Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Kokoska
35017 příspěvků moje polička 11. listopadu 2022 19:33

rasaNori byla bych pro variantu kazdy svou cestu na svem pozemku. Jedna vec je uznane vecne bremeno, druha je, ze sousedce hrkne v hlave a treba vysype na cestu hromadu sterku a nez se dohodnete nebo nez nekdo rozhodne, ze na to nema pravo a nez to odstrani, muzete si auta prenaset leda silou myslenky. A nevim, proc byste si meli nechat rozryt vasi zahradu, zmensit pozemek a jeste riskovat nejake neprijemnosti s cestou pro jeji dceru, kdyz muze vyuzivat mamincinu.

Offline Karja
44748 příspěvků moje polička 11. listopadu 2022 19:47
Reakce na rasaNori:

Karja máme, jen se nedá použít ke vjezdu do stodoly. A ty 4 stání vzadu (2 uvnitř a 2 venku pod pergolou) jsme dělali aby nám nestaly auta před vstupníma dveřma do domu. Protože dispozice domu je jaká je, tak to tak do teď bylo. 

​Jasný, no tím jsme myslela, spíš že tu střední cestu úplně zrusite a budete ,,na svém,, prostě stale jedna cesta na pozemku. Takže teď ještě plot:-D. No tak super, nakonec to dopadne dobře, nebudete mít pocit, že jste někomu zavázani a cusbus.  

Offline rysamona
1111 příspěvků moje polička 11. listopadu 2022 20:55

rasaNori jednoznačně doporučuji zůstat na svém. Dělám na stavebním úřadě a dnes a denně vidím výsledky těchto "výmyslů". Každý na svém. Pouze a jedině.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 11. listopadu 2022 21:40

rysamona máš pravdu. Přišli jsme o pěkný kus pozemku, jenom proto, že každému (strýc - kamarád se všemi ) sousedovi se vyhovělo. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:40
Reakce na rysamona:

rasaNori jednoznačně doporučuji zůstat na svém. Dělám na stavebním úřadě a dnes a denně vidím výsledky těchto "výmyslů". Každý na svém. Pouze a jedině.

​amen

když jsme hledali bydlení, takových pěkných stavebních pozemků jsme potkali několik - ale to je v pohodě paní, že to nemá příjezdovou cestu, my se tady s Milošem známe už x let, to se vždycky všechno nějak vyřeší, nebo se dá jezdit přes Novákovic, nic se nebojte. Tak určitě. Těšilo mě, na shledanou, život si nekončícími dohady kazit nehodlám.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:45

rasaNori já bych o jiné variantě, než pokácet meruňku a udělat si svou příjezdovku, ani neuvažovala. Jednou ji budete mít vybudovanou a máte vystaráno na věky, nikdo a nic na vás nebude moct. Sousedce bych poděkovala, že jste mohli tu jejich nějakou dobu využívat a že si uděláte svou, neb to bude pro všechny lepší. Tím bych téma cesty na pozemek uzavřela a budoucí cestu pro dceru absolutně neřešila, však její matka tam cestu má, cesta se využít dát a nazdar, zahradu, kde si hrají děti si určitě zlikvidovat stavebními stroji nenecháme, proč taky.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 09:45

Máme v práci postapo večírek. Představovala jsem si něco jako Matrix, ať je to trochu sexy. muž se toho chytl a půjdu asi za Stalkera a kříženého Sandmanem.

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 18:59

continuity Postapo, ty se máš! Vyměním za pyžamovou party. Nebo teda oficiální dresscode je "work from home", a na druhou stranu, aspoň si můžu konečně vzít do práce župan, aniž by na mě někdo divně čuměl, což jsem vždycky docela chtěla... 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:04

Karoleena já jsem byla rozhodnuta zůstat doma, to postapo mě přesvědčilo. Já jsem v IT firmě, na work from home bych nešla ani za zlaté prase.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:21

Karoleena continuity obe temata nahodou dobry! My letos mame jen tymovy vecirky a ten nas je navic v dost desnym pajzlu a bez tematumoc se netesim

Offline Karoleena
2948 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:28

continuity A kde si myslíš, že pracuju já! Dám si asi panáka za každýho kolegu, kterej přijde ve videokonferenčním outfitu nahoře košile a sako, dole trenky, a tak nejpozdějc za hodinu bude po všem (pro mě) :)) 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:31

Karoleena já když vidím na callech ty mikiny, tak asi ani nepotřebuji vidět zbytek. Ještě nezapomeň na sluchátka. 

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:32

711990 my mame vanocni vecirek prej ze winter wonderland, dresscode cervena a bila a bude se to konat u nas v konferencnim salu.. hadam, ze uz vyhlizeji recesi a zkrouhli budget 

rekla bych, ze si necham ujit, stejne uz jsem dala vypoved a od unora zacinam jinde.

Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:33

continuity co je divnyho na sluchatkach? ptam se pro kamarada :))

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:36

Lilly_Ku na válku nic, chápu tu potřebu. akorát, že v nich všichni vypadají jak ufoni a kombinace se sakem je přímo vražedná, takže koukat na to ještě na večírku úplně nepotřebuji. . 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:36

Lilly_Ku hodně štěstí v nové práci. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:43

Lilly_Ku upsa gratuluju k novy praci!

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:44
Offline Lilly_Ku
4548 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 19:59

711990 continuity  dik, konecne budu inzenyr, i kdyz jen datovej

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. listopadu 2022 20:08

Karoleena Náš vánoční večírek je z 99% večeře. Majitelka je na koncerty vážné hudby, ostatní zábava není zábava. Takže u nás je to večeře, sice vždycky výborné brněnské restaurace, občas výjezd mimo Brno. Jednou bylo kino, jednou večírek s degustací ve sklípku, ale ve 20 seš doma. Mimoto je to vždycky všední den a ráno v 5 všichni zase vstáváme do práce. Letos se to ještě rozdělilo a část firmy, kde máme kamarádky, bude sama a my budeme s částí firmy, kde neznáme už vůbec nikoho.

No tak prostě následuje další vánoční večírek jiný den