palce s vyšetřením i s výsledkem!
Přiznání
Ounz dík![]()
Vilemina U nas se na klaustrofobii pta sekretarka, kdyz obednava, prizpusobi tomu termin, na ktery objedna. U vysetreni mame anesteziologa, ktery da v takovem pripade sedaci, neco, po cem je ti vsechno jedno, ale narkoza to neni. Ten prostor je uzky, prijemne to neni, ale tech panik u lidi, ktery to o sobe dopredu nevedeli, je pomerne malo. Zavrela bych oci a myslela na cokoli jinyho. A vzala obleceni bez kovovych casti, to pak nemusis sundavat, mne byla uvnitr vzdycky trochu zima a ta na pohode neprida. Nahou te tam pokladat nebudou, ale papirovy obleceni moc nezahreje. Proste na pul hodiny zavres oci a budes klimbat, sluchatka nebo spunty urcite pouzij, je to hlucny. Bude to dobry, drzim palce!
Ounz Tak moje myšlenka, která se vynořila vzápětí po oblití studeným potem a dýcháním jak po uběhnutí 5 kilometrů byla, ne že se zaseknu, ale že se jim rozbije tem přístroj a uškvaří mi to mozek :-D.
Zina pěkný teda! ![]()
mirajo To je dobrá připomínka, že je tam občas zima, já jsme tam posledně klepala kosu. Když přišel ten skoro záchvat, tak jsem to přestála tak, že jsem začala počítat od pěti set dolů. Když jsem tam šla asi za rok, tak se panika nedostavila a zase jsem se tam spíš nudila.
Jinak ten randál tam je fakt slušnej, si připadáte, jak když ležíte někde metr od stavby, kde se bourá, mlátím beton kangem a průběžně něco brousí, poprvý jsem se tomu skoro celou dobu vyšetření smála.
Vilemina Ehm, taky doporucuju vyndat třeba z kapsy dvacetikorunu ![]()
Zina já si vždycky představuju, že sou lidi, který na podobnej kravál tancujou ![]()
PotrefenáhusaS mincema je spousta prihod. Ale magneticky rasy, co se pricucnou na stenu toho tunelu a nejdou vyndat...ja vubec netusila, ze neco takovyho existuje![]()
Ounz já jsem si právě připadala jako na devadesátkové technopárty, přišlo mi to hrozně vtipný a celou dobu se mi chtělo smát :)
bram má to rytmus, ne že ne!
mirajo ty jo já doteď taky ne
, tady se člověk dozví věcí ![]()
bram
Na to si vzpomenu zitra rano, nejdes do prace, jdes na technoparty!
Potrefenáhusa co to udelalo? Ja s tim pristrojem nemam (nastesti) zadne osobni zkusenosti.
A potom na mojej ortoklinike kúpili nejaké MR, ktoré nie je rúra, asi sa tam teda nedajú iné orgány, ale na ten môj členok čo som ho riešila to bolo geniálne.
Já jsem si právě říkala, o jakém tunelu mluvíte. Byla jsem na MR 2x a žádný tunel. Jen takový částečný prstenec. Něco takového na způsob CT. Prostě užší a krátké.

Kokoska vyletělo velkou rychlosti a někam břinklo, ten magnet je fakt silnej ![]()
![]()
mirajo ty řasy jsou teda mazec ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí